Islamilaisten terrori-iskujen lukumäärä 11.9.2001 jälkeen on tänään jo 35766

The religion of peace -sivusto on ylläpitänyt tilastoa kaikista islamilaisista motiiveista tehdyistä isoista ja pienemmistä terrori-iskuista, joissa on kuollut ja haavoittunut satoja tuhansia.

Ulkomaat la 12.10.2019 00:10

Marxilaisen median - ja Barack Hussein Obaman kaltaisten globalismin keulahahmojen röyhkeä ja faktojen valossa valheellinen väite islamista "rauhan uskontona" on saanut lukuisat vapaaehtoiset kansalaiset keräämään tilastoa "rauhan uskonnoksi" väitetyn poliittisen ideologian innoittamista terroriteoista syksystä 2001 lähtien - jotta totuus ei unohtuisi. 

Sivusto on ottanut nimekseen TROP - The Religion of Peace. He ovat tarkistaneet ja tilastoineet tähän päivään 11.10.2019 mennessä  yhteensä 35766 islamilaista terrori-iskua New Yorkin kaksoistornien iskusta 11.9.2001 lähtien. Näissä islamilaisissa iskuissa on kuollut ja haavoittunut satoja tuhansia siviilejä.

Luku tarkoittaa 5,44 terrori-iskua joka ikinen päivä koko 18 vuoden ajan! Joka päivä 5 tai  6 iskua, 18 vuoden ajan. Jokaisessa yksittäisessä iskussa on kuollut ja haavoittunut lukuisia siviilejä.

Mikä tekee islamista niin erityisen? - kysyy sivuston otsikko. Puhtaiden faktojen valossa vastaus näyttäisi olevan ilmeinen: aivan poikkeuksellisen suuri määrä tilastoituja terrori-iskuja noin kahden kymmenen vuoden ajalta, joissa tekijät ovat itse ilmoittaneet tekevänsä iskun islamilaisista motiiveista. Mikään muu ideologia tai uskonto maailmassa ei tee terrori-iskuja siinä määrin, että niitä voitaisiin edes verrata islamiin tällä mittarilla.

Erityisen osuvasti tätä häikäisevän selvää eroa kuvaa Olli Pusan blogissaan esille nostama kuvaaja, jossa ainoa kuvasta erottuva pylväs on islamilaisiin motiiveihin kytketyt terrori-iskut:

Vastuullisten tiedotusvälineiden vastuu on pitää tätä tosiasiaa esillä säännöllisesti, jotta faktoihin perustuva päätöksenteko olisi maamme turvallisuusasioissa edes mahdollista - ja jotta vastuullisiksi päättäjiksi valittaisiin yhä enemmän sellaisia henkilöitä, jotka tietävät nämä tosiasiat ja jatkavat niistä tiedottamista  avoimesti. 

 

 

Jukka Rahkonen la 12.10. 00:10

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

videot