Transsukupuolinen mies kilpailee nyt naisten sarjassa voimanostossa - rikkoi neljä maailmanennätystä

"Tämä on suuri vitsi. Naiseksi syntyneet tulevat boikotoimaan näitä kilpailuja tulevaisuudessa. Miehet ovat fyysisesti vahvempia. Tämä on todella epäreilua muita kohtaan"

Ulkomaat to 02.05.2019 23:29

Transsukupuolinen mies, voimanostajatar "Mary" Gregory on kohdannut suurta avostelua olympiatason urheilijoilta ja yleisöltä sen jälkeen, kun hän kehui rikkoneensa jo neljä maailmanennätystä voimanostoliiton kilpailussa Yhdysvalloissa - naisten sarjassa.

Mary Gregory iloitsee ja tuulettaa instagramissaan voittaneensa kaikki yhdeksän kilpailua, johon hän on osallistunut. Hän on tehnyt niissä uudet naisten kyykyn, penkin, maastavedon sekä yhteispisteiden maailmanennätykset.

Olympiatason urheilijat, uimari Sharron Davies sekä juoksija Kelly Holmes pitivät Gregoryn tuloksia vääryytenä - jopa suurena vitsinä - ja ottivat twitterissä kantaa Gregoryn saavutuksiin.

– Hän on transsukupuolinen nainen miehen kehossa. Miehet ovat fyysisesti vahvempia. Tämä on todella epäreilua muita kohtaan, Davies twiittasi.

– Tämä on suuri vitsi. Naiseksi syntyneet tulevat boikotoimaan näitä kilpailuja tulevaisuudessa. Transsukupuolisille pitäisi olla oma luokka, koska muuten he tulevat saamaan todella paljon arvostelua katsojilta, Holmes kommentoi.

Edelleenkin melko miehekkään näköinen ja oloinen "Mary" Gregory itse kiitteli Voimanostoliittoa siitä, että häntä kohdeltiin kuin ketä tahansa naista.

Video Instagramissa.

 

 

Jukka Rahkonen to 02.05. 23:29

Pääuutiset

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

videot