"Trumpmentum" vyöryy kohti vaalipäivää!

"Kuinka voidaan unohtaa se tosiasia, että Donald Trump on ollut vain yli kolmessa ja puolessa vuodessa yksi historian tehokkaimmista ja amerikkalaismyönteisemmistä presidenteistä?"

Ulkomaat su 01.11.2020 11:12

Tarvitsetko syyn olla kannattamatta parivaljakkoa Joe Biden-Kamala Harris?

Sitä kysyy nyt varmasti monikin.

Gary M. Wilmott pureutuu 25. lokakuuta 2020 päivätyssä "Need a reason not to vote for Biden/Harris? Here are 50" -artikkelissaan American Thinker -verkkojulkaisussa syvemmin siihen, mitä radikaalivasemmiston valtaama demokraattipuolue edustaa ja hän esittää 50 perustelua, minkä vuoksi vasemmisto on pysäytettävä ja heidän Amerikan vastainen agendansa on kumottava perusteellisesti, ennen kuin se aiheuttaa todellisia ja peruuttamattomia vahinkoja ja tuhoaa Amerikan.

Gary M. Wilmott kehottaa huomioimaan, mitä vasemmisto ja jumalattomat marxistit puolustavat, edistävät aktiivisesti ja ovat jo saaneet aikaan.

Wilmott nostaa esille seuraavat 50 asiakohtaa ja painottaa, että "luettelo oli hämmästyttävän helppo koota" ja hän "voisi keksiä paljon enemmänkin aiheita lisättäväksi tähän häpeälistaan":

- Kohdussa olevan sikiön surmaamisen laillistaminen

- Monien katuhuumeiden laillistaminen

- Vankien vapauttaminen kaupunkeihin

- Kulttuurin mitätöimisen nimissä tapahtuva katujen ja paikkojen sekä urheilujoukkueiden uudelleen nimeäminen

- Monumenttien ja muistomerkkien hävittäminen

- Mellakointi, ryöstely, tuhopoltot, murhat, sekasorto

- Muunneltu historia

- Ateismi, marxismi, kommunismi, sosialismi, aktivistituomarit

- Amerikan kansalaisten vakoilu

- Tarkoituksellinen rodulla härnääminen

- Sota poliiseja vastaan ja epäkunnioitus oikeusvaltiota kohtaan

- Istuvan presidentin ja presidenttiehdokkaan vakoileminen

- Tiedustelupalvelujen ja IRS:n aseistaminen

- Turvapaikkakaupungit ja -osavaltiot

- Salaiseksi luokiteltujen tietojen vuotaminen

- Yhteistyö sellaisten medioiden kanssa, jotka tukevat puolueellisen propagandan tarkoituksia

- Äänestyslippujen kerääminen (harvesting), joka on käytäntö, jossa poliittiset toimijat keräävät postiäänestysliput äänestäjien kodeista ja vievät ne äänestyspaikkaan tai vaalitoimistoon

- Laittomien henkilöiden oikeus- ja avustusohjelmat

- Avoimet rajat

- Rikollisia vapaaksi ilman takuusummaa

- Presidenttiyden anastaminen vuosina 2008 ja 2012

Gary M. Wilmott mainitsee ilman muuta listassaan myös demokraattien kongressiedustaja Alexandria Ocasio-Cortezin (AOC) ja hänen "joukkueensa" ajaman ääri-ilmastonmuutosuskovaisuutta ilmentävän Green New Deal -hankkeen (suom. vihreä uusi sopimus tai vihreä uusi jako).

Suomessa Green New Dealistä on käytetty myös termiä "ekologinen jälleenrakennus" vasemmistossa. Vihreissä Green New Deal -tyyppisiä ohjelmia ja käsitteitä on luonnosteltu jo vuonna 2008.

Tuoreimpia suuntaviivoja ovat linjanneet vihreät julkistaessaan helmikuussa 2020 "Reilun vihreän muutoksen ohjelman" ja vasemmistoliitto kesäkuussa 2020 oman "Reilun siirtymä" -ohjelmansa.

Gary M. Wilmottin laatima demokraattien häpeälista jatkuu näin:

- Perustuslain murskaaminen

- Avioliiton uudelleen määritteleminen

- Perheyksikön tuhoaminen

- BLM:n ja Antifan tukeminen

- Olla kunnioittamatta lippua, kansallislaulua ja lippuvalaa, jossa vannotaan uskollisuutta Yhdysvaltain lipulle ja sille kansakunnalle, jota se edustaa

- Sallia poikien osallistuminen tyttöjen toimintaan ja päinvastoin

- Partiopoikajärjestöjen lakkauttaminen

- Keksityt ja turmiolliset ilmastonmuutospolitiikat

- Valheisiin ja kuviteltuihin tieteellisiin väitteisiin perustuva ilmastonmuutoksen pelon lietsonta

- Clintonin ja Bidenin "pay-for-play" -korruptio

- Todisteiden tuhoaminen

- Venäjän kanssa harjoitettuun salaiseen yhteistyöhön perustuva huijaus

- Tekaistut virkasyytteet

- Barack Hussein Obama ja Joe Biden: korruptoitunein hallinto Yhdysvaltojen historiassa

Gary M. Wilmott peräänkuuluttaa, että jos radikaalia vasemmistoa ei pidetä kurissa, se on perustavanlaatuinen uhka amerikkalaiselle elämäntavalle, turvallisuudelle, vauraudelle ja vapaudelle.

"Moraalittomat edistysmieliset poliitikot, marxilaiset akateemikot, rotuasioilla härnäävät, Trumpin vastustajat ja halpamaiset medioissa hääräävät propagandan levittäjät pyrkivät itsekkäästi radikaaliin tavoitteeseen tuhota Amerikka ja sen perusperiaatteet.

Tämä tarkoittaa sitä, että Lännen paha noita, Kamala Harris ja 'uljaana demokraattina' esiintyvä vetelä Joe on voitettava 3. marraskuuta. Muuten Amerikkaa, sellaisena kuin sen tunnemme, ei enää ole", Gary M. Wilmott korostaa.

Kyseessä on nyt Gary M. Wilmottin mielestä "elinaikamme tärkeimmät vaalit" ja hän toivoo, että demokraatit, jotka ajattelevat vähänkään järkevästi, ymmärtävät myöskin tulevien vaalien vakavuuden:

"Aiheet ovat tärkeämpiä nyt kuin ehkä milloinkaan historiamme aikana."

Gary M. Wilmott pitää "kiistattomana tosiasiana" sitä, että radikaalit, anarkistit, marxistit ja liberalistit, jotka eivät kunnioita perustuslakia, oikeusvaltiota, oikeusturvaa ja Amerikan perusperiaatteita, ovat kaapanneet demokraattipuolueen.

"Heidän kasvava ja kaikkialle ulottuva suvaitsemattomuutensa vastakkaisia näkemyksiä kohtaan ja kaduilla nyt käytävä väkivaltainen sota heikentääkseen talouttamme, turvallisuuttamme, perhearvojamme, kulttuuriamme ja historiaamme, saa maamme kuilun partaalle", hän varoittaa.

Se, että demokraattipuolue on antanut hyväksyntänsä marxilaiselle BLM-järjestölle ja poliisien vastaiselle sodalle on Gary M. Wilmottin mukaan "varma tie katastrofiin", ja Joe Biden ja Kamala Harris ovat "ilmiselvästi sopimattomia" havittelemiinsa tehtäviin.

Gary M. Wilmott toteaa, että vaikka Bideniltä selvästikin puuttuu kognitiivisia taitoja, Joe sopii palvelemaan näitä radikaalivasemmiston naruista vetelijöitä "erinomaisen hyvin".

"Häijy, moraaliton ja rotuasioilla härnäävä" Kamala Harris puolestaan on osoittanut, ettei hän kunnioita käsitystä oikeusvaltiosta, Gary M. Wilmott täydentää.

"Koskaan Yhdysvaltain historiassa yksi merkittävä puolue ei ole nimittänyt kahta ehdokasta presidentiksi ja varapresidentiksi, joilta puuttuu näin selvästi edellytyksiä tavoittelemiinsa virkoihin", hän toistaa 29. syyskuuta 2020 päivätyssä artikkelissaan "Joe Biden: kykenemätön virkaan".

On yleisesti tiedossa, että Biden on "sarjavalehtelija" omien etujensa ja poliittisen hyödyn saamiseksi.

Wilmott kuvailee Joe Bideniä sivistymättömäksi ja lahjottavissa olevaksi urapoliitikoksi, jolla on laaja maine 47 vuoden ajalta ylpeänä rotuerottelun (rasismin) kannattajana, häpeämättömänä plagioijana ja valehtelijana, jääräpäisenä tarinankertojana ja takinkääntäjänä, joka teeskentelee olevansa sopiva johtamaan radikaaleja sosiaalidemokraatteja päästäkseen Yhdysvaltain presidentiksi, jossa aisaparina toimii "kunnianhimoinen, kärttyisä nuorempi senaattori Kaliforniasta" nimeltä Kamala Harris.

Wilmott tähdentää, että Joe Biden on aina himoinnut valtaa ja huomiota. Hän pitää Bideniä "p******nuolijana", joka on "kahdeksan vuotta liehakoinut Obaman varapresidenttinä".

Tuota kahdeksan vuoden ajanjaksoa Gary M. Wilmott luonnehtii molempien miesten "ennennäkemättömän korruption ja henkilökohtaisen rikastumisen aikakaudeksi".

Gary M. Wilmott näkee, että on kansainvälisen pandemian, ennennäkemättömän yhteiskunnallisen levottomuuden, mielistelevien vasemmistolaismedioiden ja demokraattien kansallisen komitean (DNC) metkujen ansiota se, kun Bidenistä kehkeytyi tänä vuonna "kuin ihmeen kautta" demokraattipresidenttiehdokas.

Gary M. Wilmott muistuttaa, miten täysin sivuutettiin Bidenin loputtoman pitkä, kelvoton ura ja hänen hallitsematon perverssi käyttäytymisensä naisten ja nuorten tyttöjen ympärillä, unohtamatta uskottavaa väitettä seksuaalisesta väkivallasta.

Lauri B. Regan on tehnyt mielenkiintoisen yhteenvedon Bidenin "täydellisestä kelvottomuudesta" American Thinker -sivustolla 27.10.2020 julkaistussa artikkelissaan "Kuinka kukaan demokraatti vakavissaan voi kutsua Joe Bideniä kunnialliseksi ehdokkaaksi?".

"Hän (Biden) kärsii vakavasta henkisestä heikkenemisestä ja hänen ulkopoliittiset päätöksensä ovat olleet virheellisiä neljän vuosikymmenen ajan. Hänellä ei ole mitään todellista saavutusta, jolla erottua muista hänen 47 vuoden julkisen elämänsä aikana paitsi vaalien voittaminen, ja hänen ja perheensä lahjusten ottaminen."

Lauri B. Regan kehottaa palauttamaan mieleen myös sen, miten Joe Biden hipelöi nuoria tyttöjä nuuhkiessaan heidän hiuksiaan ja kuiskutellessaan heidän korviinsa tyhjänpäiväisyyksiä; millä tavalla hän solvaa äänestäjiä, kutsumalla heitä pilkallisilla nimillä, kuten "valehteleva, koirankasvoinen ponisotilas"; ja kuinka hän ei muista, onko hän ehdolla presidentiksi vai senaattiin tai missä osavaltiossa hän kulloinkin on.

On todellakin hämmästyttävää, että siitä huolimatta Bideniä on ylistetty jatkuvasti "vaalien mieluisimmaksi ehdokkaaksi", "empatiakandidaatiksi" ja "Amerikan sielun palauttajaksi" - Joe-sedäksi, joka on "työväenluokan ikuinen puolestapuhuja", "tavallisen kansan ystävä" ja jonka oletetaan ratkaisevan kaiken mestarillisesti ja palauttavan maahan rauhan ja arvokkuuden Valkoiseen taloon, Gary M. Wilmott hämmästelee.

"Bidenhän ei ole kuten uhmakkaan uskalias, itsekeskeinen, väärä ja tyly presidentti Trump", Gary M. Wilmott kuittaa.

Vaikka Joe on henkisesti toimintakyvytön eikä millään tavalla fyysisesti pirteä ja hänen kampanjansa on ollut unelias ja mitäänsanomaton, Biden on "poliittisen uransa huipulla, voideltu demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi kahdesta aikaisemmasta epäonnistuneesta yrityksestä huolimatta", Gary M. Wilmott huomauttaa ja sanoo, että Joen "hyvä säkä" perustuu kuitenkin valheeseen: valtaapitävän eliitin epärehellisiin keinoihin, että Joe oli ja edelleen on maltillinen ja on siksi soveliain demokraatti.

"Se ei voi perustua ehdokkaan yhdistävään, optimistiseen ja isänmaalliseen näkemykseen tulevaisuudesta, koska niitä ei ole olemassakaan.

Amerikan kansalaisten vapaudesta, oikeuksista, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ei ole tarjota täysijärkisiä, käytännönläheisiä ja todellisia ajatuksia. Sitä vastoin Harris-Bidenin ehdokkuudelle on ominaista epäselvä, avoimesti eripuraa aiheuttava ja turmiollinen agenda, jota peitellään useimmiten presidentti Trumpia koskevilla häpeämättömillä valheilla ja pitkävihaisella kritiikillä", Gary M. Wilmott analysoi.

Gary M. Wilmott viittaa myös siihen, miten vasemmiston propagandakoneisto on demonisoinut presidentti Trumpia vihamielisellä retoriikalla ja valheilla 24/7.

"Ja silti, kuinka voidaan objektiivisesti unohtaa se tosiasia, että Donald Trump on ollut vain yli kolmessa ja puolessa vuodessa yksi historian tehokkaimmista ja amerikkalaismyönteisemmistä presidenteistä?

Uudelleen neuvoteltujen kauppasopimusten, sotilaallisen valmiuden palauttamisen, vähemmistöjen työttömyyslukujen historiallisen laskun ja yleisen taloudellisen parannuksen osalta amerikkalaisten kaikilla elämänaloilla - etenkin keskiluokan - presidentin saavutukset ovat olleet vertaansa vailla", Gary M. Wilmott alleviivaa.

Wilmott katsoo, että kun Bidenin ehdokkuus oli turvattu, Joe myi sielunsa nopeasti demokraattipuolueen radikaalivasemmistosiiven rauhoittelemiseksi ja hänen oman elinikäisen unelmansa toteuttamiseksi.

Pyrkimyksessään vetää amerikkalaista äänestäjää nenästä Biden on tehokkaasti omaksunut Obaman, Sandersin ja Ocasio-Cortezin amerikkalaisvastaiset ja marxilaiset politiikat teeskennellen edelleen olevansa maltillinen.

"Petolliset valeuutisia suoltavat uutismediat ja demokraattien kansallisen komitean (DNC)propagandakoneisto ovat innokkaasti auttaneet ja yllyttäneet Bideniä edistäessään häpeilemättä maltillista valhetta", Gary M. Wilmott painottaa.

Radikaali, Amerikan vastainen politiikka ei ole kuitenkaan se, miksi Joe Biden on sopimaton virkaan - vaan pikemminkin se, että Joe ei taida olla täysin järjissään, Wilmott summaa.

"Joe Biden on tyhjäkatseinen mies. Hänellä on uskomattoman vähän energiaa, ja henkiset kyvyt ovat selvästi heikentymässä. Joe Biden ei ole fyysisesti ja henkisesti kykenevä suorittamaan maailman vaikeimman työn velvollisuuksia ja vastuita.

Joe Bidenillä ei ole kognitiivisia kykyjä muotoilla yhtenäisiä lauseita ilman muistiinpanoja tai lukulaitetta, puhumattakaan ratkaisevien päätösten tekemisestä. Fyysisesti ja henkisesti Biden on kuori aiemmasta itsestään", hän uskoo.

Ajatus Valkoisen talon 78-vuotiaasta miehestä, jonka toimintakyky on näin heikentynyt, on Gary M. Wilmottin mielestä "kauhistuttava, lievästi sanottuna":

"Yhdistettynä tämä hänen moraalittomaan äärivasemmistolaisen poliitikan syleilyynsä Bidenin presidenttikausi aiheuttaisi ennennäkemättömän vaaran maalle. Presidentti Biden kansallisesti ja kansainvälisesti olisi häpeäksi Amerikalle ja antaisi aivan liian paljon vaikutusvaltaa Barack Obamalle ja Valerie Jarrettille (Obaman aivot) sekä kunnianhimoiselle 'tilaisuutta väijyvälle verenimijälle', Kamala Harrisille."

Gary M. Wilmottin mukaan on täysin selvää, että presidentti Joe Biden on pelkkä keulakuva. Jahkaileva ja tutiseva Biden saa näytellä Yhdysvaltain presidenttiä siihen asti, kun nukketeatterin mielestä on tarkoituksenmukaista kärrätä Joe ja hänen turvariepunsa Valkoisen talon ovelle, ja hänet korvataan Kamala Harrisilla, Wilmott ennakoi.

Harris on itse asiassa todennut julkisesti ja täsmällisesti, että oikea nimitys on todellakin "Harris-Biden -kampanja". Kamalalla on oma suunnitelma eikä ilmeisesti Joeta haittaa jäädä toiseksi, koska hän on äskettäin vahvistanut "Harris-Biden -lipun" toteuttamisen käytännössä.

"Totuus on se, että Harris-Biden -kampanja ei ole muuta kuin yleisen mielipiteen ovelaa manipulointia Bidenin ollessa välikappale, jolla valta voidaan saavuttaa", Gary M. Willmott tarkentaa.

Huolimatta yli viisi vuotta kestäneistä presidentti Trumpia päin tähdätyistä lingoista ja nuolista, joiden tarkoituksena oli suistaa hänen kampanjansa ja hallintonsa raiteiltaan, Trumpilla on kuitenkin "kepeä askel".

Tämän on huomannut myös Brian C. Joondeph 30. lokakuuta 2020 päivätyssä American Thinkerin artikkelissaan "Trumpmentum vyöryy kohti vaalipäivää".

Ei vain silloin, kun hän tanssii YMCA-kappaleen tahtiin jokaisen kampanjatilaisuutensa lopussa, vaan koko Trumpin olemuksessa "on pilkettä silmäkulmassa", Brian C. Joondeph iloitsee.

"Hän on rauhallinen, luottavainen ja osaa homman, toisin kuin vastustajansa Joe Biden, joka usein kompastelee, on liikkeissään jäykkä ja sekava.

Hänen kampanjansa ei herätä luottamusta tai itsevarmuutta. Jopa demokraattien edustajat, mediakriitikot ja kampanjakonsultit ovat alkaneet panikoida."

Trumpilla on voimaa, jota Brian C. Joondeph kutsuu "Trumpmentumiksi": "aimo annos ihmevoimaa" kampanjan viimeisellä viikolla.

"Sellaista ei ole nähty miesmuistiin viimeaikaisessa politiikassa.

Aloitetaan kyselyistä, jotka olivat väärässä neljä vuotta sitten ja todennäköisesti taas tänä vuonna", Brian C. Joondeph vihjaa ja vakuuttaa, että "loppujen lopuksi Trump on voittaja".

"Trump on pysäyttämätön voima, joka tyrmää monet vastustajistaan - vuonna 2016 Hillary Clintonista... valtamediaan kokonaisuudessaan.

Vedon lyöminen Trumpia vastaan tarkoittaa pelin häviämistä, kuten viimeiset viisi vuotta osoittivat, varsinkin kun hän on erehtymätön ja voittoputki päällä.

Trumpmentum: on parasta pysyä poissa hänen tieltään."

Kannattaa tutustua myös American Thinker -sivuston artikkeleihin "Mielipidekyselyissä suuntaus on kohti Trumpia", "2020-luvun vaa'ankieliosavaltiot eivät ole niitä, joita luulette" ja "Trumpin polut (monikko!) 270 valitsijamieheen ja voittoon" .


 

Tytti Salenius su 01.11. 11:12

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Ovatko rokottamattomat itsekkäitä ja moraalittomia?

ti 19.10. 21:01

Vieraskynä

EPIDEMIOLOGINEN TUTKIMUS: Rokotekattavuus ei korreloi COVID-19 tapausten lukumäärään

ma 18.10. 21:05

Olli Pusa

Koronarokotukset ja logiikka

la 16.10. 12:13

Henna Kajava

Gangsta rap lisännyt väkivaltaisuutta mamunuorissa

pe 15.10. 23:00

Juha Ahvio

Todellisuus on James Bond -tarua ihmeellisempää

su 10.10. 22:18

videot