Ano Turtiainen koronarokotesensuurista: "Tämän pitäisi olla herätyskello kaikille"

Ex-keskustavaikuttaja ja media-alan yrittäjä Ilkka Tiainen: "Media on valinnut puolensa tässä asiassa eikä ole kyllä kansan puolella"

Kotimaa pe 25.06.2021 01:08

"Median väki, lääkärit, ynnä muut, jotka edelleen jatkavat tällaista ihmisten harhaanjohtamista, eivät ilmeisesti ymmärrä, että mitä enemmän he tätä tekevät, sitä kovemman tuomion he tulevat vielä saamaan."

Näin kommentoi kansanedustaja Ano Turtiainen Twitterissä 20.6.2021 Ilta-Sanomien 19.6.2021 uutista, jossa korona rokotteesta kieltäytyneiden väitetään joutuvan herkemmin sairaala hoitoon ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) infektioylilääkäri Asko Järvinen yllyttää jokaista rokottautumaan, koska se "on paras keino suojata sekä itseään että yhteiskuntaa".

Asko Järvinen pelottelee saksalaisvirologin vast'ikään arvelleen, että "kaikki, jotka eivät ota rokotetta, tulevat ennemmin tai myöhemmin sairastumaan tautiin".

"Se on vain ajan kysymys, milloin sen (koronan) saa.

Rokotus on meidän jokaisen paras suoja. Kun suuri osa väestöstä on rokotettu kahteen otteeseen, on todennäköistä, että Suomessa voidaan elää kokolailla normaalia elämää", Järvinen uskottelee Ilta-Sanomille.

Yle puolestaan 21.6.2021 suorastaan mainosti, missä kaupungeissa alle 25-vuotiaat pääsevät jo rokotuksiin, sekä iloitsi siitä, että koronarokotukset ovat edenneet alle parikymppisiin useassa kaupungissa ja luetteli kuusi syytä, miksi nuorenkin "kannattaa hakeutua rokotuksiin kesän helteistä ja lomakiireistä huolimatta".

Valtamediat markkinoivat nyt aggressiivisesti koronarokotteen ottamista ja kyseiseen Ylen uutiseen olikin varta vasten valittu haastateltavaksi myös helsinkiläisnuori, joka aluksi epäröi, mutta on nyt päättänyt ottaa rokotteen. 

Jopa toimittajat itse ovat mukana hypetyksessä, kerskuvat henkilökohtaisesti ottaneensa koronarokotteen ja syyttävät koronarokotteiden vaaroista varoittavia henkilöitä "kauhua kylväviksi rokotekriittisiksi hörhöiksi", jotka "levittelevät vaarallisia salaliittoteorioitaan".

Tämankaltaisia syytöksiä juuri esimerkiksi Iltalehden kolumnisti Sanna Ukkola lateli    27.5.2021 kolumnissaan "Ano Turtiainen kylvää kauhua netissä vastuuttomilla viesteillään".

Tällaisia soimauksia sanelevien olisi hyvä pysähtyä pohtimaan, voisivatko he itse sittenkin olla vaikka väärässä ja kuinka vastuutonta on lietsoa ihmisiä hakemaan koronarokotteita, jotka ovat "uuden teknologian kokeellisia rokotteita", aivan kuten lääkäri Mikael Kivivuori on ponnekkaasti todennut.

Kansanedustaja Ano Turtiainen twiittasi 22.kesäkuuta 2021 näinkin:
"Valtamedian toimittelijat ja muut, ketkä nyt työkseen harhaanjohtavat ihmisiä koe-eläimiksi koronapiikeille, eivät taida ymmärtää, että jos itse säilyvät hengissä piikeistä, he todennäköisesti katselevat tulevia hyviä aikoja kaltereiden takaa."

Ano Turtiainen on useaan otteeseen ottanut voimakkaasti kantaa eduskunnassa Suomen hallituksen harjoittamaan koronapolitiikkaan ja varoittanut koronarokotusten vaaroista.

Eduskunnan kyselytunnilla 3.6.2021 Turtiainen esitti suullisen kysymyksen koronarokotetutkimuksista puhemies Anu Vehviläisen huomauttaessa hänen käyttämästään sanavalinnasta, jonka tämä tulkitsi "ei aivan asialliseksi".

Turtiainen nosti esille tuoreen Lääkärilehden, jossa 20.5.2021 kerrottiin Suomen osallistuvan tutkimukseen, jossa koronarokotetta testataan  alle 12-vuotiaisiin lapsiin. 

Suomi on yksi kolmesta tutkimukseen osallistuvasta Euroopan maasta, ja siinä on mukana yli 4 600 lasta ja jopa alle 2-vuotiaita lapsia. 

Suomessa ensimmäiset lapset saavat tutkimukseen liittyvän piikin aivan lähiaikoina, hehkutti    muun muassa Iltalehti 24.5.2021 haastatellessaan Mika Rämettä, joka on Tampereen Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, ja hän johtaa myös lasten koronarokotteen tutkimusta Suomessa.

"On luonnollista, että tutkimus laajenee myös alle 12-vuotiaisiin lapsiin", intoili lastentautiopin ja kokeellisen immunologian professori Mika Rämet.

Kyseessä on kansanedustaja Ano Turtiaisen mukaan yksinkertaisesti "täysin sairas ihmiskoe, jossa pieniä lapsia käytetään koe-eläiminä". 

"Kysyn terveysministeriltä: mitä mieltä te olette tästä, ja oletteko mielestänne vastuussa tuon kokeen seurauksista, ja jos ette ole, kuka mielestänne on?" Turtiainen peräänkuulutti     eduskunnan kyselytunnilla 3.6.2021 saamatta kuitenkaan vastausta kysymykseensä koskien pienten lasten kokeellista rokottamista.

Käsiteltäessä  puolestaan valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittista selontekoa eduskunnan täysistunnossa 9.6.2021 Turtiainen ihmetteli, miten mietinnössä ilmoitettu    ilmastonmuutos on turvallisuusuhka.

"Pakko kysyä, miten mainittu ilmastonmuutos on haaste Suomen turvallisuudelle. 
Siksikö, että muutama harhassa elävä kokoontuu silloin tällöin istumaan Helsingissä kadulla häiritäkseen liikennettä? Ja on pakko kysyä myös, miksi terveysuhkissa ei ole huomioitu koronarokotteita, joihin on maailmassa kuollut jo tuhansia ihmisiä ja Suomessakin jo 78 ihmistä", Turtiainen hämmästeli.

Turtiainen jatkoi viitaten jälleen koronarokotteisiin:
”Selonteossa ja valiokunnan mietinnössä mainitaan monenlaisia ja ihan todellisia haasteita Suomen turvallisuudelle. Niistä puuttuu kuitenkin tällä hetkellä arjessamme enemmän kuin läsnä oleva Suomen ja suomalaisten turvallisuuteen erittäin vakavasti kohdistuva haaste. Tarkoitan niin kutsuttuja koronarokotteita, jotka ovat myös jakaneet kansamme kahtia: valveutuneisiin ja harhaan johdettuihin."

Turtiainen painotti saattavansa "kollegojen tietoon informaation", jonka jälkeen he eivät "tämän kuultuaan voi enää koskaan vedota tietämättömyyteen liittyen siihen riskiin, mille Suomen kansalaiset on altistettu". 

"Suomi injektoi parhaillaan kansalaisiinsa myrkkyjä, jotka on naamioitu koronarokotteiksi", Turtiainen luonnehti. 

Turtiaisen koko puheenvuoro on kuultavissa eduskunnan sivuilla, mutta You Tubesta tämä video on jo arvatenkin poistettu, "koska se rikkoo YouTuben yhteisön sääntöjä".

Puheenvuorossaan Turtiainen kehotti kollegojaan kuuntelemaan tarkkaan ja lausui kolme pääkohtaa:
"Ensimmäiseksi, yhdelläkään Suomessa injektoitavalla koronarokotteeksi naamioidulla myrkyllä ei ole myyntilupaa vaan ainoastaan Euroopan lääkeviraston ehdollinen markkinointilupa.

Ehdollisen luvan ehdoissa lukee, että lupa on ehdollinen ja että 'saatavilla olevien tietojen on osoitettava, että lääkkeen hyödyt ylittävät sen riskit'." 

Toiseksi Turtiainen huomautti, että "median toitotuksesta huolimatta Suomessa ei ole virallisesti vielä kuollut yhtään ihmistä koronaan".

Hän lisäksi valaisi, että THL:n mukaan viralliset kuolinsyyt julkaistaan vuoden 2020 osalta vasta vuonna 2022 ja käytti lähteenä Fimeaa selvittäessään ajan tasalla olevia tilastoja muun muassa koronarokotteeseen kuolleista ja vakavista käsitellyistä haittailmoituksista. 

Fimean mukaan, 16.6.2021 päivitetty viikkoraportti kertoo, että Suomessa on kuollut 91 ihmistä koronarokotteeseen ja vakavia käsiteltyjä haittailmoituksia on 1 531 ja tarkempaa käsittelyä odottavia ei-vakavia ilmoituksia on noin 4 270.

Noin 58 prosentissa käsitellyistä ilmoituksista haitat on arvioitu vakaviksi.

Kolmanneksi Turtiainen korosti puheenvuorossaan, mitä "koronarokotteiksi naamioitujen myrkkyjen" ehdollisissa markkinointiluvissa lukee
”Hakijan tulee pystyä toimittamaan kattavat kliiniset tiedot tulevaisuudessa.” 

Hän tähdensi tämän tekstin olevan suoraan Euroopan lääkevirasto EMA:n sivuilta.
Lisätietoa ehdollisesta markkinointiluvasta löytyy EMA:n sivuilta.

Ano Turtiainen muistutti, että on eduskunnassa monta kertaa sanonut kyseessä olevan ihmiskoe.  

"Suomalaisille ei ole kerrottu Nürnbergin säännöstön vastaisesti, että kyseessä on ihmiskoe. Nyt tällä puheella olen tehnyt kaikki teidät sekä median edustajat tietoisiksi siitä, että kyseessä on ihmiskoe ja että sen tulokset ovat hirveitä", Turtiainen alleviivasi 9. kesäkuuta 2021 eduskunnan täysistunnossa.

Turtiainen myös vertasi tätä edelliseen, pieleen menneeseen rokotekokeiluun ja mainitsi Pandemrixin, jonka käyttö keskeytettiin, kun haittavaikutuksia oli 32 kertaa vähemmän kuin nyt.

Hän kysyi:
"Kuinka monen ihmisen tulee kuolla tai vammautua, että saamme keskeytettyä tämän ihmisten tappamisen ja vammauttamisen?

Hyvät kollegat ja arvoisat median edustajat, te olette nyt tietoisia kansakuntaamme kohtaavasta äärimmäisen vakavasta turvallisuusuhasta ja siitä, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt. Teillä ei ole enää syytä olla toimimatta kansakuntamme pelastamisen eteen.
Jos te johdatte kansalaisia vielä harhaan kertomalla heille esimerkiksi satuja, että rokotteet ovat turvallisia ja että niillä on myyntilupa, te osallistutte tahallanne useaan rikokseen, joista vakavin saattaa olla kansanmurha.

Muistutan vielä kerran kaikkia, siis ihan jokaista: rikoksesta tulee tahallinen, kun sen tekee tietoisesti. Nyt te kaikki olette tietoisia”, Turtiainen summasi lopuksi painokkaassa puheenvuorossaan eduskunnassa 9.6.2021.

On merkille pantavaa, että kyseinen Turtiaisen puhe on levinnyt maailmalle useille eri kielille käännettynä ja hänen suoruudestaan on kiitelty jopa Jumalaa, koska hän uskaltaa puhua totuutta.

Myös SOTE:sta keskusteltaessa eduskunnassa 16.6.2021 Turtiainen otti esille     koronarokotukset ja sen, että sote-esityksessä ei kuitenkaan ole huomioitu lainkaan "kaikkein isointa asiaa".

"Tarkoitan, että Suomessa muhii karmean koronapolitiikan ja ehdollisilla markkinointiluvilla injektoitujen koronamyrkkyjen terveyskatastrofi, jonka seurauksena vielä kaikki muukin kuin sote menee kokonaan uusiksi. 

Tässä sote-esityksessä ei ole otettu huomioon kansakuntaamme uhkaavaa äärimmäisen vakavaa ihmiskoetta, sen tuloksia ja vastuita. Kuka vastaa, kuka hoitaa, ja miten hoitaa, ja missä hoitaa? Niin, ja kuka maksaa?"

Ano Turtiainen antoi tiedoksi koko Suomen kansalle:

"Euroopassa on EMAn, Euroopan lääkeviraston, mukaan 1 354 336 ihmistä, jotka kärsivät koronapiikkien sivuvaikutuksista. Piikkeihin kuolleita on 5.6.2021 mennessä 13 867. 
On arvioitu, että vain 1—10 prosentissa tapauksista haittailmoitus laaditaan. Tämä tarkoittaisi, että haittavaikutuksista kärsii yli 10 miljoonaa ihmistä Euroopassa ja kuolleita olisi jo
yli  100 000. 

Hyvät yrittäjät, rehtorit, lääkärit ja johtajat, te olette vastuussa, kun lääkeyhtiöiden ihmiskokeista kärsivät kansalaiset alkavat hakemaan korvauksia, jos te olette olleet painostamassa tai ohjeistamassa kansalaisia ottamaan näitä kokeellisia piikkejä." 

Turtiainen painotti nyt viimeistään kaikkien tietävän, että koronainjektioiden haitat ylittävät hyödyt.

"Yksikään koronainjektioita tarjoava yhtiö ei ole missään vastuussa, koska kyseessä on koe, johon ihmiset osallistuvat vapaaehtoisesti. On ymmärrettävää, että te ette ole tienneet vastuustanne, koska tekin olette olleet harhaanjohdettuja, mutta nyt viimeistään tiedätte vastuunne."

Turtiainen vetosi myös jokaiseen kansalaiseen, "ihan jokaiseen": 

"Informoikaa itseänne, älkää osallistuko tähän ihmiskokeeseen enää. Meillä on jo kaikki näyttö osallisten tuomitsemiseksi ja kokeen keskeyttämiseksi." 

Turtiainen joutui vääntämään rautalangasta myös eduskunnalle perinteisen rokotteen määritelmää.

"Se on sellainen, jossa ihmiseen ruiskutetaan heikennettyä tai tapettua virusta, joka aiheuttaa immuunipuolustuksen heräämisen kyseistä virusta kohtaan. 

Nämä kokeelliset koronainjektiot eivät ole sellaisia. Ne ovat tappavaa ja vammauttavaa myrkkyä, joka tuhoaa immuunipuolustuksen", Turtiainen kiteytti. 

"Hyvät kansalaiset, koronainjektio on Suomen valtion myöntämän vastuuvapauden vuoksi täysin riskitön bisnes itse lääkeyhtiöille. THL:stä, STM:stä, sote-henkilökunnasta, mediasta ja eduskunnasta on valitettavasti tullut kokeellisen lääketeollisuuden aivopesemä markkinointikoneisto."

Viitaten nyt Suomessakin nousseisiin lukuihin koronarokotuskuolemissa ja vakavissa haittailmoituksissa Turtiainen totesi:

"Arvoisat kollegat, teillä on nyt lisää verta käsissänne." 

"Tämä talo on tietoisesti harhaanjohtanut kansalaisia, ja se aiheuttaa kansalaisille valtavaa terveydellistä kärsimystä. 

Ministeri Kiuru ja hyvä hallitus, koska te kannatte vastuunne ja eroatte? Ja nyt, kun USA:n koronatsaarin Anthony Faucin sähköpostit ovat paljastaneet hänet täydeksi huijariksi ja valehtelijaksi. Kysyn myös, koska tämän talon oppositio alkaa myös kantamaan vastuutaan tässä asiassa."

Hän kehotti miettimään, miksi kaikki professorit, Nobel-palkittu virologi ja ongelmia esiin nostavat lääkärit, toimittajat ja koronarokotusten sivuvaikutusten uhrit sensuroidaan täysin keskusteluista - ja niin myös nyt eduskunnassa yritetään tehdä.
"Tämän pitäisi olla herätyskello kaikille", Turtiainen ilmoitti.

Kyseisessä SOTE-keskustelussa eduskunnassa 16.6.2021 eduskunnan varapuhemies Juho Eerola (ps.) esimerkiksi jatkuvasti puuttui Turtiaisen puheeseen ja vasemmistoliiton kansanedustaja, ex-europarlamentaarikko Merja Kyllönen häiritsi Turtiaista kaksi kertaa laittamalla oman mikrofoninsa päälle hänen puheensa aikana.

Turtiainen kertoi jättäneensä asiasta puhemiehistölle ja puhemiesneuvostolle sähköpostin.
Puhemies Anu Vehviläinen huomautti  keskiviikkona 23.6.2021 Merja Kyllöstä.

"Puhemiesneuvosto totesi yksimielisesti, ettei edustaja Kyllösen menettely täytä perustuslain kansanedustajalta edellytettävän vakaan ja arvokkaan käytöksen vaatimusta. Perustuslain 31 pykälän mukaisesti huomautan edustaja Kyllöstä kansanedustajalle sopimattomasta käytöksestä", puhemies Anu Vehviläinen (kesk.) linjasi eduskunnassa.

"Se on aika vakava asia, jos edustajaa estetään puhumasta suuressa salissa", Turtiainen totesi eduskunnassa torstaina 17.6.2021 järjestetyssä tiedotustilaisuudessa.

Tiedotustilaisuus koski kansanedustaja Ano Turtiaisen eduskuntaryhmän nimen muuttamista ja uuden puolueen perustamista: Valta kuuluu kansalle (VKK).

Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä viime kesänä hyllytetty ja sen jälkeen omana eduskuntaryhmänään toiminut Ano Turtiainen on tästä eteen päin siis Eduskuntaryhmä Valta kuuluu kansalle.

Eduskuntaryhmän uusi nimi on osa uutta puoluehanketta eli uuden, 11.6.2021 perustetun yhdistyksen nimi on myös Valta kuuluu kansalle ry.

"Saamani palaute kertoo, että ihmiset ovat erittäin kyllästyneitä tähän nykyiseen ja perinteiseen puoluekuritoimintaan, jossa valta on viety kansalta. 

Palautteessa on myös kyselty perustanko milloin uuden puolueen, jota voisi tukea. Minua on jopa kehotettu perustamaan uusi puolue. Olen viime aikoihin saakka kieltäytynyt perustamasta mitään uutta puoluetta. Hiljattain kuitenkin sattumalta puolueaktiiveja yli puoluerajojen yhdisti voimansa ja siitä seurasi, että viime perjantaina käynnistyi uusi puoluehanke", Turtiainen avasi tiedotustilaisuudessa puolueen perustamisen taustoja.

Yhdistyksellä on tavoitteena nousta pikaisesti puoluerekisteriin viralliseksi keskusta-oikeistolaiseksi puolueeksi, jonka pääteema on, että valta kuuluu kansalle eikä puolueille.

"Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.
Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen", Turtiainen lainasi perustuslain toista pykälää ja totesi puolueen nimen tulevan suoraan tuosta perustuslain kohdasta ja toimintaperiaatteen nousevan pykälän jälkimmäisestä lauseesta.

Kansaa edustaa eduskunta, mutta tämän uuden puolueen päämääränä on lisätä suoraa demokratiaa esimerkiksi kansanäänestysten muodossa, Turtiainen tarkensi. 

"Puolueen päämääränä on myös hallitus-oppositio -asetelman lopettaminen. Kunkin eduskuntaryhmän täytyy nimittäin saada valtaa kannatuksensa eli kansalaisten antaman mandaatin painoarvolla.

Siinä mielessä pitkän tähtäimen suunnitelmissa olisi perustuslain uudistaminen, sillä demokratia ei ole vielä valmis, vaan siinä on todellakin vielä kehittämisen varaa."

Ano Turtiainen sanoi varsinaisen puolueohjelman olevan parhaillaan tekeillä, mutta jo nimensä mukaisesti tuleva puolue haluaa siirtää päätöksen tekoa enemmän kansalaisille vaalien vahvaa perustuslakiamme.

Yhdistyksen taustavoimissa on Turtiaisen mukaan väkeä yli puoluerajojen, muun muassa kokoomus- ja kd-taustaisia vaikuttajia.

Turtiaisen lisäksi puolueen perustajajäseniä ovat entinen keskustavaikuttaja, keskustan puheenjohtajaksikin viime vuonna pyrkinyt,  media-alan yrittäjä Ilkka Tiainen Alavudelta, entinen perussuomalainen, kansanedustaja Mauri Peltokankaan (ps) kampanjapäällikkönä eduskuntavaaleissa toiminut  Jarno Vähäkainu Vetelistä ja aiemmin puolueettomana toiminut kansalaisaktivisti Suvi Ahonen Saarijärveltä.

Kaikki perustajajäsenet ovat myös yrittäjätaustaisia.

Turtiainen itse putosi kuntavaaleissa kotikuntansa Juvan valtuustosta, mutta Tiainen valittiin juuri kuntavaaleissa Alavuden kunnanvaltuustoon keskustan listalta.

Ilkka Tiainen oli keskiviikkona 16.6.2021 omassa valtuustoryhmän kokouksessaan ilmoittanut eroavansa Keskusta-puolueesta ja aikoo perustaa oman VKK-valtuustoryhmän heti valtuustokauden alussa. 

Tiainen on tuskastunut keskustan viimeaikaisiin linjauksiin ja perustelee ryhtymistään uuteen puoluehankkeeseen.

"Puolue on lopettanut noudattamasta lakia ja siitä jopa palkitaan. En pysty tätä omatuntoni kautta hyväksymään.

Tämän elpymispakettipäätöksen jälkeen oli selvää, etten voi jatkaa ja ehdokaslistat olivat kuitenkin menneet kiinni, joten kävin vaalit keskustan listalta ja arvostan valtavasti keskustan kenttää, se on minulle erittäin rakas, mutta valitettavati omatuntoni ei salli tämän puolueen johdon toimintaa."

Tiainen muistutti, että melkein 50 prosenttia suomalaisista ei äänestänyt viimeisissä vaaleissa ja tätä ei voida hänen näkemyksensä mukaan "mitenkään pitää hyvänä demokratian kannalta".
Tiainen näkee, että kyse ei ole nukkuvien puolueesta, vaan ihmisistä, jotka eivät löydä vaihtoehtoa mitä äänestää: 

"He kokevat, että äänestämällä he eivät välttämättä voi enää vaikuttaa politiikkaan, koska puoluekuri kuitenkin lopulta määrää päätöksistä.

Meidän kaikkien yhteinen tahto on palauttaa valta kansalle. Me lähdemme tekemään sitä järjestelmällisesti."

Ensimmäisiä asioita on Tiaisen mukaan se, että kansanäänestyksiä isoista asioista saataisiin mahdollisimman paljon ja toinen merkittävä asia on parlamentaarinen hallintomalli:

"Näen, että näin sivistyneessä valtioissa kuin Suomi tällainen oppositio-hallitus -teatteri pitää lopettaa ja kansanedustajan tehtäviä on hoitaa yhteisiä asioita. Heidän pitää mahtua samaan päätäntäpöytään." 

Turtiainen täydensi, että kansanäänestyksillä nimeomaan aloitetaan tämä vallan siirtäminen kansalle ja huomautti jo aiemmin tehneen yhden lakialoitteen kansanäänestyksen järjestämisestä EU-erosta.

"Se ei tarkoita sitä, että meidän pitäisi erota EU:sta, mutta annetaan kansan siitä päättää tai äänestää, vaikka se on neuvoa antava äänestys, niin kansalaiset saisi sen päättää", Turtiainen lupasi ja havainnollisti ajatusta niin, että jokaisten eurovaalien yhteydessä esimerkiksi äänestettäisiin myös samalla viiden vuoden välein siitä, kenen haluaa europarlamenttiin edustamaan Suomea ja halutaanko jatkaa EU:ssa. 

Tiainen otti tiedotustilaisuuden lopussa esille muita "tärkeitä asioita", kuten "lääketeollisuuden kelkkaan ja koekaniineiksi" lähtemisen, "mitkä pitää välittömästi korjata". 

"Tämä on yksi sellainen asia, joka pitää välittömästi saada keskeytettyä. Suomalaisia ei sillä perusteella, mitä itse olen haastatellut, ole informoitu siitä, että esimerkiksi nämä (korona)rokotteet ovat kokeellisia ja käynnissä on ihmiskoe ja se on täysin Nürnbergin säännöstön vastaista", Tiainen painotti.

Tiaisen mukaan pitäisi ehdottomasti ilmoittaa, että kyse on ihmiskokeesta ja mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset, mitä voi seurata. Pitäisi ilmoittaa myös miten seurataan. 

"Kaikki tämä on kirjattuna meitä kaikkia velvoittaviin lakeihin ja ihmisoikeuksiin.
Tässä on paljastumassa niin iso korruptio, että senkin takia kansalaisille on saatava informaatiota, että he pystyvät käsittelemään mitä tässä parhaillaan tapahtuu ja mitä on tapahtumassa", Tiainen eritteli.

Tiainen toivoo, että mahdollisimman moni liittyisi tukemaan heitä tämän informaation saattamisessa julki kansalaisille. 

"Kaikki tämä informaatio on julkista ja se löytyy julkisista tilastoista ja rekistereistä, mutta valitettavasti tilanne on se, että media on valinnut puolensa tässä asiassa eikä ole kyllä kansan puolella."

 

 

Tytti Salenius pe 25.06. 01:08

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot