Blogi: Heikki Porkka, pe 31.07.2020 10:55

Koronaviruspandemia syynä "nuorison" väkivaltaiseen käyttäytymiseen ja uhoon?

 

("nuoriso" = massamedian käyttämä koodikielen sana, kun maahanmuuttajataustaiset ovat rikoksesta epäiltyinä)

Otsikon kysymykseen suora vastaus: ei tietenkään ole, vaikka twitterissä hämmentävä ylikomisario niin antaa ymmärtää.

Kuten hyvin tiedetään, Ruotsi on ajautunut surkeaan sisäisen turvallisuuden tilaan siksi, että se on vastaanottanut haitallista maahanmuuttoa vuosien ajan.

Tilastot kertovat aukottomasti, että Afrikasta ja Lähi-idästä suuntautunut maahanmuutto korreloi rajusti seksuaalirikollisuuden voimakkaan kasvun kanssa.

Lisäksi Ruotsin osalta tiedetään, että haitallisella maahanmuutolla on selkeä yhteys autojen polttamiseen (lähi-itäläinen tapa), ampumistapauksiin (useiden maahanmuuttaneiden etnisten ryhmien harraste) ja kranaatti-iskuihin (useiden maahanmuuttaneiden etnisten ryhmien harraste).

Tahallisesti sytytettyjen koulupalojen osalta en ole nähnyt tietoja tekijöistä, mutta epäilen vahvasti, että Ruotsi on saavuttanut niidenkin osalta maailman kärkisijan noudattamansa maahanmuuttopolitiikan seurauksena / ansiosta.

Ruotsalaiset ovat kovia keksimään selityksiä massiivisille ongelmilleen.

Seksuaalirikosten osalta on puhuttu ilmoituskynnyksen alenemisesta ja lainsäädännön muutoksista.

Kovin vaikeaa on ollut tunnustaa, että Lähi-idän ja Afrikan sarven suunnasta saapuneella porukalla on merkittävä rooli vakavassa naisrauhan järkkymisessä.

Ja totta kai, ei Ruotsi olisi afrikkalaisen ja lähi-itäläisten ihmisoikeuksien luvattu maa, mikäli siellä ei olisi syytetty maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivia rasisteiksi ja natseiksi, joiden toiminta aiheuttaa ahdistusta "nuorisossa", joka intoutuu rikolliselle polulla, koska ahdistunut henkilö ei enää hallitse itseään.

Rakenteellinen rasismi on ollut muodikas aihe jo muutaman vuosikymmenen ajan ruotsalaisten diskuteeratessa kalustetuissa huoneissa ja antifanttien väkivaltaiskuja suunnittelevissa kriminaalikerhoissa.

Entä miten Suomessa on reagoitu Ruotsin kehitykseen? Matkittu sitä, totta kai. Alemmuus- ja pikkuvelikompleksista kärsivät suomalaispoliitikot ovat aina katsoneet ylöspäin ruotsalaista yhteiskuntaa.

Sosialidemokraatit (sdp) sen [ruotsalaisten sokean ihailun aloittivat], mutta pekkaa pahempia eivät sen jälkeen ole olleet kokoomuslaiset, keskustalaiset, kommunistit ja vihreät.

Nyt, kun Suomessa on ollut jo pitkään selkeästi näkyvissä ruotsalaistyyppisiä ongelmia - tuoreimpana Kaivopuistossa nuoren ihmisen kuolemaan johtanut väkivalta -  on Suomessa seurattu myös ruotsalaistyyppistä selittelyn mallia.

Erityisen kontallaan ovat olleet useat punavihreät poliitikot sekä Ruotsin mallista innostuneet kokoomuslaiset.

Ruotsalaistyyppiseksi voi kutsua myös netissä toistuvasti hämmentävän ylikomisario Jari Taposen selittelyä. Ruotsin mallin mukaisesti hän on kertonut seksuaalirikollisuuden merkittävän kasvun syyksi ilmoituskynnyksen alentumista.

Maahanmuuttaneen "nuorison" väkivaltaisen käytöksen ja uhon syyksi Taponen on kaivanut hihastaan varsinaisen ässän: koronaviruspandemia.

HS 30.7.2020: "POLIISIN ennaltaestävän toiminnan johtaja Jari Taponen nostaa yhdeksi syyksi suuren järjestyshäiriömäärään koronaviruspandemian vaikutukset."

Miten Suomen poliittinen johto on reagoinut heikkenevään katujen turvallisuuteen, joka ilmenee erityisesti pääkaupunkiseudulla?

Tarjonnut maahanmuuttajille ohituskaistoja, tukenut tulijoiden oman kulttuurin säilymistä [joka halveksii länsimaista kulttuuria] ja solvannut suoraan tai rivien välistä omaa kansaa rasisteiksi.

Entä millä tavoin sisäministeri ja Poliisihallitus sekä terroristeja ja anarkisteja ymmärtävä Taponen ovat reagoineet?

Esittäneet Suomeen lisää etnisiä poliiseja, jotta saadaan parempi keskusteluyhteys ja luottamus maahanmuuttajiin. Taponen tarjoilee Minnesotan mallia, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) ja Poliisihallituksen poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen puolestaan toivovat eri etnisistä taustoista tulevia poliiseja.

Viime viikkoina Taponen ei tosin ole maininnut sanaakaan Minnesotan "onnistuneesta" projektista, joka johtunee siitä, että Minnesota on pitkään jatkuneiden väkivaltaisten mellakoiden vuoksi muistuttanut enemmän sotatannerta kuin aluetta, jossa eriväriset ja eri etnistä taustaa edustavat ihmiset elävät sulassa sovussa.

Väkivaltainen, sosialistien ja kommunistien ideologisesta perusmallista, marxilaisuudesta aatteellisuutensa ammentava BLM-liike kannattajineen on terrorisoinut Minnesotaa ja useita muita seutuja Yhdysvalloissa jo viikkojen ajan.

Kolmikon toive on melko omituinen, sillä Ohisalon, Kolehmaisen ja Taposen esittämää yhteiskuntapolitiikkaa (lisää etnisiä poliiseja) on toteutettu BLM-vandalismin ja -väkivallan kierteessä olevan Yhdysvaltojen lisäksi ainakin Britanniassa, Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa, mutta kehitys on kulkenut vain huonompaan suuntaan.

Britannia tunnetaan erittäin laajamittaisesta groomingista, jota poliisi nimenomaan pimitti useiden vuosien ajan. Groomingia ovat harjoittaneet erityisesti islamilaisesta maailmasta saapuneet maahanmuuttajat.

Britannian erikoisuutena ovat lisäksi happoiskut, joissa maahanmuuttajataustaisilla on merkittävä osuus.

Ruotsi tunnetaan seksuaalirikoksista, ampumistapauksista, kranaatti-iskuista ja autojen poltoista, joiden kaikkien suhteen maa on maailmantilastoissa aivan kärkisijoilla, joidenkin osa-alueiden kohdalla ykkösenä.

Ranskassa yhteiskunta on jatkuvassa levottomuuden tilassa, joka näkyy erityisesti kapungeissa ja alueilla, jonne on pakkautunut paljon islamilaisista maista ja Afrikasta saapunutta maahanmuuttoa.

Saksassa on puolestaan toteutunut varsin tehokkaasti intersektionaalisen feminismin tavoite, lokeroituminen erilaisiin etnisiin enklaaveihin (hallinnollinen alue), joissa kaikissa noudatetaan (epävirallisesti) voimakkaimman kulttuurin sääntöjä.

Edellä mainittujen maiden monikulttuurisuuskehityksen kohdalla ei ole syytä unohtaa sitä, että Ruotsia lukuun ottamatta ne kaikki ovat kohdanneet suuren määrän terrori-iskuja, joiden toteuttajat ovat lähes sataprosenttisesti olleet islaminuskoisia henkilöitä.

Terrori-iskujen osalta Ruotsi on selkeästi jäljessä Ranskasta, Saksasta ja Britanniasta.

Fakta on, että monikulttuurisuus ei toimi missään eurooppalaisessa valtiossa. Eikä tule koskaan toimimaan, sillä islamin edustajien valtaosalla ei ole aikomustakaan sopeutua länsimaiseen kulttuuriin vaan tuoda omansa tilalle.

Euroopan poliittiset johtajat ovat puolestaan tukeneet aktiivisesti kehitystä, joka tukee konfliktien ja väkivallan eskaloitumista.

Toimii monikulttuurinen yhteiskunta tietysti siinä tapauksessa, mikäli vandalismin, väkivallan ja terrorin tai niiden uhan kasvua pidetään monikulttuurisen yhteiskunnan normaalina ja hyväksyttävänä tunnusmerkkinä.

Sitä vain ihmettelen mistä syystä suomalaisten jättimäinen enemmistö tukee tällaista kehitystä, vaikka kaikki todisteet Euroopan alueelta viittaavat erittäin ikävään lopputulokseen.

Vaikea uskoa, että suomalaisten enemmistöstä olisi muutaman viimeisen vuosikymmenen aikana kehittynyt utopisteja, jotka uskovat satuja ja tarinoita "keisarin uusista vaatteista", vaikka kaikki näkevät, että keisari kulkee alusvaatteissa ja joskus jopa alasti.

Heikki Porkka pe 31.07. 10:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi koronahysterian riivaamana

su 16.01. 16:25

Sosialistien ja Restelin röyhkeys, Suuri nollaus (Great Reset) - enteitä totalitarismin noususta?

ti 11.01. 14:49

Kiuru ei ole boss ja Yle harhailee jälleen raportoinnissaan

ke 15.12. 14:59

Helsingin Sanomat valehtelee ja Yle toimii Vihreän Langan korvikkeena

pe 10.12. 10:26

Bile-hile, bändäri, pissis ja pääministeri

ke 08.12. 22:34

Yle aloitti välittömästi Sanna Marinin valkopesun

ti 07.12. 11:27

Pääministeri Sanna Marinin logiikan mukaan korona tarttuu kirkossa, mutta ei baarissa

ma 06.12. 12:17

Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan

to 25.11. 12:06

Yle - woke-markkinointia, valehtelua ja tiedon pimittämistä

ke 24.11. 12:33

Valko-Venäjä sen jälleen todistaa - maahanmuutto on länsimaiden politiikan kovinta ydintä

su 14.11. 14:49

blogit

Vieraskynä

Miksi en toistaiseksi ota koronarokotetta?

to 16.12.2021 00:39

Juha Ahvio

Onko vihreä energia puhdasta?

la 20.11.2021 00:36

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Kansalaiset vaarassa! Nyt tarvitaan hätätilahallitus!

su 19.04.2020 22:47

Jukka Hankamäki

Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan

ke 18.11.2020 16:56

Petteri Hiienkoski

Miksi koronarokotetta vastustetaan?

ti 04.01.2022 00:01

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Puolalla ja Saksalla on eri suunta

ke 22.12.2021 18:09

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Tulkkaukset hoidettava ystävänpalveluina

su 16.01.2022 20:37

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Löfvengate - kun Suomen valtiovalta luovutettiin suullisesti Ruotsille

ke 18.11.2020 17:19

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

Uusi Suomi sensuroi tämän artikkelin: "Ajatustauti WOKE" tuhoaa länsimaita - Horisontissa siintää jo toivo

su 16.01.2022 11:18

Heikki Porkka

Suomi koronahysterian riivaamana

su 16.01.2022 16:25

Tapio Puolimatka

Teknokraattinen bioturvallisuuden järjestelmä

la 25.12.2021 08:37

Olli Pusa

Sodan aattona 2

pe 07.01.2022 15:09

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Jessica Vahtera

Kuuden euron kohtuus missä palkkatasa-arvo?

ma 11.05.2020 17:17

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Saaliseläiminä

ke 15.12.2021 23:51

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44