Lapsen oikeuksien päivä eduskuntatalolla su 20.11. klo 17

Tilaisuudessa luetaan tervehdykset Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Mikkelin hiippakunnan piispalta Seppo Häkkiseltä ja ministeri Timo Soinilta.

Kotimaa la 19.11.2022 12:11

Aito avioliitto ry järjestää lasten oikeuksien päivän tapahtuman eduskuntatalon edustalla su 20.11.2022 klo 17-18.

"Tämän vuoden teemana on turvallinen lapsuus. Tämä varsin laaja käsite pitää sisällään monenlaisia asioita ja teemoja, mutta nyt translain, tai paremminkin Kuka tahansa-lain,  muutoksen ollessa eduskunnan käsittelyssä, on syytä nostaa esille kyseisen hallituksen lakiehdotuksen haittoja lapsille ja nuorille mikäli se menee esitetyssä muodossa läpi", todetaan Aito avioliitto ry:n tiedotteessa.

"Näistä ja monista muista lapsen oikeuksista kuten Yk:n lasten oikeuksien sopimuksen vuodelta 1989 pykälä 7:n mukaisesta oikeudesta nimeen ja kansalaisuuteen sekä, mikäli mahdollista, oikeus tuntea vanhempansa ja olla heidän hoidettavanaan,  ovat puhumassa kansanedustaja Kaisa Juuso (Ps), entinen kansanedustaja Lauri Oinonen (Kesk.), Helsingin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling (Kd), Nurmijärven kunnanvaltuutettu Ina Kuula (Kd) sekä Vantaan kaupunginvaltuutettu Juha Järä (Ps)."

Tilaisuudessa luetaan tervehdykset Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Mikkelin hiippakunnan piispalta Seppo Häkkiseltä ja ministeri Timo Soinilta.

Myös maakunnissa asuvilla on mahdollisuus tukea Lapsen oikeuksia tuona päivänä. He voivat ostaa Aito avioliitto ry:n verkkokaupasta ulkotulen, joka sytytetään eduskuntatalon portaille.

Tilaisuuden lopuksi on ilmainen mehutarjoilu. 

Videotallenteet tilaisuudesta tekee Lähestyshiippakunnan Studio Krypta ja ne ovat nähtävissä useissa sosiaalisen median kanavissa tilaisuuden jälkeen.

"Toivotamme kaikki aidon avioliiton ja biologisen eli tieteellisen sukupuolikäsityksen kannattajat sydämellisesti tervetulleeksi ennustetusta lumimyrskystä huolimatta!" - Aito avioliitto ry.

 

 

Jukka Rahkonen la 19.11. 12:11

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

Olli Pusa

Suomi ja korruptio

to 24.11. 23:32

Mikko Paunio

Hups, Maailman Talousfoorumin (WEF) dystooppinen Suuri Resetti taisi juuri sortua omaan näppäryyteensä?

su 20.11. 14:41

videot