Kokeelliset koronarokotteet aiheuttaneet teini-ikäisille vakavia vaurioita ja jopa kuolemia

Valtamediat pysyvät hiljaa ja päinvastoin hehkuttavat koronarokotteiden etenemisestä yhä nuorempiin ikäryhmiin

Ulkomaat pe 09.07.2021 21:01

Valtamediat eivät ole raportoineet sanallakaan lapsista ja nuorista, joita nämä "todella turvallisiksi" markkinoidut koronarokotteet ovat vakavasti vahingoittaneet ja jopa tappaneet.

LifeSiteNews kertoo 8.7.2021 italialaisesta teini-ikäisestä tytöstä, joka sairastui ja kuoli saatuaan COVID-19 -rokotteen.

Tytön leikannut kirurgi järkyttyi löydöksistään. 

Genovan San Martinon sairaalan neurokirurgian ja aivotraumaklinikan johtaja, tohtori Gianluigi Zona sanoi, että tämän myöhemmin aivoverenvuotoon kuolleen 18-vuotiaan Camilla Canepan aivoissa oli vakava ja epätavallinen veren hyytymishäiriö.  

"En ollut koskaan nähnyt aivoja, joita näin laaja ja vakava verisuonitukos olisi tällätavoin vaurioittanut", lääkäri totesi. 

Canepa oli siirretty klinikalle aamuviideltä 6. kesäkuuta kahden CT-kuvauksen jälkeen Genovan lähellä olevasta Lavagnan sairaalasta. Italialaisen Il Piccolo -lehden mukaan ensimmäinen 3. kesäkuuta tehty kuvaus ei osoittanut verihyytymiä, kun tyttö meni ensi kerran sairaalaan valittaen kovaa päänsärkyä.

Toinen kuvaus, joka suoritettiin pian sen jälkeen, kun tyttö palasi sairaalaan myöhään illalla 5. kesäkuuta, johti Camillan välittömään siirtoon San Martinoon. Hänen henkensä pelastamista leikkauspöydällä yrittivät rinta rinnan päivystävä neurokirurgi ja ylilääkäri.  

"Veritulppa oli tukkinut verisuonet tavalla, jollaista en ole koskaan nähnyt kaikkien näiden vuosieni aikana tässä ammatissa", tohtori Gianluigi Zona huomautti.  

Neurokirurgi korosti, ettei hän ole virologi, epidemiologi eikä kuolinsyyntutkija, mutta hän tiesi jonkin olleen pahasti vialla. 

"Ottaen huomioon, mitä näin tuon tytön päässä, on selvää, että kohtaamme jotakin epätavallista."

Tyttö oli saanut AstraZeneca -rokotteen 25. toukokuuta yli 18-vuotiaiden nuorten rokotusten "avoimien ovien päivän" aikana. Reutersin raportin mukaan "rokotustapahtumia" pidettiin "usein iltaisin ja viikonloppuisin" ja "niiden tarkoituksena oli estää AstraZeneca -annosten käyttämättä jättäminen", toisin sanoen siis hukkaan heittäminen, sillä laajalti raportoitiin ikääntyneiden kieltäytyvän ottamasta sitä ja peruuttavan sovitut rokotustapaamiset.  

Lääkärit ovat sanoneet tytön kärsineen harvinaisesta verenvuotohäiriöstä, jota kutsutaan "familiaaliseksi autoimmuunitrombosytopeniaksi", mutta hänen vanhempansa vakuuttavat, ettei hänellä ollut kyseistä sairautta. 

Tytön hautajaiset pidettiin hänen kotikaupungissaan Sestri Levantessa Liguriassa 16. kesäkuuta. Camillan kuoleman seurauksena Italia on kieltänyt AstraZeneca -rokotteen käytön alle 60-vuotiaille.

LifeSiteNews kertoo myös muista tapauksista, joissa kokeellisilla koronarokotteilla on aiheutettu teini-ikäisille vakavia vaurioita, ja julkaissut varoittavan kirjeen vanhemmille, jotka ovat aikeissa rokotuttaa lapsensa.

Eräs toinen covid-piikitysten lapsiuhri on 12-vuotias tyttö nimeltä Maddie de Garay. 

Maddien vanhemmat antoivat hänen ja hänen kahden veljensä ilmoittautua Pfizerin tutkimukseen, jossa 1 100 iältään 12-15-vuotiasta lasta sai todellisen Pfizer COVID -rokotteen. Yksi veli sai suolaliuosta. Toinen veli sai todellisen rokotteen ja sai nopeasti vakavan Covid-tartunnan - niin vakavan, että hän oli poissa useita viikkoja koulusta. 

Maddien kokemus oli kuitenkin erilainen. Hänen kehonsa menetti kyvyn sulattaa ruokaa eikä hän pystynyt enää kävelemään. Vaikka tämä tapahtui jo 20. tammikuuta 2021, hän yhä käyttää pyörätuolia ja häntä on edelleen ruokittava letkulla. 

Hänen lääkintäryhmänsä on ilmoittanut hänen uuden terveydentilansa olevan ​​psyyken ongelma ja esittänyt, että hänet pitäisi panna psykiatriseen sairaalaan. Pfizer ei lopettanut "tutkimustaan" eikä ole julkistanut tämän lapsen vammoja.

Voit katsoa Maddien äidin tunteikkaan ja kyynelehtivän todistuksen tyttärensä tilanteesta tästä.  

Seuraava "rokotusten" lapsiuhri on Jacob Clynick. Jacob oli 13-vuotias, kun hän sai toisen annoksen Pfizerin rokotetta 13. kesäkuuta 2021. Poika kuoli kolme päivää myöhemmin laajentuneeseen sydämeen ja sydänlihastulehdukseen. 

Yhdysvaltain tautikeskus (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) väittää "tutkivansa" Jacobin kuolemaa. Voit lukea Jacobista täältä.

Sitten on tyttö nimeltä Kamryn Thomas. Hän oli 17-vuotias 19. maaliskuuta 2021, kun hän otti Pfizerin rokotteen. Tyttö kuoli 11 päivää myöhemmin, kun hän lyyhistyi kotona ja hänen perheensä löysi tytön. Voit lukea Kamrynista täältä.

Viimeinen esimerkki on nuoren naisen, Simone Scottin tarina. 

Simone oli 19-vuotias Northwestern-yliopiston opiskelija, kun hän otti toisen annoksen Moderna-rokotetta 1. toukokuuta 2021. Kahdeksan päivää myöhemmin hänen sydämensä alkoi heiketä, josta lähti liikkeelle uuvuttava terveyden heikkenemisen kierre, joka johti sydämensiirtoon. 

Hänen sydämensä pysähtyi 16. toukokuuta ja sitä seurasi lähes kuukauden ajan yhä epätoivoisempia lääketieteellisiä toimenpiteitä. Simone Scott kuoli 11. kesäkuuta 2021. 

Simonen kuoleman ja hänen vanhempiensa koskettavan hädän ja tuskan on tuonut esille ansiokkaasti  entinen New York Timesin toimittaja Alex Berenson. 

"19-vuotias Simone Scott oli innoissaan saadessaan toisen annoksen Modernan Covid-rokotetta 1. toukokuuta. Nyt hänen äitinsä Valerie Kraimer järjestää hautajaisia", Berenson kirjoittaa 15. kesäkuuta 2021 julkaistussa artikkelissaan.

Alex Berenson kiteyttää paljonpuhuvasti:  

"Nyt hänen äitinsä ja isänsä kamppailevat ymmärtääkseen, mitä heidän tyttärelleen tapahtui - ja miksi heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että Covid-rokotteet saattavat olla kaikkea muuta kuin turvallisia."

"Menetin ainoan tyttäreni", tytön äiti sanoo haastattelussa. "En koskaan ajatellut, että minun olisi luovuttava tyttärestäni 'yhteiskunnan edun' vuoksi."

 

 

Tytti Salenius pe 09.07. 21:01

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot