Sukupuoliklinikka painosti 16-vuotiasta molempien rintojen poistoon

Detrans-nuorten liike kasvaa räjähdysmäisesti - taas sukupuoliklinikka oikeudessa

Ulkomaat ti 19.09.2023 22:06

Kun räjähdysmäinen sukupuolidysforia-ilmiö jatkaa aaltoiluaan nuorten keskuudessa, siihen liittyvä, mutta paljon vähemmän korostettu trendi tapahtuu samanaikaisesti - liike, jonka valtamedia jättää lähes kokonaan huomiotta. 

Nyt tulossa on uusia tutkimuksia, jotka osoittavat, että "detransitioner" -liike on nousussa ja paljon suurempi kuin yleisesti tunnustetaan, ja detransitioaste on joissakin tapauksissa lähes 30 %.

Näin kirjoittaa Dan Hart, Washington Stand-julkaisussa 14. joulukuuta 2022 päivätyssä artikkelissaan "Tutkan alla, Detransitioituneiden liike on nopeasti kasvamassa".

"Detransitioner" on henkilö, joka pyrkii vaihtamaan sukupuoltaan hormonaalisilla tai kirurgisilla toimenpiteillä ja lopulta katuu yritystä ja haluaa palata elämään biologisen sukupuolensa mukaisesti.

Eräs tällainen detransitioitunut henkilö on nebraskalainen, 21-vuotias nainen nimeltä Luka Hein, joka on haastanut oikeuteen lääkärit, jotka silpoivat hänen molemmat rintansa kirurgisesti 16-vuotiaana vuonna 2018, jättäen hänelle elinikäiset arvet niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Luka Hein on nostanut kanteen Nebraskan yliopiston lääketieteellistä keskusta (University of Nebraska Medical Center, UNMC) vastaan peruuttamattoman haitan aiheuttamisesta kiirehtimällä molempien rintojen poistoa, jolla näin "hoidettiin" hänen sukupuolidysforiaansa 16-vuotiaana tutkimatta ensin vähemmän radikaaleja vaihtoehtoja.

Vain kahden terapiaistuntokäynnin jälkeen osana "sukupuolta vahvistavaa hoitoa" ilman, että hän oli täysin tietoinen riskeistä, UNMC:n sukupuoliklinikan lääkärit onnistuivat myymään hänelle ajatuksen siirtyä suoraan rintojen poistoon, vakuuttaen hänet ja hänen vanhempansa, että hän todennäköisesti tappaisi itsensä, jos hän ei suostuisi siihen.

Luka Hein alleviivaa, että lääkärit ja hoitajat johtivat häntä harhaan, manipuloimalla häntä ja hänen vanhempiaan peruuttamattomiin toimenpiteisiin, sukupuolta vaihtaviin "lääketieteellisiin hoitoihin", jotka "ryöstivät häneltä naiseuden".

Center for American Liberty, yksi Heiniä edustavista ryhmistä (yhdessä Thomas More Societyn ja Keating O'Gara -asianajotoimiston kanssa), selittää, että teini-ikäisenä Luka Hein kärsi mielenterveysongelmista erilaisten traumaattisten tapahtumien vuoksi, jotka lopulta ilmenivät paniikkikohtauksina, viiltelynä ja itsemurha-ajatuksina. 

Kamppaillessaan mielenterveytensä kanssa hän etsi vastausta netistä ja Luka Hein törmäsi sukupuolen "vaihdokseen", mikä sai hänet uskomaan, että hän on mies. Hein tunsi olonsa ahdistuneeksi ja erittäin hankalaksi kehittyvien rintojensa ja kuukautistensa vuoksi. 

Netin syövereissä sukupuoli-identiteettiin liittyviä kysymyksiä tutkinut ja syvästi traumatisoitunut Hein alkoi pohtia, olisiko parempi olla kokonaan ilman rintoja.

Hän löysi transsukupuolisia vaikuttajia, jotka ylistivät sukupuolenvaihdosta hormonien ja leikkausten avulla. Tämän seurauksena Luka alkoi identifioitua mieheksi vakuuttuneena siitä, että hän on "väärää" sukupuolta ja sukupuolenvaihdos ratkaisisi hänen mielenterveysongelmansa.

Niinpä Luka tilasi rintasiteen vähentääkseen rintakudoksensa naisellista ulkonäköä, erosi tyttökoulusta ja vaihtoi nimensä.

Tämä oli kaikki, mitä UNMC:n lääkärit tarvitsivat vahingoittaakseen Lukaa peruuttamattomasti.

UNMC:n lääkärit pettivät Lukan ja hänen vanhempansa johtaen heitä harhaan tyhjillä lupauksilla uskotellen, että jos Luka ei poistattaisi rintojaan, hän riistäisi itseltään hengen, vaikka lääketieteelliset todisteet osoittavat päinvastaista. 

UNMC piilotti myös tieteelliset tutkimukset, jotka eivät tue alaikäisten kirurgisia "sukupuolenvaihdoksia" - mukaan lukien tutkimukset, jotka osoittavat, että transsukupuolisten leikkaukset todella lisäävät itsemurha-alttiutta ja psykiatrista sairastavuutta.

Nyt Luka puolustautuu ja antaa takaisin samalla mitalla.

Lukan taistelusta sukupuoliklinikan lääkäreitä, hoitajia ja terapeutteja vastaan ovat uutisoineet muun muassa LifeSiteNews, New York Post, Washington Times, Newsweek  ja Daily Signal.

Luka Hein on nostanut kanteen UNMC:tä ja sen lääkäreitä vastaan, ja vahingonkorvauskanteen Nebraskan yliopiston hallintoneuvostoa sekä kaikkia siihen liittyviä palveluntarjoajia vastaan, mukaan lukien: tohtori Jean Amoura, tohtori Perry Johnson, tohtori Stephan Barrientos ja terapeutti Megan Smith-Sallan.

"Suoraan rintojen amputaatioon eteneminen masentuneella, ahdistuneella, sukupuolestaan hämmentyneellä nuorella, joka oli kykenemätön ymmärtämään päätöksensä pysyviä seurauksia, on huolimattomuutta, josta vastaajat ovat yhteisesti vastuussa", Heinin kanteessa todetaan.

"UNMC:n lääkärit manipuloivat Lukaa ja hänen vanhempiaan uskomaan, että leikkaus oli ainoa ratkaisu hänen monimutkaiseen mielenterveyteensä, vihjaten niin, että Luka riistäisi oman henkensä, jos hänen rintojaan ei poistettaisi", sanoi Harmeet K. Dhillon, Center for American Libertyn toimitusjohtaja, joka nosti kanteen.

Luka Hein myös itse on puhunut avoimesti henkisesti vaikeista ajoistaan teini-ikäisenä, kun hänen vanhempansa olivat eroamassa ja kun toisesta osavaltiosta kotoisin oleva mies lähenteli häntä internetissä. Mies taivutteli hänet lähettämään seksuaalisia valokuvia, ja kun hän kieltäytyi lähettämästä niitä miehelle enää, mies uhkasi häntä.

Pelätessään turvallisuutensa puolesta Hein otti yhteyttä paikallisiin lainvalvontaviranomaisiin ja häntä kuulusteltiin toistuvasti tapauksesta.

Hein tapasi sitten Nebraskan yliopiston lääketieteellisen keskuksen henkilökuntaa, jonka hän väittää pakottaneen hänet leikkaukseen ja aloittaneen hänellä hormonihoidot.

Hän sanoo, että leikkaus ja hoidot aiheuttivat hänelle jatkuvan kivun ja saattoivat viedä häneltä mahdollisuuden tulla äidiksi.

Heinille tehtiin lopulta peruuttamaton rintojen poisto 26. heinäkuuta 2018, kun hän oli vain 16-vuotias ja "kyvytön antamaan suostumusta", kanteessa sanotaan.

Sitten hän jatkoi testosteronin ottamista neljän vuoden ajan, ja tohtori Amoura jopa suositteli, että hänelle tehdään kohdunpoisto jossakin vaiheessa - mutta hänen vanhempansa vastustivat eikä hänelle koskaan tehty kyseistä toimenpidettä.

"Elin elämäni synkimpää ja kaoottisimpaa aikaa, ja sen sijaan, että olisin saanut tarvitsemaani apua, nämä lääkärit vahvistivat tämän kaaoksen todeksi", hän kertoo Daily Mailille.

Nyt Luka tietää, ettei hänen olisi pitänyt missään tapauksessa suostua leikkaukseen ja hoitoihin, koska hän oli vielä alaikäinen.

"En usko, että lapset voivat koskaan suostua siihen, että kaikki kehon toiminnot otetaan pois nuorena, ennen kuin he edes tietävät, mitä se tarkoittaa", Hein huomauttaa ja lisää, että hänet houkuteltiin lääketieteelliseen toimenpiteeseen, jonka pitkän aikavälin vaikutuksia ja seurauksia hän ei voinut täysin ymmärtää.

Nebraskan Douglasin piirikunnan käräjäoikeuteen keskiviikkona 13. syyskuuta 2023 jätetyssä 28-sivuisessa kanteessa luetellaan tohtori Nahia Amoura, synnytys- ja naistentautien lääkäri; Megan Smith-Sallons, sukupuoliklinikan "vahvistava terapeutti", tohtori Perry Johnson, joka suoritti rintojen poiston; ja tohtori Stephan Barrientos, joka avusti leikkauksessa, vastaajina.

Siinä painotetaan, että heistä jokainen oli "piittaamattomia jättäessään kyseenalaistamatta Lukan minäkäsitystä, vaan sen sijaan 'vahvistivat' häntä kohti peruuttamattomia kemiallisia ja kirurgisia ratkaisuja".

Kanteen mukaan "jos hän ei ole myös kärsinyt hedelmällisyytensä menetyksestä, Luka on menettänyt kykynsä imettää ja siten häneltä on riistetty imettämisen äidilliset edut". 

Lisäksi Heinin testosteronihoito neljän vuoden ajan "aiheutti häiriöitä hänen hormonitoimintaansa, vahingoitti sydäntä, äänen madaltumista, kipua äänihuulissa, nivelissä, lannerangassa, käsissä, ranteissa, kyynärpäissä ja lantion alueella sekä sukupuolielinten pysyviä säätelyhäiriöitä".

LifeSiteNews raportoi 28. heinäkuuta 2023 uudesta  transsukupuolisuus-tutkimuksesta, joka paljastaa sukupuolenvaihdosleikkausten kivuliaat ja pitkäaikaiset haittavaikutukset:  olemme parhaillaan keskellä viime vuosisatojen suurinta lääketieteellistä skandaalia. 

Floridan yliopiston ja voittoa tavoittelemattoman Brooks Rehabilitation -järjestön tutkijoiden tekemässä tutkimuksessa todettiin, että 81 % niistä, joille oli tehty sukupuolenvaihdosleikkauksia viimeisten viiden vuoden aikana, ilmoitti kokeneensa kipua pelkästään tavanomaisesta liikkeestä sitä seuraavina viikkoina ja kuukausina, ja fyysiset ja emotionaaliset arvet voivat kestää vuosia.

Tämä ei tule yllätyksenä niille, jotka ovat tietoisia ja kuulleet sekä detransitioituneiden, kuten Chloe Colen että muiden, jotka ovat lähteneet leikkaukseen, kuten Scott Newgentin todistuksia, joka kuvaili       kauhistuttavia leikkauksen jälkeisiä kokemuksia Jonathon Van Marenin podcastissa hiljattain. 

Floridan yliopiston fysioterapian professori Meryl Alappattu puhui alustavista päätelmistään yksityisessä verkkotyöpajassa, josta raportoi      Daily Mail

Koko raportti julkaistaan myöhemmin vuonna 2023, ja raportoidut havainnot ovat järkyttäviä. Tutkimuksessa havaittiin, että sukupuolenvaihdosleikkauksiin joutuneet kokivat virtsarakon ongelmia, kipua yhdynnän aikana ja muita merkittäviä ongelmia.

"Suuri osa raportoi tuki- ja liikuntaelinten kipuja, liikkumisvaikeuksia ja lantionpohjan toimintahäiriöitä", Alappattu totesi. "Mitä tulee tietojen saamiseen tämän tyyppisten hoitojen tehokkuudesta ... Meillä on vielä paljon tehtävää." 

Miesten ja naisten sukupuolielinten kirurginen muuttaminen vastaamaan vastakkaisen sukupuolen sukuelimiä - tunnetaan nimellä vaginoplastiat (emättimen rakentaminen kirurgisesti) ja falloplastiat (peniksen rakentaminen kirurgisesti)  - ymmärretään laajalti vaikeiksi ja ongelmallisiksi toimenpiteiksi. 

Naiset, jotka "vaihtavat" sukupuolensa miehiksi, voivat halutessaan valita, että penis rakennetaan käsivarsista otetusta kudoksesta, vaikka tämäkin toimenpide on monimutkainen, ja lopputulos eroaa edelleen merkittävästi biologisesta peniksestä. 

Naisesta mieheksi "muuttuvien" rintojen poistaminen on yksinkertaisempaa, mutta se voi myös aiheuttaa kipua, infektioita ja ongelmia, kuten ompeleiden repeytymistä, erityisesti ylipainoisilla potilailla.

Niin kutsuttua "sukupuolen vahvistavaa hoitoa" ei kuvata "rankaksi ja ongelmalliseksi", vaan yksinkertaiseksi ja tehokkaaksi ratkaisuksi sukupuolidysforiaan, jota kukaan lääketieteen alalla, politiikassa tai akateemisessa maailmassa ei voi kyseenalaistaa. Tämä vaarantaa uran, minkä vuoksi näistä "hoidoista" ei ole käyty eikä käydä minkäänlaista julkista keskustelua.

Lääkärit eivät missään vaiheessa ilmoittaneet Lukalle, että oli olemassa muitakin tapoja ratkaista hänen mielenterveysongelmansa.

"Siinä ei pysähdytty kyseenalaistamaan, oliko tämä oikea tapa hoitaa epämukavuutta, jota tunsin kehossani", Luka Hein summasi surullisena Daily Callerille viime vuoden marraskuussa. 

Hänen lääkärinsä näyttävätkin omaksuneen transaktivistien edistämän "sukupuolta vahvistavan lähestymistavan": he kannustavat sukupuolenvaihdoksiin sen sijaan, että auttaisivat potilaita hyväksymään biologisen sukupuolensa ja tulemaan sinuiksi sen kanssa.

"Ainoa hyväksyttävä vastaus kenelle tahansa lääketieteen ammattilaiselle oli 'vahvistaa' sanomani sen sijaan, että olisi tarjottu vaihtoehtoisia tapoja käsitellä ongelmia, joista kärsin", Luka Hein tiivistää.

Hän jatkaa:

"Vanhemmilleni toistettiin sama asia, mitä niin monille muille vanhemmille näissä tilanteissa sanotaan: 'Haluatko mieluummin kuolleen tyttären vai elävän pojan?' huolimatta siitä, että riippumatta kaikista mielenterveysongelmistani en ollut koskaan ollut itsetuhoinen."

Muut detransitioituneet ovat esittäneet samanlaisia tarinoita ja Luka Hein on vain viimeisin tämän vaarallisen sukupuolisekoilun uhri, joka nyt on ryhtynyt oikeustoimiin valheellisia "lääketieteellisiä sukupuolihoitoja" vastaan.

Luka Hein lopetti sukupuolella leikittelyn ja on yksi niistä yhä useammista nuorista, joiden lukumäärä jatkuvasti kasvaa, jotka tulevat haastamaan oikeuteen lääkärit ja terapeutit, jotka yllyttivät heitä valheilla ja väärillä lupauksilla etenemään määrätietoisesti kirurgisen ja hormonaalisen sukupuolenvaihdoksen tuhoisalla tiellä. 

Tämän vuoden heinäkuussa 21-vuotias teksasilainen detransitioitunut Soren Aldaco nosti kanteen väittäen, että hänen lääkärinsä käyttäytyivät enemmänkin "ideologeina" kuin lääketieteen ammattilaisina eivätkä he ottaneet kunnolla huomioon hänen autismiaan, masennustaan, ahdistustaan ja muita liitännäissairauksiaan arvioidessaan häntä saadakseen hänet "vaihtamaan" sukupuolta.

Aiemmin heinäkuussa Prisha Mosley nosti kanteen syyttäen lääkäreitään ja terapeuttejaan siitä, että he sysäsivät hänet vaaralliselle ja hänen elämänsä täysin murskaavalle polulle. 

Sekä Mosleyta että Aldacoa edustaa Campbell Miller Payne PLLC. Detransitioituneet Chloe Cole ja Layla Jane, joita edustaa niin ikään Center for American Liberty, ovat myös äskettäin ilmoittaneet paljon julkisuutta saaneista oikeusjutuista Kaiser Foundation Hospitalsin ja Permanente Medical Groupin lääkäreitä vastaan.

Jokainen näistä kertoo varmasti tarinansa siinä toivossa, että kaikki, jotka joutuvat transaktivistien petolliseen verkkoon ja transsukupuoliseen lääketieteelliseen maailmaan, pysähtyvät, miettivät tarkoin ja harkitsevat uudelleen, ennen kuin tekevät elinikäisiä peruuttamattomia virheitä. 

Nämä niin sanotut detransitioituneet ovat suurelta osin naisia, ja he pitävät sukupuoli-identiteettiongelmiaan usein sosiaalisena tartuntana tai katsovat johtuvan sen transsukupuolisten aktivistien painostuksesta sosiaalisessa mediassa.

Luka ei enää identifioidu transsukupuoliseksi, ja hän välttää vuorovaikutusta transsukupuolisen yhteisön kanssa. Kun hän alkoi kyseenalaistaa gender-ideologiaa, hän sanoi, että transsukupuolisen yhteisön jäsenet hyljeksivät ja häpäisivät hänet.

Mitä tulee hänen tulevaisuuteensa, hän haluaa normaalia elämää ja odottaa, kuinka hän voi toipua tästä peruuttamattomasta painajaisestaan ja voidaanko hänelle tehdyt vahingot korjata.

"Haluan suorittaa yliopiston, löytää työn ja toivottavasti tulevaisuudessa löytää jonkun, mennä naimisiin ja perustaa perheen", Luka Hein haaveilee.


 

Tytti Salenius ti 19.09. 22:06

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot