Salvinin henkeä uhattu jälleen - alumiinifolioon kääritty luoti kirjekuoressa

"Selvästikin tiettyjen vasemmistolaisten vihamieliset sanat vakuuttavat mieleltään sairaiden puheilta, mutta ne eivät pelota minua!"

Ulkomaat su 14.07.2019 21:51

Italian sisäministeri ja Liiga -puolueen johtaja Matteo Salvini on saanut jälleen tappouhkauksen.

Asiasta uutisoivat muun muassa Breitbart ja Il Giornale.

Se on epäilemättä seurausta jatkuvasta vihamielisestä kampanjoinnista, jota on järjestelmällisesti kohdistettu Matteo Salviniin siitä lähtien, kun hän astui virkaansa Italian sisäministerinä valloittamalla italialaisten sydämet antaessaan vahvan tukensa kansalleen ja joka on näkynyt niin kyselyiden kuin myös eurovaalienkin ennätyksellisissä tuloksissa.

Alumiinifolioon käärityn 22-kaliiperisen luodin sisältävä kirjekuori löydettiin Italian postikeskuksessa Sesto Fiorentinossa aiemmin tällä viikolla ja se oli osoitettu "Ministeri Duce Matteo Salvinille".

Duce on ilmiselvä viittaus edesmenneen fasistidiktaattori Benito Mussolinin käyttämään arvonimeen "Il Duce", "johtaja".

Kirjekuoren löytämisen jälkeen carabinieerit (Italian poliisit) kutsuttiin postikeskukseen, jossa pommiryhmä suoritti tarkastuksen. Poliisin mukaan tutkimukset on aloitettu myös kirjekuoren lähettäneen henkilön tunnistamiseksi ja jäljittämiseksi.

”Sen jälkeen kun minusta tuli ministeri, olen saanut yli 100 uhkausta väkivallasta ja kuolemasta”, Salvini totesi tapahtuneeseen.

Sisäministeri Matteo Salvini uskoo äärivasemmistolaisten olevan tämänkin uhkauksen takana.

"Selvästikin tiettyjen vasemmistolaisten vihamieliset sanat vakuuttavat mieleltään sairaita, mutta ne eivät pelota minua!" Salvini vahvisti.

"Itse asiassa ne antavat minulle vielä enemmän voimaa ja intoa taistella kaikenlaisia rikollisia vastaan", hän lisäsi.

Oikea Media uutisoi toukokuussa, että Salvinin johdolla Italian rikollisuus on vähentynyt 15 prosenttia vuoden 2018 ja 2019 välillä - murhat 12,2 prosenttia ja murhayritykset 16,2 prosenttia. Myös muut rikokset olivat vähentyneet, vieläkin dramaattisemmin, kuten seksuaalinen väkivalta: 32,1 prosenttia, ryöstöt 20,9 prosenttia ja varkaudet 15,1 prosenttia.

Salvinin ansiota on lisäksi se, että Italian senaatti hyväksyi tänä vuonna lain, jolla laajennetaan oikeutta lailliseen itsepuolustukseen niitä henkilöitä vastaan, jotka yrittävät murtautua tai tunkeutua kansalaisten koteihin ja työpaikoille.

Vasemmiston turmiollisesta, raivoon perustuvasta ajattelumaailmasta ja ideologiasta kertoo silminnähtävästi se, miten Italian järjestyksen ja turvallisuuden puolesta taisteleva sisäministeri on itse joutunut tulilinjalle.

Liiga -puoluetta edustava Italian senaatin varapuhemies, senaattori Roberto Calderoli huomautti, että Salviniin kohdistuvat tappouhkaukset eivät ole pelkkiä kujeita, vaan erittäin vakavia ja verrattavissa Italian entisen pääministeri Aldo Moron saamiin tappouhkauksiin.

Vasemmistoradikaali terroristiryhmä, Punaiset prikaatit (Brigate Rosse), murhasi Aldo Moron vuonna 1978 kidnappauksen jälkeen.

Calderoli vaatii, että vasemmiston keskuudessa tapahtumat on tuomittava ja että tappouhkaukset on lopetettava, ennen kuin ne muuttuvat poliittisiksi murhiksi.

Italian kansan varauksettoman suuren suosion saavuttanutta Liiga-puolueen johtajaa, Matteo Salvinia vastaan suunnattu tappouhkaus on vain viimeisin ja tuorein tapaus, joka osoittaa vasemmistossa kytevän vihan ja halun ryhtyä uhkaavista sanoista verisiin tekoihin.

Viime vuonna joukko äärivasemmistolaisia yliopisto-opiskelijoita Bolognassa ripusti räävittömiä julisteita, joissa oli Salvinin kasvot ja "ampumatauluna" hänen päänsä.

Kuvatekstissä vaadittiin sisäministerin salamurhaamista: ”Murhatkaa. Tähdätkää tähän.”

"Valtavirtaistuneemmat" vasemmistoryhmät - kuten L'Associazione Nazionale Partigiani d'Italia (Italialaisten partisaanien kansallinen liitto, ANPI - ovat niin ikään kehottaneet "kansalaistottelemattomuuteen" Salvinia vastaan ​​hänen tiukan ja tinkimättömän turvallisuus- ja maahanmuuttopolitiikkansa takia.

 

 

Tytti Salenius su 14.07. 21:51

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Ovatko puolueet vain teatteria?

pe 07.08. 11:30

Timo Vihavainen

Mitä nainen haluaa?

to 06.08. 23:15

Professorin Ajatuksia

Ville Tavio ja afrikkalainen kulttuuri

to 06.08. 23:14

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

ti 04.08. 23:55

Laura Huhtasaari

Kansanäänestys elvytyspaketista perusteltu

ti 04.08. 11:15

videot