Ylpeys voi vaihtua eheytymiseen

Oikea Media on alusta lähtien nostanut esille LGBT-agendan uhrit ja pitänyt huolta siitä, että gender-ideologian kahleista vapautuneet pääsevät ääneen

Ulkomaat su 03.07.2022 01:02

Seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin tai sukupuolen ilmaisun muuttaneita ja sukupuolenvaihdostaan syvästi katuvia ihmisiä on   entistä enemmän.

Yhteiskunnan ja valtamedioiden unohtaessa heidät tyystin, he saavat nyt äänensä kuuluviin sosiaalisessa mediassa, kuten Oikea Media uutisoi 24. maaliskuuta 2022 artikkelissaan "Vanha media ei pysty enää piilottamaan LGBT-agendan vahingollisuutta".

Oikea Media toi jälleen kerran esiin koko gender-ideologian valheellisuuden ja aggressiivisuuden kaikessa karmeudessaan sekä sen, miten suurta vahinkoa - pelkkiä traumoja - koulujärjestelmiimme tunkeutunut ja hallitukset läpeensä mädättänyt LGBT-ideologia aiheuttaa lapsille ja nuorille - itse asiassa koko yhteiskunnan eri osa-alueilla.

Sosiaalisen median "Detrans Awareness Day" -tapahtuma paljasti     maaliskuussa lukuisten nuorten joutuneen harhaanjohdetuiksi ja vahingoittuneen vakavasti LGBT-agendan uhreina.

"Detrans" viittaa niihin, jotka ovat "vaihtaneet" vastakkaiseen sukupuoleen, mutta katuneet päätöstä ja vaihtaneet takaisin syntymäsukupuoleensa eli palanneet takaisin alkuperäiseen, biologiseen sukupuoleen.

Oikea Media on pitänyt alusta lähtien huolta siitä, että nämä LGBT-agendan uhrit saavat ansaitsemansa huomion ja gender-ideologian kahleista vapautuneet tulevat kuulluiksi, pääsevät ääneen ja että muutkin kuulevat näistä ongelmista.

Oikea Media onkin vuosien varrella tuonut julki lukemattomia upeita "eheytymistarinoita" ja seuraavassa nostamme esille muutamia:

- 12.2.2020, Amerikan ensimmäinen "ei-binääriseksi" luokiteltu henkilö eheytyi -

"Luovun kaikista siteistä transseksuaalisuuteen"    

- 9.12.2019, Transnuori Nathaniel katuu sukupuolenvaihdostaan: "Olen Frankensteinin hirviö" -

"Ympäröin itseni kaikukammiolla, joka tuki ja vahvisti huonoja päätöksiäni, koska valitettavasti myös nuo muut olivat loukussa tuossa ansassa"   

- 24.11.2019, Sydney vietti vuoden transmiehenä: "Lääkärit pettivät minut joka käänteessä" -

"Kukaan ei voinut kertoa minulle, että se mitä tein, oli väärin - isoisäni oli ja tulee olemaan ainoa, jonka mielipiteestä koskaan välitän, kyyneleet silmissään hän pyysi minua lopettamaan"   

- 13.10.2019, "Trans"-nuoret katuvat sukupuolenvaihdostaan - LGBT-yhteisö syyttää heitä pettureiksi -

"Mitä enemmän turvauduin yhteisöön, joka vahvisti trans-identiteettiä, sitä huonommalta oloni tuntui"   

- 4.8.2019, Eheytynyt Drag Queen taistelee nyt viattomien lasten puolesta - "Olin hyvin vääristynyt seksuaalisesti" -

"Yritin hakea apua, mutta kaikki mitä minulle tarjottiin, oli vakuuttamista homo- ja transseksuaalisuudesta

- 7.10.2018, Maailmankuulu LGBT-aktivisti hylkäsi elämäntapansa ja kertoo olevansa TBGL: Trasformed By Gods Love -

"Sielussani on rauha, koska olen saanut anteeksi ja ikuisesti vapautettu"   

- 10.4.2018, Seksuaalisesti hyväksikäytetty Billy eheytyi "transidentiteetin" kahleista -

Hän tajusi "transelämänsä" olleen täyttä valhetta ja palasi takaisin biologiseen sukupuoleensa eli mieheksi   

- 10.1.2018, Lesboudesta eheytynyt paljastaa menneen "supervillin" elämäntapansa - "Tein kaikkea luonnotonta" -

"Omaksuin täysin LGBT-etiketin nuoreen aikuisuuteen mennessä!"   

- 8.11.2017, "Transprosessin" hylännyt Viivi Ylen Trans-Perjantaissa: "Jonkun pitää huutaa, että ei sukupuolta voi vaihtaa!" -

"Tää transhype, transaktivismi ja transideologia on julkinen puheenaihe, joka on lähtenyt lapasesta ja saanut käsittämättömiä mittasuhteita!"

- 13.10.2017, Amerikkalainen mies yritti elää naisena: "Sukupuolen vaihdos aiheutti enemmän ongelmia, kuin mitä se ratkaisi"

"Äärimmäisen harhaanjohdetut ihmiset hoputtivat minua vaihtamaan sukupuolta"  

Juuri näin voimakkain sanoin he haluavat avautua kaikille omalla henkilökohtaisella,  kipeällä eheytymistarinallaan, eivätkä suostu missään tapauksessa vaikenemaan siitä, että he ovat olleet LGBT-agendan uhreja.

Yhteiskunta on kohdellut huonosti ja epäoikeudenmukaisesti näitä uudelleen syntymäsukupuoleensa samaistuneita ihmisiä (detransitioners) eivätkä valtamediat julkaise heidän kertomuksiaan - puhumattakaan että edes pyrkisivät minkäänlaiseen objektiivisuuteen.

Sen sijaan valtamediat pitävät jokaista seksuaalisen käyttäytymisen muotoa samanarvoisena, harmittomana leikittelynä, jopa "voimaannuttavana kokemuksena" ja jatkavat vastuutonta rehvasteluaan sukupuoltaan "korjanneiden" "onnellisillaa tuloksilla" ja asenteellisten ja gender-ideologiaa pursuavien tarinoiden tyrkyttämistä, joissa radikaalia sukupuolen muutosprosessin läpikäymistä vuolaasti ylistellään ja ihastellaan.

"Virallisen" totuuden mukaan sukupuolen "katumis- ja peruuttajatapauksia" uskotellaan olevan hyvin vähän, mutta todellisuudessa heitä on todella paljon ja uusia tapauksia, joissa ongelmat eivät "sukupuolen korjauksella" ratkenneetkaan, paljastuu koko ajan lisää.

Moni heistä haluaa tuoda päivänvaloon suurelle yleisölle, että sukupuolenvaihdokseen liittyy ihan oikeita peruuttamattomia riskejä ja he haluavat yksiselitteisesti luopua kaikista siteistä transseksuaalisuuteen.

Osa biologiseen sukupuoleen "palanneista" on kertonut avoimesti, että he eivät ole tehneet päätöksiään "täydessä ymmärryksessä" ja ovat ymmärtäneet todellisen tilanteen aivan liian myöhään.

On myös tapauksia, että "trans"-nuorten katuessa sukupuolenvaihdostaan, LGBT-yhteisö syyttää heitä pettureiksi.  

Transaktivistit taas eivät kerro totuutta transseksuaalien vääristyneestä todellisuuskuvasta ja mielenterveyden ongelmista, vaan syyttävät transseksuaalien ongelmien johtuvan syrjinnästä ja yhteiskunnan "transfobiasta".

Sukupuolenvaihdoksen kyseenalaistaminen leimataan sekin edelleen raivoisasti ”transfobiaksi", vähät välittämättä siitä, että vastakkaisen sukupuolen hormonien käyttö ja sukupuolielinkirurgia aiheuttavat tuhoa ja pysyvää vahinkoa.

Matka takaisin vapauttavaan biologiseen, luonnolliseen alkuperäiseen sukupuoleen on kuitenkin ilmielävä ja kiistaton todiste siitä, että eheytymistä tapahtuu, ja sekös seksuaalisten vääristymien normalisointia ajavaa, ihmisoikeus- ja asiantuntijajärjestöksi naamioitunutta ”sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen” lobbausjärjestö Setaa kismittääkin.

Yksinkertaistettuna eheyttämisessä ja eheytymisessä seksuaalivähemmistöihin kuuluva ihminen muuttuu heteroseksuaaliksi ja sukupuolivähemmistöihin kuuluva ihminen sukupuoleltaan joko mieheksi tai naiseksi.

Eheyttäminen vai eheytyminen. 

Molemmat ilmaisut ovat aivan yhtä pahoja  Setalle, sillä tämä aihe on ollut piikkinä lihassa Setalla kaikki nämä viimeiset vuodet - ainakin vuodesta 2008 asti

Seta määrittelee eheyttämistoiminnan sellaiseksi, jossa "pyritään muuttamaan henkilön seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä".

“Eheyttämistoimet ovat haitallisia, epäeettisiä ja loukkaavat ihmisoikeuksia. Tieteellisen tutkimusnäytön perusteella seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä ei voida tällaisten hoitojen välityksellä muuttaa. Eheytystoimet aiheuttavat sateenkaari-ihmisille pitkäaikaista haittaa ja kuormittavat mielenterveyttä”, väittää Setan varapuheenjohtaja Pekka Rantala.

Seta uhosi 10.3.2022, että se vaatii eheyttämistoiminnan täyskieltoa Suomeen.

Seta julkaisi maaliskuussa 2022 selvityksen, jossa se kokosi yhteen tietoa eheyttämistoiminnasta sekä sen kieltämisen keinoista.

Suomessa eheyttämishoitojen kriminalisointia ajava Ehjänä syntynyt - loppu ”eheytyshoidoille" -kansalaisaloite keräsi tarvittavan määrän allekirjoituksia vuoden 2021 elokuussa ja on nyt käsiteltävänä eduskunnassa.

Seta tarttuu teemaan myös Helsinki Pridessä ja järjestää Helsinki Pride -viikolla 27.6.-3.7. keskustelutilaisuudet eheyttämistoiminnasta, transtutkimuksesta sekä ajankohtaisesta sateenkaaripoliittisesta tilanteesta.

Yleltä, Helsingin Sanomilta ja kaikilta muilta samalle Setan suoltamalle gender-ideologiselle aivopesulle antautuneilta valtamedioilta ja iltapäivälehdiltä on jälleen nähty suitsutusta ja enenevässä määrin tuutin täydeltä, kun Helsinki Pride polkaistiin käyntiin kesäkuun alussa.

Helsingin Sanomat muun muassa esitteli 29.6.2022 "mupan", eli mummin ja papan risteytyksen - aivan kuin jonkin eläimen konsanaan - 67-vuotiaan Kuisma Savisalon, joka on muunsukupuolinen transmaskuliini ja "nyt hän kertoo, millaista on vähemmistöön kuuluvan elämä vanhemmalla iällä".

Iltalehti puolestaan käytti Yökylässä-ohjelmastaan tunnettua Maria Veitolaa agendansa äänitorvena ja kiitteli hänen Pride-viikon kunniaksi Instagram-tilillään julkaisemaa julkaisua. Iltalehden 28.6.2022 päivätty uutinen kuului: 

"Maria Veitola puhuu avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan: kehottaa muita samaan"

Kyseessä oli oodi panseksuaalisuudelle.

Myös muusikko ja sosiaalisen median vaikuttaja Ronja Stanley eli New Ro sai Iltalehdessä aukeamatilaa 30.6.2022 - muunsukupuolisuudellaan. Kuin myös laulaja Benjamin Peltonen, joka viime kesänä Pride-konserttilavalla julisti olevansa homoseksuaali. 

Niin ikään Iltalehti ihasteli 30.6.2022 radiojuontaja ja missi Shirly Karvisen ja laulaja Sannin lesborakkautta, kun he molemmat olivat jakaneet Instagram-tileillään saman kuvan, jossa poseeraavat lähekkäin ja toivottavat "ihanaa" Pride-viikkoa. "Mun rakkaus", Sanni kirjoittaa. "Mun tyttöystävä", Shirly komppaa.

Sateenkaariperheessä kasvanut ja Helsinki Pride-tapahtuman virallisena suojelijana niin vuonna 2020 kuin 2021 toiminut pääministerimme Sanna Marin (sd.) totta kai kommentoi lesboparin kuvaa sydämellä ja sateenkaarilipulla.

Sanna Marin itse julkaisi juhannuksen päätteeksi Instagram-päivityksen, jossa pääministeri hehkutti Prideä ja ilmoitti osallistuvansa lauantaiseen kulkueeseen. 

Helsingin Sanomat nosti 29.6.2022 parrasvaloihin myös somalitaustaisen entisen muslimin ja biseksuaali Nadin, joka oli tilannut lauantain Pride-kulkuetta varten erityisen sateenkaarilipun, johon yhdistettiin islamin symbolit, kuunsirppi sekä tähti.

Hesari korosti uutisessaan, että lauantaina järjestettävässä Pride-kulkueessa nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa muslimitaustaisten ryhmittymä. Sitä varten helsinkiläinen Nadi oli teettänyt itselleen erityisen sateenkaarilipun.

Setan ajatuksia innokkaasti riekkuva Kirkko&Kaupunki -lehti on luonnollisesti aina myös omalta osaltaan kantamassa kortensa kekoon osoittaen vankkumatonta tukeaan "Suomen suurimmalle ihmisoikeustapahtumalle", Helsinki Pridelle ja mainostaa 21.6.2022:

"Pääkaupunkiseudun seurakunnat ovat mukana Helsinki Pridessa virallisena yhteistyökumppanina"

27.6.2022 Kirkko&Kaupunki -lehti pöyhkeilee Kallion kirkon kappelissa esillä olevalla räävittömällä Pride-viikkoon liittyvällä Ihmisyys-näyttelyllä, joka kertoo fetisisteistä ja hiv-positiivisuudesta. 

"Molempiin liitetään erilaisia leimoja ja ennakkoluuloja, joita näyttely haastaa", lehti puolustaa.

Kallion seurakunnan kirkkoherran, Riikka Reinan mukaan seurakunnalla on perinteenä antaa tila Pride-viikon näyttelylle. 

Kirkko&Kaupunki -lehti vakuuttaa, että näyttelyn kuvia on ennakkoon katsellut useampi työntekijä ja pitänyt niitä kauniina.

"Meistä näyttely kuvaa kauniisti ihmisyyden monia puolia ja sitä, että meidät nähtäisiin ennakkoluulojen läpi arvokkaina ihmisinä. Näyttely saattaa herättää keskustelua, mutta toivon, että jokainen katsoo sen ennen kuin kritisoi. Ennakkoluulojen ylittäminen ja ihmisyys ovat Pride-viikon ytimessä", kirkkoherra Riikka Reina ylistää Kirkko&Kaupunki -lehdelle Priden ideologiaa, joka on jyrkästi ristiriidassa Raamatun kanssa.

Samaa Pride-ideologiaa myötäilevää linjaa Kirkko&Kaupunki -lehti jatkaa muun muassa 30.6.2022 artikkelissaan "Papisto-ohjelmasta tuttu kirkkoherra Harri Henttinen saarnaa Kallion kirkon sateenkaarimessussa Pride-viikon perjantaina" sekä 29.6.2022 "Linda-Maria: Marssin Pride-kulkueessa Oslon uhrien puolesta".

Vaikka Helsinki Prideä, jonka järjestää Setan jäsenjärjestö Helsinki Pride -yhteisö, vietetään tänä vuonna koko kesäkuun ajan, perinteinen Pride-viikko järjestetään  27.6.–3.7.2022. Sitä kuitenkin varjostaa Oslossa viikko sitten tapahtunut yöllinen ampumavälikohtaus. Norjan poliisi epäilee iskun olleen ääri-islamistinen terroriteko ja viharikos, joka tapahtui Oslon Pride-viikon aikaan.

Oslossa joukkoampumisessa kuoli kaksi ja 21 ihmistä haavoittui. 

Teko tapahtui suositun homobaarin London Pubin edustalla.

Helsingin poliisi kertoi tiedotteessaan perjantaina 1.7.2022, että Oslon tapahtumat saattavat lisätä Suomessa seksuaalivähemmistöihin kohdistuvaa häirintää tai ilkivaltaa. 

Yle uutisoi samana päivänä, että poliisi poisti Helsingin Oodista häiriköijiä, jotka saapuivat paikalle drag queenin pitämän lasten satutunnin aikaan.

Kirjastossa oli käynnissä, Suomeenkin nyt rantautunut, "drag queenin järjestämä satutuokio" 6–10-vuotiaille lapsille, kun mielenosoittajat saapuivat kirjastoon.

Kirjaston ala-aulassa oli kirjastonjohtaja Anna-Maria Soininvaaran mukaan kolme yhteenottoa. Ne tapahtuivat mielenosoittajien ja heitä vastustaneiden henkilöiden välillä.

Soininvaara kertoo, että häiriköt kertoivat vastustaneensa groomausta, eli lapsen tai nuoren seksuaalissävytteistä houkuttelua: 

"On puhuttu drag queenista, ikään kuin kyseessä olisi hyvin seksualisoitu hahmo. Oikeasti kyseessä oli satuhahmo ja tilaisuus oli mietitty nimenomaan lapsille."

Helsingin Sanomien ja Ylen uutisointi on kuitenkin osoittautunut liioitteluksi tai valeuutisiksi.

Helsinki Pride on Suomen suurin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma.  Vuoden 2022 teema on Kohtaamisia. 

”Pride-viikon ohjelma tulee tänäkin vuonna kattamaan mahdollisimman laajasti ihmiselämän koko kirjon. Paneelikeskusteluista iltajuhliin, ryhmätapaamisista työpajoihin, pyrimme tarjoamaan laajan mahdollisuuden tutustumiseen, keskusteluihin ja kohtaamisiin, niin muiden kuin oman itsensä kanssa”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Panu Mäenpää.

Suuri osa Helsinki Pride -ohjelmasta tapahtuu nykytaiteen museo Kiasmassa, joka tarjoaa tilat tapahtumille tämän vuoden virallisena Pride Housena. Osana Helsinki Prideä järjestetään myös Nuorten Pride, jonka pääsijainti on Fredriksbergin tiloissa Helsingin Vallilassa. Myös Nuorten Pridessä näkyy tänä vuonna runsaasti kohtaamisia:

”On hienoa, että useat eri tahot, kuten järjestöt, kuntien nuorisopalvelut ja seurakunnat, ovat lähteneet mukaan tuottamaan toimintaa Nuorten Pride -viikkoon. Yli 60 ohjelmaa takaavat sen, että jokainen nuori löytää varmasti itselleen mielekästä toimintaa!”, sanoo Helsinki Priden sosiaali- ja nuorisopalveluiden asiantuntija Aleksanteri Virta.

Helsinki Pride -yhteisö, joka aiemmin tunnettiin nimellä HeSeta, on vuonna 1990 perustettu kansalaisjärjestö ja se pitää itseään  asiantuntija-organisaationa. Verkkosivuillaan se ilmoittaa tavoitteekseen "poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta".

Kyse on siitä samasta "puhdasoppisesta radikaalifeminismistä",mitä nykyinen punaviherhallituksemme toteuttaa, ja mistä Oikea Media on uutisoinut -  "kahlitsevien normien ja rakenteiden purkamisen" ympärillä pyörimistä, "sukupuolittuneiden termien" kanssa kikkaillen ja "väärää" mieltä olevien sananvapautta rajoittaen.

Ja tällaista tukemaan, tämän vuoden Helsinki Pride-viikon suojelijaksi, on tänä vuonna lupautunut Tasavallan presidentin Sauli Niinistön puoliso, rouva Jenni Haukio, jolta on julkaistu myös videotervehdys  Helsinki Priden You Tube -kanavalla, jossa muistutetaan kaikkien yhdenvertaisuudesta  ja korostetaan, että kaikenlaiselle syrjinnälle ja häirinnälle on oltava ehdoton nollatoleranssi.

"Helsinki Pride rakentaa osaltaan maailmaa, jossa ihmisoikeuksien puolesta työskennellään niin kauan kuin epätasa-arvoa esiintyy. Priden tavoitteiden mukaisesti jokaisen tulee olla yhteiskunnan ja lainsäädännön edessä tasavertainen seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta", Jenni Haukio toistaa videolla kuin lukisi suoraan Setan ohjelmapaperista.  

"Tässä työssä tarvitaan meitä kaikkia. Ja siksi tämänvuotinen Pride pyrkii erityisesti kohtaamisten ja yhteisöllisyyden mahdollistamiseen rohkaisten jokaista myös kohtaamaan omat tiedostamattomat ennakkoluulonsa", Jenni Haukio lisää

"Olemme erittäin iloisia siitä, että saamme tänä vuonna suojelijaksemme vahvan yhteiskunnallisen keskustelijan, jolle itselleen meidän asiamme, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon teemat ja niiden toteuttaminen, ovat erittäin tärkeitä.

Jenni Haukion vahva sitoutuminen yhtäläisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen on asia, josta me voimme olla ylpeitä, ja ylpeys muuttaa meidän mielestämme maailmaa joka päivä", toteaa      Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Panu Mäenpää tiedotteessa. 

Helsinki Pride -tapahtuma kaikkine irstailuineen huipentuu Pride-kulkueeseen, joka lähtee lauantaina 2. heinäkuuta 2022 klo 12 Senaatintorilta ja päättyy Kaivopuistoon puistopiknikille.

Vuonna 2018 Helsinki Pride -viikon kulkueeseen ja puistojuhlaan houkuteltiin jopa yli 100 000 osallistujaa, josta Yle uutisoi laajasti keskeisten sdp:n, kokoomuksen ja vihreiden poliitikkojen ilkamoivilla kuvatervehdyksillä, näyttämällä lisäksi tapahtumasta suoraa erikoislähetystä.

Myös tänä vuonna Yle juhlii Prideä.

Teema viettää Pride-viikkoa 27.6.2022 alkaen kolme viikkoa! Huipennuksena on suora lähetys Helsingin Pride-kulkueesta, joka palaa kaupungin kaduille kahden vuoden tauon jälkeen.

"Pride-viikon kunniaksi" myös Iltalehti on listannut    suoratoistopalveluiden tarjoamat "kiinnostavimmat HLBTIQ-sarjat ja elokuvat".

Koko Helsinki Pride -ohjelma on selattavissa täältä ja kaikki vuoden 2022 Pride-tapahtumat Suomessa on luetteloinut Seta.

Mutta mitä olisikaan Pride ilman tämänvuotista Päivi Räsäsen kannanottoa. 

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja seitsemännen kauden kansanedustaja, ex-sisäministeri Päivi Räsänen kohauttaa jälleen edellisvuosien tapaan Pride-kommentoinnillaan.

Räsänen toteaa Twitterissä 18.6.2022:

"Pride- tapahtumassa on kyse poliittisesta kampanjasta luonnontieteellisiä tosiasioita ja Raamatusta nousevaa kristillistä ihmiskuvaa vastaan. Ideologista totalitarismia?"

17. kesäkuuta 2022 oli Päiville  "merkkipäivä". Tuona päivänä tasan kolme vuotta sitten Räsänen julkaisi sosiaaliseen mediaan päivityksen, josta käynnistyi sananmukaisesti Raamattukäräjät, kun Raamattu saapui   oikeussaliin Suomessa. 

Päivi Räsäsen voitto Raamattukäräjillä on monille karvas pala, uutisoi Oikea Media 4.4.2022 Helsingin käräjäoikeuden hylättyä Päivi Räsäsen kaikki syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 

"3 vuotta sitten käynnistyi oikeusprosessi, joka jatkuu. Edelleen ajankohtainen. Tämän takana seison", Päivi Räsänen twiittasi rohkeasti ja ylpeästi 17.6.2022 aivan kuten vuonna 2019: Raamatun lehdeltä otetun kuvan kera, jossa on jakeita Roomalaiskirjeen ensimmäisestä luvusta. 

 

 

Tytti Salenius su 03.07. 01:02

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot