Kansallis-kristillisen Unkarin vastaisku Euroopan globalismille - korkein syntyvyys 20 vuoteen!

Vuodesta 2010 aitojen avioliittojen määrä on kasvanut 43 prosenttia, avioerot ovat vähentyneet 22,5 prosenttia ja aborttien määrä on laskenut 33,5 prosenttia

Ulkomaat ma 06.05.2019 23:46

”Unkari on todistanut, että perhemyönteinen politiikka on kansakuntien kannalta parempi kuin ne politiikat, jotka repivät perheen juurineen ja väheksyvät sitä sanelluilla ideologisilla päähänpistoilla.”

Näin osuvasti kirjoittaa Amerikan katolisen yliopiston teologian professori Chad Pecknold.

Pecknoldin mielestä länsimailla olisi paljon opittavaa Unkarin perhemyönteisestä politiikasta ja siitä, miten tehokkaasti laajalle levinnyt väestökriisi ratkaistaan.

Kun muut Euroopan kansat hermoilevat maahanmuuton kanssa ja riutuvat nopeasti laskevan syntyvyyden takia, Unkari erottuu edukseen jälleen kerran.

Syntyvyys on korkeimmillaan 20 vuoteen ja vuodesta 2010 avioliittojen määrä on kasvanut 43 prosenttia, kun vastaavana ajanjaksona avioerot ovat vähentyneet 22,5 prosenttia.

Aborttien määrä on laskenut 33,5 prosenttia.

Asiasta uutisoivat Breitbart ja Voice Of Europe.

Tämä väestönkehityksen täyskäännös ei ole ollut sattumaa, vaan harkittujen puolueohjelmien tulos, jolla tuetaan avioliittoa ja perhettä sekä puolustetaan Unkarin kulttuurista identiteettiä ja kristillisiä juuria.

”Voitettuamme vaalit vuonna 2010 kahden kolmasosan enemmistöllä, päätimme rakentaa perheystävällisen maan ja vahvistaa lapsia hankkivia perheitä”, Unkarin perheministeri Katalin Novak toteaa, mutta huomauttaa, että jos he olisivat aina ottaneet huomioon opposition mielipiteen, Unkari olisi nyt romahtamassa.

"Sosialistit ovat ajaneet maamme syvään kriisiin, ja he tekisivät sen toistamiseen. He ovat kiinnostuneita vain vallan kahmimisesta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi he ovat jopa yhdistäneet voimansa Unkarin äärioikeiston kanssa."

Sosialistisen vasemmiston kovasta vastustuksesta huolimatta Orbánin hallitus pysyi lujana kannassaan ja sääti lainsäädännön, jonka tuloksena syntyi ”laaja perheiden tukijärjestelmä, perheystävällinen verojärjestelmä, asunto-ohjelma, 800 000 uutta työpaikkaa ja monia mahdollisuuksia luoda tasapaino elämän ja työn välillä”, Novak luettelee.

Kuten Breitbart on kertonut, Orbánin hallitus on ottanut käyttöön seitsemän kohdan suunnitelman, jolla pyritään vastaamaan Unkarin väestön vähenemiseen ja kannustetaan unkarilaisia ​​saamaan lapsia. Se on vastaisku Euroopan unionin massamaahanmuutto-ohjelmalle.

Novakin mukaan seitsemän kohdan toimenpidekokonaisuus on "tärkeä virstanpylväs" Unkarin perhepolitiikan historiassa Euroopassa, joka on luopumassa kristillisestä kulttuuristaan ja "tekee hitaasti itsemurhaa".

”Elämme aikaa, jolloin kaikkialla Euroopassa syntyy yhä vähemmän lapsia. Länsimaalaiset reagoivat tähän maahanmuuton suhteen”, pääministeri Viktor Orbán sanoi helmikuussa Budapestissa kansankunnan tilaa käsittelevässä puheessaan.

”Unkarilaiset näkevät tämän toisin. Emme halua lukuja, vaan unkarilaisia ​​lapsia. Meille maahanmuutto on luovuttamista”, Fidesz-puolueen johtaja korosti tuolloin.

Eurooppaa on peloteltu väestön vähenemisellä ja lännessä maahanmuutto on esitetty tähän ainoaksi vastaukseksi. Orbánin mielestä maahanmuuttoon liittyy äärimmäisiä riskejä ja kulttuurien yhteiselo aiheuttaa vaikeuksia, joista hän ei usko Euroopan pystyvän selviytymään. Unkarin hallitus tekee kaikkensa perheiden vahvistamiseksi, koska Unkarin pääministeri ja hallitus uskovat, että "perheillä on avain Unkarin historian ja kansakunnan tulevaisuuden jatkumiseen".

Unkarin perheministeri Katalin Novak kertoo, miten Unkarin hallitus on pitänyt sinnikkäästi kiinni perhemyönteisestä politiikastaan, vaikka sitä on demonisoitu "äärioikeistolaiseksi". Novakin mielestä radikaalit ovat niitä, jotka "uskovat, että maahanmuuton pitäisi olla ainoa valittava tie".

Novak ilmoittaa Unkarin olevan avoin jakamaan heidän kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjä maailmanlaajuisesti eikä pidä normaalina verrata perheiden tukemista natsismiin, kuten sosiaalidemokraatti, Ruotsin sosiaaliturvaministeri Annika Strandhäll on törkeän herjaavasti tehnyt.

Annika Strandhäll nimittäin twiittasi helmikuussa Unkarin "hälyttävän politiikan löyhkäävän natsi-Saksan 1930-lukua" ja Orbánin käyttävän hyväkseen unkarilaisia naisia.

Novak vaati Ruotsin ministeriltä anteeksipyyntöä.

Unkarin ulkoministeri Peter Szijjarto puolestaan vastasi kritisoimalla Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa, että toisin kuin Unkari, Ruotsi ”tuhlaa rahaa maahanmuuttajiin eikä perheisiin”.

Unkarin perheministeri korostaa, että Unkarin hallituksen päätavoitteena on tarjota mahdollisuuksia ja mahdollistaa nuoria unkarilaisia vapaasti päättää elämästään.

"Onko tämä äärioikeistolaista?" Katalin Novak ihmettelee.

Miten Unkarin perheministeri sitten näkee tulevaisuuden, muuttuuko suuntaus ja hyväksyvätkö hallitukset enemmän perhemyönteistä politiikkaa tulevina kuukausina ja vuosina?

Katalin Novak vastaa, että on lähdettävä siitä, että Euroopassa jatkuu taistelu maahanmuuttoa vastustavien ja sitä edistävien maiden välillä.

"Haluamme ratkaista väestörakenteen haasteet vahvistamalla perheitä, kun taas he haluavat mieluummin siirtolaisuutta", Novak painottaa ja muistuttaa, että samaan aikaan yhä useammat ovat syvästi huolissaan esteettömästä laittomien maahanmuuttajien tulvasta ja terrori-iskujen lisääntymisestä.

Hän arvioi, että Euroopan laajuisesti hyville politiikoille on yhä suurempi tarve ja siksi Unkarin perheministeri pitääkin merkkipaaluna Euroopan parlamenttivaaleja.

"Kysymys on pitkälti siitä, pystyykö EU uudistumaan ja vahvistumaan asettamalla perheet keskiöön antautumisen sijaan.

Yksi asia on selvä: jatkamme perheiden tukemista tulevaisuudessa, ja toivomme, että meillä on yhä enemmän liittolaisia, kuten Puola ja Italia."

Jo ennen kuin Eurooppaan kohdistuvasta massamaahanmuutosta tuli kiistakysymys, Unkari päätti kohdata oman maansa heikon syntyvyyden monitahoisella suunnitelmalla tukea avioliittoa, lapsensaantia ja isoja "kotoperäisiä" perheitä.

Unkari on käynnistänyt useita julkisia valistuskampanjoita perinteisten perhearvojen sekä adoptioiden edistämiseksi.

Esimerkkinä voidaan kertoa Budapestin suurkaupunkialueella - jossa lähes kolmasosa kaikista unkarilaisista elää - valtavat kohdussa olevia vauvoja esittävät mainostaulut, jotka julistivat vuonna 2011:

”Ymmärrän, jos et ole vielä valmis minua varten, mutta anna minut adoptoitavaksi sen sijaan - Annathan minun elää! (PLEASE LET ME LIVE!)”

Euroopan unionin (EU) byrokraatit raivostuivat ja valittivat, että Unkarin hallitus käytti väärin EU-varoja elämää edistävään kampanjaan.

Se oli alkuvaiheen EU:n häirintäkampanjaa Unkaria vastaan, jolla oli uskallusta näkemykseen tehdä kansakunnastaan itsenäinen.

Unkarin hallitus on vastustanut lukuisia globalistien linjauksia, joihin kuuluu muun muassa avointen rajojen, samaa sukupuolta olevien avioliittojen ja gender-ideologian suosiminen sekä huumausaineiden laillistaminen.

Unkarilla ja Brysselillä on ollut keskinäisiä erimielisyyksiä siitä lähtien, kun maahanmuuttajakriisi saavutti huippunsa vuonna 2015. Unkarin noustessa Lähi-idästä tullutta muslimimassamaahanmuuttoa vastaan ja kieltäytyessä taloudellisiin ja kulttuurisiin syihin vetoamalla hyväksymästä "uutta väestöä", EU aloitti prosessin, jolla Unkaria voitaisiin rangaista.

Maiden vapautta luokitteleva Freedom House -järjestö julkaisi tänä vuonna raportin, jossa Unkari luokiteltiin vain ”osittain vapaaksi” maaksi. Raportti perustuu epämääräisiin syytöksiiin kansalaisjärjestöjen tukahduttamisesta. Unkarin pääasiallinen "rikos" oli vasemmisto-miljardööri George Sorosin rahoittamien maahanmuuttoa edistävien ja perheen vastaisten järjestöjen estäminen.

Unkarin hallitus hylkäsi raportin.

"Yhdessä muiden Sorosin järjestöjen kanssa se hyökkää Unkaria vastaan, koska unkarilaiset ovat päättäneet, ettemme halua heidän tekevän omasta kotimaastamme maahanmuuttajamaata", Unkarin hallitus vastasi Freedom Housen "raporttiin".

On erityisesti pantava merkille asia, mitä monet kieltäytyvät myöntämästä. Se on se, että Unkari kärsi ateistisesta diktatuurihallintojärjestelmästä yli 40 vuoden ajan ja se on palaamassa päättäväisesti kristilliseen perintöönsä ihmisarvon palauttamiseksi.

Kuten perheministeri Novak luonnehtii "Unkarin hengellistä renessanssia":

”Kommunistisen ajanjakson aikana hallintojärjestelmä yritti tuhota perhearvot, ja ne meidän on rakennettava uudelleen.”


 

Tytti Salenius ma 06.05. 23:46

Pääuutiset

blogit

Laura Huhtasaari

Nyt vain kiltisti maksatte, sanoo herrat EU:n

to 28.05. 14:06

Olli Pusa

EU-huijaus ja laittomuus etenee

ti 26.05. 23:21

Pauli Vahtera

Monikulttuurisuus tuhoaa luottamuksen yhteiskunnassa

to 21.05. 23:28

Juha Ahvio

Se on salaliittoteoria!

to 21.05. 23:17

Matti Viren

Kuka pelastaa kunnat?

to 21.05. 23:15

videot