Salvinin johdolla Italian rikollisuus vähentynyt 15 prosenttia

Laittomien maahanmuuttajien määrä vuonna 2018 vähäisin sitten vuoden 2012, kun sitä vastoin sosialistien johtamassa Espanjassa meren ylitykset ovat kasvaneet 157 prosenttia vuonna 2018

Ulkomaat to 09.05.2019 22:22

Breitbart uutisoi, että Italian rikollisuus on vähentynyt 15 prosenttia vuoden 2018 ja 2019 välillä.

Matteo Salvinin johtaman Liiga-puolueen koalitiokumppanin, Viiden tähden liikkeen (MoVimento 5 Stelle, M5S) kritisoitua, että Salvinin olisi keskityttävä vähemmän maahanmuuttajiin ja enemmän mafiaan, poliiseja johtava sisäministeri iski takaisin ottamalla esille poliisitilastojen luvut, joiden mukaan rikollisuus oli laskenut 15 prosenttia, murhat 12,2 prosenttia ja murhayritykset 16,2 prosenttia.

Asiasta raportoi Il Giornale.

Myös muut rikokset olivat vähentyneet, vieläkin dramaattisemmin, kuten seksuaalinen väkivalta: 32,1 prosenttia, ryöstöt 20,9 prosenttia ja varkaudet 15,1 prosenttia.

Viiden tähden liikkeen johtaja ja varapääministeri Luigi Di Maio oli tarkalleen ottaen todennut: "Sisäministerin olisi huolehdittava mafian torjumisesta, sen sijaan, että pelottelee maahanmuuttajia tai vierailee muureilla."

"Muureilla vierailua" koskeva lausunto oli todennäköisesti tarkoitettu näpäytykseksi Salvinin viime viikkoisesta matkasta Unkariin, jossa hän tapasi jälleen Unkarin pääministerin Viktor Orbánin puhuakseen yhteistyöstä ja uudesta allianssista Euroopan parlamentissa ja koko Euroopan unionissa.

"Olen tehnyt enemmän järjestyksen ja turvallisuuden eteen Napolissa kuin kaikissa muissa Italian kaupungeissa", Salvini vastasi yks'kantaan ja viittasi pahamaineiseen napolilaiseen Camorra -mafiaan huomauttamalla: "On selvää, että Camorra on uhkaava peto ja vie aikaa kukistaa se."

Salvini vakuutti olevansa edelleen sitoutunut pidättämään "mafiaa, murhaajia, huumekauppiaita ja rikollisia yleensä", mutta totesi, että se vaatisi enemmän poliiseja ja että ongelmien ratkaisemiseksi tarvitaan tuhansia uusia virkapukuisia miehistön jäseniä.

Vaikka Italiassa rikollisuus laskee yleisesti ottaen, maahanmuuttajien tekemien rikosten määrä on saavuttanut sellaisen tason, jossa epäillyistä yksi kolmesta eri rikosasioissa on maahanmuuttajataustaisia.

Maahanmuuton pysäyttämistä koskevissa kysymyksissä useat lähteet - kuten Euroopan unionin rajaturvallisuusvirasto Frontex - ovat joutuneet myöntämään, että Salvinin massamaahanmuuton-vastainen politiikka on vähentänyt uusia rantautumisia yli 90 prosenttia, ja sen seurauksena myös hukkumiskuolemien määrä Välimerellä on laskenut jyrkästi.

Salvinin strategia toimii ja sen osoittaa se, että vuonna 2018 Afrikan rannikoilta saapuneita oli 23 276, kun vuonna 2017 heitä oli vielä 118 962: se on noin 80 prosentin pudotus Salvinin Liigan ja Viiden tähden liikkeen muodostettua koalitiohallitus.

Laittomien maahanmuuttajien määrä vuonna 2018 oli vähäisin sitten vuoden 2012, kun sitä vastoin sosialistien johtamassa Espanjassa meren ylitykset ovat kasvaneet 157 prosenttia vuonna 2018.

Frontexin luvut noudattavat lähes tulkoon Italian sisäasiainministeriön raportteja, joiden mukaan laiton maahanmuuttovirta laski 95 prosenttia tämän vuoden tammikuussa vuoden 2018 tammikuuhun verrattuna.

Ei ole ihme, että Index Researchin julkaiseman uuden kyselyn mukaan Salvinin Liiga -puolue on edelleen järkähtämättä Italian suosituin puolue 32,8 prosentin kannatuksella.

Unkari ja Italia ovat todistaneet kykenevänsä tarjoamaan turvallisuutta, joten Salvinin vierailu viime torstaina Unkarin pääkaupunkiin tapaamaan pääministeri Viktor Orbánia oli odotettu, kun kaksikko pääsi keskustelemaan uudesta liittoutumasta ​​Euroopan parlamentissa.

"Etsimme selkeästi yhteistyötä Salvinin kanssa, joka on määriteltävässä muodossa", Unkarin pääministeri Orbán muotoili torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa ja lisäsi: "Olen vakuuttunut siitä, että Eurooppa tarvitsee maahanmuuttovastaisia ​​puolueita.”

Ennen Italian sisäministerin vierailua Unkariin Orbán kuvaili Salvinia ”Euroopan tärkeimmäksi henkilöksi”.

"Huomenna [Salvini] saapuu maahan, jossa ihmiset pitävät häntä ystävänä", Orbán kiitteli italialaisen La Stampa -sanomalehden haastattelussa.

"Meillä on yhteinen kohtalo: molemmat olemme joutuneet kestämään hyökkäyksiä."

Orbán on aiemmin ylistänyt Liigan johtajaa "sankarikseen" ja käytti nytkin sanaa uudelleen kutsumalla Salvinia nyt "sankariksi, joka ensimmäisenä lopetti maahanmuuton merellä, kun me teimme saman maalla".

”Maahanmuutto on tärkein asia, jonka olemme kohdanneet”, hän jatkoi ja lisäsi, että nähtävissä olevat ihmisten massaliikehdinnät olisi estettävä mahdollisuuksien mukaan.

”Tästä syystä olen sitä mieltä, että Salvini on tällä hetkellä Euroopan tärkein henkilö”, Orbán julisti ja ilmoitti vievänsä Salvinin Röszkeen Serbian rajalle "näyttääkseen, miten Unkarissa puolustetaan rajaa".

Salvinin ja Orbánin yhteisessä lehdistötilaisuudessa Orbán kertoi esitelleensä Röszken kylässä Italian sisäministerille torstai-aamuna Unkarin raja-aitaa ja samassa yhteydessä mainitsi rajojen puolustamisen tähän mennessä maksaneen Unkarille yli miljardi euroa, mutta että Bryssel ei ole korvannut mitään näistä kustannuksista.

Unkarin pääministeri puhui myös Unkarin ehdotuksesta perustaa uusi toimielin, joka koostuu Schengen-alueen jäsenmaiden sisäasiainministereistä. Hän tarkensi, että maahanmuuttoon liittyvät valtuudet olisi poistettava Euroopan komissiolta.

Kysyttäessä, liittyykö Orbánin johtama Fidesz Salvinin allianssiin, Orbán kertoi sen olevan unkarilaisten käsissä ja kansan päättävän, millaiseen yhteistyön muotoon osallistutaan.

”Pyrimme etsimään näkyvää, avointa ja vilpitöntä yhteistyötä Salvinin kanssa”, hän totesi kuitenkin ja lisäsi, että ennen Euroopan parlamenttivaaleja hän ei voi vastata kysymyksiin, jotka koskevat Fideszin ja Liigan välisen yhteistyön täsmällistä muotoa.

Orbán vahvisti haluavansa tehdä yhteistyötä voimakkaiden ja kunnianhimoisten eurooppalaisten kanssa, jotka haluavat ryhtyä toimiin, "Brysselin kuplan sijaan", joka "on menettänyt jo yhteyden reaalimaailmaan".

Orbán ja Salvini ilmaisivat yksimielisyytensä vahvojen kansallisvaltioiden tärkeydestä, Euroopan kristillisen kulttuurin säilyttämisestä ja Euroopan rajojen puolustamisesta.

Salvinin mukaan "suuri allianssi” muodostuu niistä, jotka välittävät Euroopan tulevaisuudesta ja hän uskoo, että vasemmistolainen johtaminen johtaisi "islamilaiseen kalifaattiin Euroopassa".

Salvini lupasi ”tehdä kaikkensa maanosan pelastamiseksi tältä surulliselta lopulta”.

 

 

Tytti Salenius to 09.05. 22:22

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Nyt vain kiltisti maksatte, sanoo herrat EU:n

to 28.05. 14:06

Olli Pusa

EU-huijaus ja laittomuus etenee

ti 26.05. 23:21

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05. 23:28

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05. 23:17

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05. 23:15

videot