VAERS-raportit "kadoksissa" - koronapiikkihaittojen todellinen laajuus yritetään piilottaa

Data-analyytikko: Ohjeistus poistaa raportit täytyy tulla aivan FDA:n ja / tai CDC:n huipulta

Ulkomaat ke 15.06.2022 23:18

Julkisesti saatavilla olevat VAERS-tiedot osoittavat selvästi, että Covid-rokotteet ovat vaarallisimpia koskaan luotuja "rokotteita", jotka aiheuttavat enemmän vammoja ja kuolemia, kuin kaikki aiemmat perinteiset rokotteet yhteensä kolmen viime vuosikymmenen aikana.

Näin summaa tohtori Joseph Mercola 9.6.2022 päivätyssä LifeSiteNewsin artikkelissaan "Data-analyytikko: Covid-rokotteiden vaarat 'poistettu' tuhansissa vammoissa, kuolemantapausraportit kadoksissa".

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (Food and Drug Administration, FDA) ja Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC), jotka yhdessä johtavat VAERSia, väittävät kuitenkin edelleen, että koronarokotteet ovat "turvallisia ja tehokkaita", ja että yhdenkään kuoleman ei ole suoraan katsottu johtuneen rokotteesta.

Tällaiset väitteet ovat tohtori Joseph Mercolan mukaan "saatavilla olevien tietojen valossa omituisia":

"Ehkäpä he alkavat pian käsittää, miten ongelmallisessa tilanteessa myös he ovat, sillä viime kuukausina tutkijat ovat havainneet, että VAERS-raportteja poistetaan yhä kasvavassa määrin", Mercola huomauttaa. 

Yhdysvaltain rokotehaittatapahtumien raportointijärjestelmä (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) laadittiin varhaisvaroitusjärjestelmäksi tunnistamaan rokotteet, jotka saattavat laukaista ennakoitua suuremman määrän haittatapahtumia.

Yksi sen päätavoitteista on:

"Tarjota kansallinen turvallisuuden seurantajärjestelmä, joka ulottuu koko väestöön, jotta voidaan vastata kansanterveydellisiin hätätilanteisiin, kuten laajamittaiseen influenssapandemiarokoteohjelmaan."

Siinä on Mercolan mielestä "paljon puutteita, mutta se on silti uskomatonta kyllä hyödyllinen ja palvelee tarkoitustaan". 

Mercola nostaa artikkelissaan esiin Stew Peters Show'n Stew Petersin, joka on pannut merkille seuraavaa:

"VAERSin on ajateltu yksinkertaisesti keräävän lääkäreiden ja muiden lääketieteen ammattilaisten täyttämiä raportteja eri puolilta maata – raportteja ihmisistä, jotka kärsivät vammoista ja sairauksista ja jopa kuolemasta rokotteiden ottamisen jälkeen.

Kenenkään ei ole oletettu muokkaavan, kuratoivan tai tarkistavan faktoja. Niiden on otaksuttu olevan vain lääkärinlausuntoja koko maailman nähtäväksi. Mutta nyt meillä on todisteita siitä, että asia ei todellisuudessa ole näin."

Kuka sitten poistaa VAERS-raportteja?

Stew Peters haastatteli 28.4.2022 Albert Benavidesia, Revenue Cycle Managementin (RCM) asiantuntijaa, data-analyytikkoa ja tarkastajaa, joka on analysoinut VAERS-tietoja näiden uudenlaisten "rokotteiden" julkistamisen jälkeen. 

Benavidesin mukaan ainakin 10 000 raporttia Covid-"rokotuksen" jälkeisestä kuolemasta tai vakavasta loukkaantumisesta on hävinnyt rokotteiden käyttöönoton jälkeen - eikä kyse ole ollut päällekkäisestä raportoinnista, mikä on yleinen "selitys" niiden poistamiselle.

Benavides mainitsee pienen lapsen tapauksen Alaskassa, jonka kerrotaan kuolleen koronapiikin saamisen jälkeen. Tämä kuolemantapausraportti on nyt kadonnut, eikä sitä vastaavaa raporttia löydy.

VAERS I.D. 1815096 on toinen esimerkki. Tämä tapaus koskee 13-vuotiasta tyttöä Marylandissa, joka kuoli 16 päivää ensimmäisen "rokotteen" jälkeen. Tämä raportti on kirjattu 25.10.2021 ja poistettu 15.4.2022. VAERS väittää, että se poistettiin, koska se oli kopio, mutta Marylandissa ei ole 13-vuotiaita tyttöjä, jotka olisivat kuolleet ja löytyisivät VAERSista.

Benavidesin mukaan viimeisen 30 vuoden aikana on poistettu noin 4 000 muuta kuin Covid-raporttia, ja näistä vain pari sataa oli kuolemantapauksia. Covid-rokotteen osalta VAERS poistaa paljon suuremman osan vakavista vammoista ja kuolemista. Noin 2 prosenttia kaikista Covid-rokotuksiin liittyvistä raporteista on kuolemantapauksia, ja noin 5 prosenttia kuolemaan liittyvistä raporteista hävitetään.

Tästä seuraa se, että kuolemantapausten suhde muihin vammoihin näyttää pienemmältä kuin se on. 

"Valtaosin raportit vakavista vammoista ja kuolemista poistetaan, mikä antaa selkeän vaikutelman siitä, että koronapiikkihaittojen todellinen laajuus yritetään piilottaa", tohtori Joseph Mercola sanoo.

Kuka sitten tällaista voisi tehdä? 

Benavides vakuuttaa, että ohjeistus poistaa raportit täytyy tulla aivan FDA:n ja / tai CDC:n huipulta.

Mikäli haluaa pureutua pintaa syvemmälle Benavidesin VAERS-analyyseihin, ne löytyvät täältä

Toinen lähde, jota Joseph Mercola suosittelee, on VAERS Wayback Machine on MedAlerts - hakujärjestelmä erityisesti poistetuille VAERS-raporteille.

Benavides korostaa myös, että vain alkuperäiset VAERS-raportit ovat yleisön saatavilla. Päivitettyjä raportteja voi tarkastella vain sisäisesti. 

Tohtori Joseph Mercola selittää tämän tarkoittavan sitä, ettemme voi mitenkään tietää, kuinka moni loukkaantuneista on sittemmin kuollut noihin vammoihin. Tällä porsaanreiällä voidaan saada "rokote" näyttämään vaarattomammalta kuin mitä se todellisuudessa on.

Kaiken lisäksi Benavides on sitä mieltä, että haittatapahtuman vakavuustaso luokitellaan rutiininomaisesti väärin; 65 prosentilla kaikista Covidiin liittyvistä raporteista on alhaisin vakavuusluokka, mikä tarkoittaa siis, että ne eivät ole vakavia eivätkä ole vaatineet lääketieteellistä toimenpidettä tai sairaalahoitoa.

Kuitenkin, kun todella lukee raportteja, löytää sydänkohtauksia, aivoinfarkteja, keuhkoveritulppia ja muita selvästi vakavia vammoja. Joten monet on epäilemättä luokiteltu virheellisesti tai koodattu väärin. 

Benavides on myös löytänyt 65 raporttia, joissa potilas kuoli Covid-rokotteen jälkeen, mutta koska niitä ei ole kuolemanvalintaruutuun ruksattu, ne eivät sisälly kuolleiden kokonaismäärään.

Tohtori Joseph Mercolan mukaan on myös näyttöä siitä, että VAERS estää raporttien julkaisemista. Voi kestää kuukausia, ennen kuin tehty ja jätetty raportti todella julkaistaan, kuten koronarokotteen uhri Brittany Galvin on havainnut.

Tammikuussa 2022 tuli kahdeksan kuukautta hänen raportoinnistaan VAERSille, ja VAERS  ilmoitti, että kestäisi todennäköisesti vielä 6-12 kuukautta ennen kuin hänen tapauksensa kirjataan. 

Kesäkuun alussa 2021 Stew Peters haastatteli Brittanya ja hän kertoi vammoistaan ja kokemuksistaan suoraan Floridan sairaalasängystään, jossa häntä hoidettiin vakavan diagnoosin vuoksi, joka naisen neurologin mukaan johtui hänen saamasta Moderna-koronarokotteesta.

Albert Benavidesin aiempi VAERS -data-analyysi, josta Steve Kirsch raportoi marraskuussa 2021, paljasti, että jo siihen mennessä Covid-rokotuksiin liittyi satoja vakavia haittatapahtumia, joiden riski oli paljon suurempi kuin Yhdysvaltain puolustusministeriön havaitseman sydänlihastulehduksen  - vaikka tätä tosiasiaa jonkin aikaa vähäteltiinkin "salaliittoteoriana", tohtori Joseph Mercola muistuttaa.

"Kaikkien nähtävillä olevat todisteet osoittavat, että he joko valehtelevat tai ovat ammattitaidottomia tai molempia", Kirsch kirjoitti. 

"Albert Benavidesin (alias WelcomeTheEagle88) suorittamassa... VAERS-data-analyysissä havaitsimme satoja vakavia haittatapahtumia, jotka CDC jätti kokonaan huomiotta ja jotka olisi pitänyt mainita potilaille annettavissa tietoon perustuvaa suostumusta koskevissa asiakirjoissa.

Ja löysimme yli 200 oiretta, joita esiintyy suhteellisesti enemmän kuin sydänlihastulehdusta - verrattuna kaikkiin aiempiin rokotteisiin viimeisten 5 vuoden aikana. Kaiken kaikkiaan yli 4 000 VAERS-haittatapahtumakoodia, jotka nostivat nämä rokotteet kertoimella 10 tai enemmän yli lähtötason, josta CDC:n olisi pitänyt varoittaa ihmisiä."

Kirsch painottaa, että CDC on toistuvasti inttänyt, että syy-yhteyttä ei voi liittää VAERSin tietoihin. 

"Valetta", Steve Kirsch kiteyttää.

"VAERS-tietojen analyysi (aikatiedot, annosriippuvuus ja kohonneet raportointiluvut lähtötasoon verrattuna) antaa riittävän signaalin, jonka avulla voimme osoittaa syy-yhteyden kaikkiin näihin tapahtumiin käyttämällä viittä Bradford-Hill -kriteeriä, joita sovelletaan rokotteisiin."

Sadoista Benavidesin tunnistamista haittavaikutuksista neurologiset, sydän- ja verisuoni- ja naisten lisääntymisterveyteen liittyvät ongelmat olivat listan kärkipäässä. 

Niin ikään lukemattomia määriä koronarokotuksesta aiheutuneita sydänlihastulehduksia on vahvistettu.

Sydänlihastulehdus on ainoa haittavaikutus, jonka FDA ja CDC ovat todella myöntäneet, ja äskettäin tehdyssä JAMA-tutkimuksessa todettiin:

"Sekä ensimmäiseen että toiseen mRNA- rokoteannokseen liittyi kohonnut sydänlihastulehduksen (myokardiitti) ja sydänpussintulehduksen (perikardiitti) riski. Henkilöillä, jotka saivat kaksi annosta samaa rokotetta, sydänlihastulehduksen riski oli suurin nuorilla miehillä (16– 24- vuotiailla) toisen annoksen jälkeen."

Kaksi kertaa rokotetuilla miehillä (16-24 -vuotiailla) oli 4-7 ylimääräistä myo-perikardiittista tapahtumaa 100 000 rokotettua kohden ensimmäisten 28 päivän aikana Pfizerin mRNA-rokotteen toisen annoksen jälkeen ja missä tahansa 9-28 ylimääräistä myo-perikardiittitapahtumaa 100 000:ta kohti Moderna-rokotteen toisen annoksen jälkeen.

Kirjoittajien mukaan "sydänlihastulehduksen riski tässä suuressa joukkotutkimuksessa oli suurin nuorilla miehillä toisen SARS-CoV-2 -rokoteannoksen jälkeen".

Vaikka faktantarkistajat tekevät hartiavoimin töitä kumotakseen VAERS-tiedot liian epäluotettaviksi kiinnittämään minkäänlaista huomiota, lääkärit ja asiantuntijat ympäri maailmaa - ne, jotka ovat tarpeeksi rohkeita puhumaan - raportoivat järjettömän suurista määristä haittavaikutuksia Covid-rokotetuilla potilaillaan.

Yksi viimeisimmistä on tohtori Robert Jackson, palkittu reumatologi Missourista. 

Kirsch haastatteli äskettäin Jacksonia, joka toi julki, että 40 prosenttia hänen Covid-rokotetuista potilaistaan on vammautunut koronapiikeistä; 5 prosenttia on edelleen ratkaisematta, 5 prosentille on tullut uusi hyytymishäiriö ja 12 on kuollut. Vertailun vuoksi: hän näkee yleensä vain yhden tai kaksi kuolemaa vuodessa.

Hänen 5 000 potilaastaan noin 3 000 sai koronarokotteen. Tämä tarkoittaa, että hieman yli yksi 300:sta kuoli rokotteeseen. Jacksonin kliininen kokemus käy yksiin muiden reumatologien tietoihin, jotka on julkaistu BMJ Journalsissa. He raportoivat 37 prosentin haittavaikutusten määrän rokotetuilla potilailla; 4,4 prosentilla potilaista myös sairaus puhkesi rokotteen jälkeen.

Kaikkialla maailmassa ja useimmissa Yhdysvaltojen osavaltioissa näemme nyt ylikuolleisuuden kohoavan huimaa vauhtia, eikä se johdu Covidista. 

Yhdysvaltojen tietojen osalta katso USmortality.com, jossa on lueteltu kunkin osavaltion ylikuolleisuus.

Kaliforniassa ylikuolleisuus nousi 13,5 prosentista vuonna 2020 (38 799 ylimääräistä kuolemaa) 18,7 prosenttiin vuonna 2021 (52 278 ylimääräistä kuolemaa). Ja alle viisi kuukautta vuoteen 2022 tultaessa Kalifornian ylikuolleisuus on jo rikkonut 20 prosentin rajan.

Koko Yhdysvalloissa kaikkien ikäryhmien kuolemia oli 3 440 546 vuonna 2020. 

Arvioitavissa olevat luvut olivat 3 028 959, joten se oli yli 13,6 prosenttia (411 587 odotettua enemmän). Vuonna 2021 kaikenikäisten kuolemia oli 3 459 496, mikä oli 16,4 prosenttia yli odotusten.

Huhtikuun 2022 puolivälissä ylikuolleisuus oli jo 14,1 prosenttia, ja kaikenikäisten kuolemantapauksia ilmoitettiin 1 041 538. Työikäisillä amerikkalaisilla kuolemat ovat lisääntyneet 40 prosenttia pandemiaa edeltäneeseen tasoon verrattuna.

Tohtori Joseph Mercola alleviivaa, että jos Covid-rokotteet toimisivat, ylikuolleisuuden voisi odottaa laskevan, mutta sitä ei ole näkyvissä. Emme myöskään havaitse Covid-taudin aiheuttamaa joukkokuolemaa. 

"Ainoa näitä epäjohdonmukaisuuksia selittävä selkeä tekijä on joukkorokotukset kokeellisella geeninsiirtotekniikalla", Mercola päättelee.

Kypros raportoi myös lisääntyneestä kokonaiskuolleisuudesta vuonna 2021 (16,5 prosenttia, mikä vastaa täysin Yhdysvaltojen kuolleisuutta). Kolmannen ja neljännen vuosineljänneksen määrät ovat erityisen korkeat, mikä täsmää tehosterokotteiden jakamisen ajankohtaan.

Kanadassa puolestaan on nähtävissä järkyttävä 70 prosentin ylikuolleisuus 0–44 -vuotiailla verrattuna vuosiin 2014–2019, ja Iso-Britannian tietojen mukaan 10–14  -vuotiaat Covid-rokotetut lapset kuolevat 28 kertaa todennäköisemmin rokottamattomiin ikätovereihinsa verrattuna.

Joseph Mercola pitää tässä kaikessa traagisimpana sitä, että kaikki "on harkittua": 

"Yksikään kansanterveyden suojelusta vastuussa olevista virastoista ei ole täyttänyt tehtäväänsä. Sen sijaan he edistävät Great Reset -agendaa."

Hän arvelee lopulta kuitenkin totuuden tulevan olemaan "niin koruttoman musertava ja ilmeinen, että ihmiset eivät voi sitä sivuuttaa". 

Tohtori Joseph Mercola on kartalla tilanteesta eikä hän usko, että FDA ja CDC pystyvät poistamaan ja "kadottamaan" riittävästi raportteja lavastaakseen koronapiikit näyttämään turvallisilta. 

"Ihmisten henkilökohtaiset kokemukset päihittävät myös mitkä tahansa tiedot, ja nyt rokotevammat ovat niin yleisiä, että useimmat tuntevan jonkun, joka sai pahoja haittavaikutuksia ja Covidin joka tapauksessa, tai kuoli rokotteeseen. 

He eivät voi peruuttaa tätä."

Tilanne on vakava ja pelottava, ja uutta tutkimustietoa tulee jatkuvasti.

Covid-rokotteet on nyt tutkimuksissa liitetty uudentyyppiseen parantumattomaan, kuolemaan johtavaan, rappeuttavaan aivosairauteen.

LifeSiteNews uutisoi 10.6.2022 tutkimusten viittaavan siihen, että Creutzfeldt-Jakobin tautina tunnetun nopeasti etenevän, parantumattoman ja kuolemaan johtavan prionitaudin ja Covid-19 -rokotteiden välillä on yhteys.

 

 

Tytti Salenius ke 15.06. 23:18

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot