Kuinka varastaa Trumpin vaalivoitto?

Julkaisemalla raportti, joka on yksi Yhdysvaltain historian suurimpia julkisia disinformaatiokampanjoita

Ulkomaat su 27.09.2020 22:18

Kuinka voidaan varmistaa poliittisten liittolaisten toimivan ideologisesti yhtäaikaisesti ja tietävän tarkalleen, kuinka häiritä Yhdysvaltojen presidentinvaaleja?

Entäpä uutismedioiden "toimittajat" ja sosiaalisen median "suupaltit" - miten heidät saadaan mukaan suunnitelmalliseen ja maanlaajuiseen vallankumoukselliseen häirintään?

Helposti!

Julkaisemalla raportti nimeltä "Häirittyjen presidentinvaalien estäminen".

Näin luonnehtii entinen turvallisuuspalvelun virkamies Chris Farrell Gatestone -instituutin 9.9.2020 päivätyssä "Kuinka varastaa vaalivoitto" -artikkelissaan vasemmiston ja heidän Never Trumper -liittolaistensa harjoittamaa ovelaa poliittista vaikuttamista, ideologista manipulaatiota, joka paljastuu kaikessa häikäilemättömyydessään heidän elokuussa 2020 julkistamassa 22-sivuisessa neljää vaalikriisiskenaariota koskevassa raportissaan nimeltä "Häirittyjen presidentinvaalien estäminen ja siirtymäkausi" (Preventing a Disrupted Presidential Election and Transition).

Chris Farrell pitää tätä raporttia "yhtenä Yhdysvaltain historian suurimpana julkisena disinformaatiokampanjana" - väärien tietojen levittämiskampanjana.

Raportin takana on Trumpia häpeilemättömän avoimesti vihaava ja vastustava, loppuvuodesta 2019 salanimellä "Transition Integrity Project" (TIP) perustettu organisaatio, joka on yli sadasta (100) nykyisistä ja entisistä johtavassa asemassa olevista hallinnon korkeimmista virkamiehistä ja kampanjajohtajista, tutkijoista, toimittajista, vaaliasiantuntijoista sekä entisistä liitto- ja osavaltioiden virkakoneiston jäsenistä muodostettu ryhmä, jonka liikkeelle panevan voiman väitetään olleen "huoli mahdollisista häiriöistä Yhdysvaltojen vuoden 2020 presidentinvaaleissa ja siirtymäkaudella".

"Poliittisten vaalien puolueettomaksi seurantaryhmäksikin" väitetty TIP kertoi kutsuneensa koolle kesäkuussa 2020 "molemmista puolueista" koostuvan ryhmän neljästä "istunnosta" koostuvaan skenaarioharjoitussarjaan.

Raportin työstämistä varten pidetyistä "istunnoista", kuten he itse kuvasivat salaisia yhteistapaamisiaan, versosi sitten "virallinen raportti", jota he nimittävät "sotapeliksi".

Järjestämällä kuvitteellisia sotapelejä ryhmä keskittyi erilaisiin vuoden 2020 presidentinvaalien tuloksiin, "tuomiopäivä" -skenaarioihin, "simuloimalla" 11 viikkoa, vaalipäivän 3. marraskuuta 2020 ja virkaanastumispäivän 20. tammikuuta 2021 välistä aikaa.

Kriitikot ovat huomauttaneet, että vaikka Transition Integrity Project mainostaa itseään "molempipuolueisena", siihen kuuluvat vain demokraatit ja tyytymättömät Never Trump -republikaanit. Sitä rahoittavat myös pääasiassa Obaman hallinnon entiset jäsenet.

TIP on toisin sanoen poppoo demokraattipuolueen sisäpiiriläisiä ja entisiä Obaman ja Clintonin kauden virkamiehiä sekä "Never Trump" -ydinjoukkoa, joka "simuloimalla" vuoden 2020 presidentinvaaleja julisti paljastavansa "järjestelmän" joitakin keskeisiä haavoittuvuuksia ja oli pyrkivinään tunnistaa niin oikeusvaltioon kuin demokraattisen prosessin rikkomattomuuteen kohdistuvia riskejä.

"Tavoitteena ei ollut tehdä ennusteita, vaan pikemminkin testata skenaarioita ja havaita järjestelmän mahdolliset heikot kohdat", istuntoihin itsekin osallistunut toimittaja David Frum selittää Atlantic -lehden artikkelissaan "Missä kohtaa järjestelmä voi murtua".

Chris Farrell huomauttaa, että raportin kunkin neljän skenaarion tulos johtaa katuväkivaltaan ja poliittiseen umpikujaan, jopa suunnitelmalliseen perustuslailliseen kriisiin.

"Suoraan värivallankumouksen ohjekirjasta", kommentoi Mira Devine New York Postin artikkelissaan "Antifa-mellakat voivat olla osa demokraattien vallankaappausta".

Chris Farrell painottaa, että "TIP-raportin julkistaminen on informaatiosotastrategiaa, jota käytetään vallankumouksellisiin poliittisiin tarkoituksiin".

Toimintasuunnitelma on älyyn vetoava ja monitahoinen.

Chris Farrell on kiteyttänyt raportin sisällön viiteen pääkohtaan ja siinä:

- Luodaan pohjaa "yksimieliselle" uutismedialle ja sosiaalisen median kertomuksille

- Perustellaan "epäsovinnaisia strategioita", jotta saadaan aikaan mahdollisimman paljon sekaannusta ja kuohuntaa "epäedullisista" vaalituloksista

- Esitetään syytöksiä presidentti Trumpin ja häntä ​​äänestävien laittomasta ja rikollisesta toiminnasta

- Valitaan jo poliittisesti myötämielisiä Washington DC:n liittovaltion byrokratiakoneiston jäseniä tukemaan heidän strategiaansa jokaisessa keskushallinnon ja toimeenpanoviraston päämajassa

- Luotetaan (korrektisti) poliittisen oikeiston vähäiseen tietämykseen ja heikkoihin vastatoimiin TIP-ohjelman torjumiseksi

On syytä tietää, että TIP-raportin ja sen taustalla hääräävät toimijat esiin nostanut Chris Farrell on itse entinen tiedusteluasioista vastaava virkamies.

Viimeiset 20 vuotta hän on toiminut Judicial Watchin (JW) tutkimusjohtajana (Director of Investigations & Research for Judicial Watch), jonka missio on "edistää avoimuutta, vastuullisuutta ja nuhteettomuutta hallinnossa, politiikassa ja laissa".

Koulutuksellisilla ja valistavilla toimillaan Judicial Watch puolustaa korkeita eettisiä ja moraalisia normeja kansakunnan julkisessa elämässä ja pyrkii varmistamaan, että poliittiset virkamiehet ja oikeusviranomaiset eivät käytä hyväkseen amerikkalaisten heille uskomia valtuuksia. Judicial Watch hoitaa koulutustehtävänsä oikeudenkäyntien avulla, tutkimuksilla ja julkisella tiedottamisella.

JW nostaa tiedonvälityksen vapautta koskevaan lakiin (Freedom of Information Act, FOIA) (yleisön oikeus saada tietoa) liittyviä oikeusjuttuja tutkiakseen valtion virkamiesten virkavirheitä ja epäasiallista vilpillistä käyttäytymistä.

Päätutkimuskohteina on ollut selvittää demokraattien hallintokausia, erityisesti Bill ja Hillary Clintonin sekä Obaman hallintoa.

Ei liene kenellekään yllätys, että vasemmisto on syyttänyt epätoivoissaan JW:tä "tiedonvapauslain aseistamisesta poliittisiin tarkoituksiin".

Chris Farrell pohtii Gatestone -instituutin artikkelissaan, voiko olla mahdollista, että Yhdysvaltojen vasemmistojohto yhdessä heidän NeverTrumper -liittolaistensa kanssa vaahtoavat todella katuväkivallan puolesta ja sen edistämisestä vastauksena presidentinvaaleihin.

"Vastaus on kyllä", hän vakuuttaa.

Varsinkin jos he saavat tahtonsa läpi, Farrell täsmentää.

Chris Farrellin mielestä TIP-raportin "suurin yksittäinen ironia" on "projisoinnin" yletön hyväksikäyttö presidentti Trumpia ja hänen kannattajiaan vastaan ​​esitettyjen erilaisten väitteiden laatimisessa ja kuvailemisessa keinona oikeuttaa vasemmiston "vanhurskaat rajoja ylittävät", häilyvät, sääntöjenvastaiset suunnitelmat häiritä vaaliprosessia.

Chris Farrell muistuttaa, että poliittisena tekniikkana projisointi ei kuitenkaan ole salaisuus:

"Amerikan vasemmisto ei ole koskaan vaivautunut piilottamaan tai salaamaan sitä, eivätkä he ole edes pitäneet toivottavana tehdä niin."

Projisointitekniikan peitelty osa on itse projisoinnin takana oleva rahoitus ja organisatorinen osallisuus.

"Kuka maksaa TIP:n ja sen liittolaisten viulut? Tämä on erittäin organisoitu, pitkälle kehitetty operaatio urapoliittisten toimijoiden kanssa, jotka antavat käskyjä", Farrell tietää.

TIP-raportti on Chris Farrellin mukaan "itsessään vallankäyttöä": poliittisia tiedustelutietoja ja julkisen politiikan strategioita sulautetaan yhteen TIP:n toimilla.

"Tämä synteesi on todellisen poliittisen vallan osoitus, ja sitä sovelletaan kirjallisessa suunnitelmassa, jossa haaveillaan katuväkivallan vaikutuksesta Yhdysvaltain presidentinvaalien tulokseen.

TIP-raportin kaltaista asiakirjaa apukeinona käyttäen voidaan poliittista valtaa hyödyntää suostutteluun uutisten ja sosiaalisen median avulla, aktivistien ja muiden 'uskollisten kannattajien' mielipiteenmuokkaukseen ja esitellä terrorin ja katuväkivallan uhkan väestölle yleisesti 'normaalina' tai 'odotettavissa olevana' lopputulemana", Farrell kiteyttää ja havainnollistaa, kuinka lähiviikkoina käy, kun uutisissa ja sosiaalisen median narratiivissa päästään yksimielisyyteen.

Se mitä tulemme näkemään, kuulemaan ja lukemaan, menee hänen mukaansa näin:

"Kyllä, odottakaa väkivaltaa vaalien jälkimainingeissa, koska nyt se on uusi 'normaali'. Trump pakotti meidät toimimaan näin. Hän sai meidät käymään vaalien kimppuun, koska vanhaan, tavanomaiseen järjestelmään ei vain ole luottaminen.

Siksi meidän oli julkaistava raporttimme voidaksemme rakennella kaikenlaista laillisten prosessien ympärille. Obama lupasi 'perustavanlaatuisen muutoksen' ja nyt, vuosia myöhemmin - aiomme vihdoin toteuttaa sen."

"Farrell on oikeassa", toteaa Mike Whitney omassa "Transition Integrity Projectia" käsittelevässä artikkelissaan "Valtiopetos. Kohti 'värivallankumousta' Amerikassa?" (Treason. Towards a “Color Revolution” in America?) Global Research -sivustolla 19.9.2020.

"Kuten voimme nähdä monista äskettäin esiin putkahtaneista artikkeleista, amerikkalaiset ovat valmistautuneet kiistanalaisiin vaaleihin, jotka tulevat ruokkimaan yleisön ahdistusta ja kapinaa.

Tämä kaikki sopii TIP:n yleiseen strategiaan. Valikoituja toimittajia käytetään välittämään tiedonmurusia, jotka palvelevat ryhmän etuja - samalla kun ihmisiä käsketään odottamaan pitkää ja venytettyä perustuslakikriisiä.

Samaan aikaan media, demokraattien johto, uskotut eliitit ja tiedusteluyhteisön toimijat, lietsomalla poliittista tukeaan katujen ottamiseksi haltuun, painostavat Trumpia luopumaan virastaan. TIP:n 22-sivuinen manifesti ilmaisee selvästi, että joukkomobilisointi on avain mahdolliseen vaalivoittoon", Mike Whitney selvittää.

Whitney perustelee ennakkoaavistuksensa poimimalla katkelman TIP:n raportista:

"Joukkojen näyttäminen kaduilla ja katuaktivismi voivat olla ratkaisevia tekijöitä määritettäessä sitä, minkä kansa mieltää oikeudenmukaiseksi ja lailliseksi lopputulokseksi."

Whitney katsoo, että raportissa toisin sanoen tuetaan täysin mielenosoituksia ja poliittista mullistusta tavoitteen saavuttamiseksi eli Trumpin erottamiseksi.

"Tämä poltetun maan taktiikka ei selvästikään ole lähtöisin Joe Bideniltä, ​​vaan sen taustalla ovat kyyniset ja verenhimoiset naruista vetelijät, jotka toimivat kulissien takana ja jotka tekevät mitä tahansa edistääkseen agendaansa.

Tämä on täydessä kukassa oleva värivallankumous, jota ovat ideoineet ja edistäneet samat oligarkit ja virkakoneiston pääjehut, jotka ovat vastustaneet Trumpia alusta alkaen. He eivät aio perääntyä tai keskeyttää jahtia, ennen kuin tehtävä on hoidettu ja Trump on poissa.

Ja kun pöly laskeutuu, Trumpia todennäköisesti syytetään, hänet tuomitaan ja vangitaan. Hänen omaisuutensa takavarikoidaan, hänen perheensä tuhoutuu taloudellisesti ja hänen lähimmät neuvonantajansa ja liittolaisensa asetetaan syytteeseen tekaistuista syytöksistä", Mike Whitney aavistelee.

Whitney painottaa, että Trumpilla on alle kaksi kuukautta aikaa koota kannattajansa, kiinnittää huomiota parhaillaan käynnissä olevaan vehkeilyyn ja selvittää, miten puolustautua vallankaappauksen juonittelijoita vastaan.

"Jos hän ei pysty suistamaan raiteilta lähestyvää sotilasjunttaa, hänen pelinsä on pelattu", Whitney veikkaa.

Hän kuitenkin korostaa, että Transition Integrity Projectilla (TIP) ei ole laillisia oikeuksia sekaantua tuleviin vaaleihin.

"Yksikään kongressikomitea ei ole nimittänyt heitä, eikä yksikään valtiollinen elin hyväksy heidän tunkeilevaa toimintaansa.

Tämä on täysin 'yksinäinen susi' -operaatio, joka on suunniteltu käyttämään häikäilemättä hyväksi kampanjalakien porsaanreikiä heikentääkseen kansalaisten luottamusta vaaleihimme ja tuodakseen julki heidän rajattoman vihamielisyytensä Donald Trumpia kohtaan.

Edellä todetusta huolimatta analyysi todennäköisesti vaikuttaa niihin, jotka ovat samaa mieltä heidän kanssaan."

"Tiivistelmän" ensimmäisellä sivulla he sanovat:

"Arvioimme suurella todennäköisyydellä, että marraskuun vaaleille on tunnusomaista kaoottinen oikeudellinen ja poliittinen tilanne. Arvioimme myös, että presidentti Trump todennäköisesti kiistää tuloksen sekä laillisilla että laittomilla keinoilla yrittäessään pitää kiinni vallasta.”

Edellä siteerattu lyhyt julkilausuma antaa Mike Whitneyn mielestä "pääasiallisen perustelun" ryhmän olemassaololle:

"Siihen osallistujat esitetään puolueettomina tarkkailijoina, jotka suorittavat kansalaisvelvollisuutensa analysoimalla objektiivisesti harjoituksia (sotapelejä?), jotka antavat ymmärtää, että Trump tulee kyseenalaistamaan vaalien tuloksen epätoivoisella pyrkimyksellä pysyä vallan kahvassa."

Minkäänlaisia reaktioita kenessäkään sen sijaan ei tunnu herättävän se, että Hillary Clinton on neuvonut Bideniä olla myöntämättä tappiota riippumatta siitä, mitä tapahtuu.

Mike Whitney ei pidä yllättävänä sitä, että TIP ei tarjoa mitään todisteita siitä, että presidentti reagoisi kuten he uskottelevat Trumpin tekevän.

"Itse asiassa heidän olettamuksensa näyttää olevan äärimmäisen kaukaa haettua, kun otetaan huomioon se tosiasia, että Trumpilla ei ole aseellisia ryhmiä, yksityisarmeijaa, ja vain hyvin vähän liittolaisia vallanpitäjissä, Yhdysvaltain tiedusteluyhteisössä, FBI:ssä, asevoimissa tai virkakoneistossa (deep state).

Kenen ryhmä tarkalleen ottaen ajattelee voivan auttaa Trumpia jatkamaan johtotehtävissä: Bill Barr, Larry Kudlow, Melania??" Mike Whitney peräänkuuluttaa.

Tällaisessa raporttianalyysissä Whitney ei näe mitään "puolueetonta":

"Se on puolueellista hölynpölyä, jonka tarkoituksena on saattaa Trump huonoon valoon ideoimalla tekosyy vallankaappauksen aloittamiseksi häntä vastaan."

Whitney ottaa esiin toisenkin esimerkin TIP:n "objektiivisesta analyysistä":

"Transition Integrity Project (TIP) perustettiin loppuvuodesta 2019 huolestuneena siitä, että Trumpin hallinto voi yrittää manipuloida, väheksyä, sabotoida tai häiritä vuoden 2020 presidentinvaaleja ja siirtymäkautta.

TIP ei ota kantaa siihen, miten amerikkalaisten pitäisi antaa äänensä, tai tulevien vaalien todennäköiseen voittajaan; kumpi tahansa pääpuolueen ehdokas voi voittaa marraskuun vaaleissa turvautumatta 'likaisiin temppuihin'.

Presidentti Donald Trumpin hallinto on kuitenkin jatkuvasti horjuttanut demokratian ja oikeusvaltion ydinnormeja ja omaksunut lukuisia korruptoituneita ja autoritaarisia käytäntöjä.

Tämä asettaa valtavan haasteen niille - kummastakin puolueesta -, jotka ovat sitoutuneet varmistamaan vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit, rauhanomaisen vallan vaihtumisen ja vakaan hallinnon jatkuvuuden Yhdysvalloissa."

Mike Whitney tulkitsee raportissa edellä todettua niin, että se voitaisiin ilmaista toisin sanoin näin:

"Trump on korruptoitunut diktaattori, joka vihaa demokratiaa ja oikeusvaltiota, mutta se on vain puolueeton kantamme. Ethän anna sen vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseesi. Haluamme vain varmistaa, että vaalit sujuvat kitkattomasti."

Viha Trumpia kohtaan tunkee läpi koko 22-sivuisen raportin, mikä puolestaan ​​vie pohjaa uskottavuudelta esittää "tutkielma" lähestyvien vaalien mahdollisten ongelmien puolueettomana tarkasteluna.

"Tämä on puolueellinen projekti, jonka ovat keksineet pahanilkiset eliitit, jotka halveksivat Trumpia ja aikovat poistaa hänet virasta ​​keinoja kaihtamatta", Mike Whitney alleviivaa.

Whitney kohdistaa huomionsa strategiassa hyödynnettävään oletettuun viiveeseen määritettäessä tulevien vaalien voittajaa postitusäänestysten paljouden takia. Välivaiheen odotetaan tehostavan puolueiden sodankäyntiä luomalla täydellinen ympäristö propagandan levittämiseen ja katuväkivaltaan yllyttämiseen:

"TIP:n johtajat uskovat, että ihmisjoukkojen mobilisointi auttaa heitä saavuttamaan sen, mihin Venäjä-tutkinta ei pystynyt, eli erottaa Donald Trump kulissien takana olevien voimahahmojen ja heidän demokraattiliittolaistensa nostattaman laittoman vallankaappauksen avulla."

Mitä sitten tiedämme näistä "sotapelejä" pelanneista ja niistä kummunneista sekavista skenaarioista raportin julkaisseista TIP-ryhmän johtajista?

"Transition Integrity Projectin" organisoijiin, johtajiin ja avainhenkilöihin kuuluvat Obaman hallinnon aikana puolustusministeriössä toiminut Georgetownin yliopiston oikeustieteen professori Rosa Brooks, Nils Gilman "puolueettomasta" Kalifornian Berggruen-instituutista ja John Podesta, Hillary Clintonin vuoden 2016 kampanjapäällikkö ja entisen presidentin Bill Clintonin esikuntapäällikkö eli Clintonin poliittisen dynastian pitkäaikainen junailija ja avustaja.

Nimellisesti ryhmän republikaanijäseniä - Trumpin vastaisia entisiä republikaaneja - ovat entinen republikaanien kansallisen komitean (Republican National Committee, RNC) puheenjohtaja Michael Steele (vuosina 2009-2011), toimittaja David Frum ja entinen konservatiivi, poliittinen kommentaattori-päätoimittaja Bill Kristol.

Kaksi heidän pääedustajaansa ovat Georgetownin lakiprofessori ja Transition Integrity Projectin perustaja Rosa Brooks ja eläkkeellä oleva eversti Lawrence Wilkerson, William & Mary -yliopiston kuuluisa hallinnon ja julkisen politiikan apulaisprofessori ja entisen ulkoministerin, Colin Powellin esikuntapäällikkö.

Whitney Webbin 3.9.2020 päivätyn "'Kahden puolueen' Washingtonin sisäpiiriläiset paljastavat kaaossuunnitelmansa, jos Trump voittaa vaalit" -artikkelin mukaan TIP:n perustivat yhdessä Rosa Brooks ja Nils Gilman, ja sen nykyinen johtaja on Zoe Hudson.

Rosa Brooks oli Pentagonin ja Hillary Clintonin johtaman ulkoministeriön neuvonantaja Obaman hallinnon aikana. Hän oli aiemmin myös miljardööri George Sorosin rahoittaman kiistanalaisen organisaation, Open Society Foundationin (OSF) osaston Open Society Instituten pääjohtajan neuvonantaja.

TIP:n johtaja Zoe Hudson on myös entinen OSF:n johtohahmo, joka toimi 11 vuoden ajan vanhempana analyytikkona ja yhteyshenkilönä säätiöiden ja Yhdysvaltojen hallituksen välillä.

OSF:n siteet TIP:hen ovat Whitney Webbin mukaan "vaaran merkki monista syistä", nimittäin OSF:llä ja muilla Sorosin rahoittamilla organisaatioilla oli keskeinen asema niin sanottujen "värivallankumousten" lietsonnassa etenkin Obaman hallinnon aikana.

Brooksin lisäksi TIP:n toinen perustaja Nils Gilman on nykyinen Berggruen-instituutin varaohjelmapäällikkö ja ennen sitä hän on työskennellyt Salesforcessa, joka on merkittävä teknologiayritys. Gilman keskittyy erityisesti tekoälyyn ja transhumanismiin ja hän kertoi taannoin New York Timesille, että hänen työnsä Berggruen-instituutissa keskittyy "kansainvälisten verkostojen rakentamiseen filosofeista, teknologeista, päättäjistä ja taiteilijoista, jotka ajattelevat kuinka tekoäly ja geenien muokkaus muuttaa sitä, mitä tarkoittaa olla ihminen".

Nicholas Berggruen, jonka mukaan Berggruen-instituutti on nimetty, on osa miljardöörien johtamaa ryhmää Blackstonen Steve Schwarzmanin ja Eric Schmidtin rinnalla, jotka pyrkivät kehittämään tekoälyä ja niin kutsuttua "neljättä teollista vallankumousta" yhdessä Kiinan poliittisten johtajien ja taloudellisen eliitin kanssa.

On merkille pantavaa, mitä Rosa Brooks kirjoitti alle kaksi viikkoa Trumpin virkaanastumisen jälkeen vuonna 2017, kun hän väitti Foreign Policy -lehdessä, että "sotilaallinen vallankaappaus tai ainakin armeijan johtajien kieltäytyminen noudattamasta tiettyjä käskyjä" olisi yksi neljästä mahdollisuudesta poistaa Trump virasta ennen vuoden 2020 vaaleja.

Sen lisäksi, että Brooks on sitoutunut Obaman hallintoon ja George Soroksen OSF:ään, Brooks on tällä hetkellä Modern War Institute at West Pointin tutkija, jossa hän keskittyy "armeijan ja kotimaan poliisitoiminnan väliseen suhteeseen" ja myös Georgetownin innovatiiviseen poliisiohjelmaan.

Hän on tällä hetkellä keskeinen toimija dokumentoidussa OSF:n johtamassa painostuksessa "hyödyntää" laillisia poliisiuudistuksia koskevia kehotuksia liittovaltion poliisivoimien perustamisen perustelemiseksi paikallisten poliisilaitosten rahoittamisen poistamisen ja/tai eliminoinnin varjolla.

Hänen kiinnostuksensa armeijan ja poliisin väliseen "rajojen hämärtymiseen" on huomionarvoista, kun otetaan huomioon hänen aikaisempi sotilaallisen vallankaappauksen puolustamisensa Trumpin erottamiseksi ja TIP:n myöhempi johtopäätös, että armeija "saattaa" joutua puuttumaan asiaan, jos Trump onnistuu voittamaan vuoden 2020 vaalit, TIP-ryhmän kuvaamien "sotapelien" mukaan.

Brooks on myös New America - ajatushautomon vanhempi tutkija. New American tehtäväjulistuksessa todetaan, että organisaatio keskittyy "kohtaamaan avoimesti nopean teknologisen ja yhteiskunnallisen muutoksen aiheuttamat haasteet ja tarttumaan näiden muutosten tarjoamiin mahdollisuuksiin".

Sitä rahoittavat suurelta osin Piilaakson miljardöörit, mukaan lukien Bill Gates (Microsoft), Eric Schmidt (Google), Reid Hoffman (LinkedIn), Jeffrey Skoll ja Pierre Omidyar (eBay).

Lisäksi se on saanut miljoonia suoraan Yhdysvaltain ulkoministeriöltä tutkiakseen "digitaalisten oikeuksien sijoitusta".

Näistä rahoittajista Reid Hoffman jäi kiinni "sekaantumisesta" viimeisimpään demokraattien esivaaleihin Iowassa ja toiset, kuten Eric Schmidt ja Pierre Omidyar, ovat tunnettuja hännystelevistä yhteyksistään Clintonin perheeseen ja tietysti kytkyksistään Hillary Clintonin vuoden 2016 kampanjaan.

Vaikka TIP:n perustajien ja nykyisen johtajan henkilöllisyydet on julkistettu, täydellistä luetteloa TIP:n jäsenistä ei ole.

Mike Whitney jatkaa näin:

"Voisiko sanoa, että Rosa Brooks on eliittisäätiöiden tukema kätyri, joka tarkkailee Yhdysvalloissa tapahtuvaa värivallankumousta, jonka tarkoituksena on syöstä Trump vallasta ja korvata hänet dementian sumentamalla sätkynukella nimeltä Joe Biden?"

Poliittinen analyytikko Paul Craig Roberts näyttää ainakin ajattelevan niin. Roberts totesi äskettäisessä julkaisussaan verkkosivustollaan "näyttäneensä toteen", että puolustusvoimat ja turvallisuuspalvelu yhdessä aikovat median ja demokraattien avulla muuttaa marraskuun vaalit värivallankumoukseksi.

"Todisteita suunnitteilla olevasta värivallankumouksesta virtaa yllin kyllin CNN:ltä, MSNBC:ltä, New York Timesilta, NPR:ltä, Washington Postilta ja lukuisilta CIA:n rahoittamilta internetsivustoilta sekä säätiöiltä ja yrityksiltä, joiden kautta se toimii, jotka kaikki ovat sitoutuneet Trumpin häätämiseen virkahuoneestaan.

Kaikki nämä mediaorganisaatiot vahvistavat amerikkalaisten mieleen tarinaa, jonka mukaan Trump ei poistu virastaan, kun hän häviää tai huijaa vaaleissa, ja hänet on ajettava ulos.

Amerikkalainen demokratia ollaan päättämässä ikiajoiksi ja maailman lehdistö julistaa tapahtuman tyrannin onnistuneeksi kaatamiseksi."

Gatestone -instituutin 12.9.2020 päivätyssä "Kuinka varastaa vaalivoitto - Osa 2" -artikkelissaan Chris Farrell kehottaa tarkastelemaan lähemmin joitakin tiedotustekniikoita, joita käytetään nyt amerikkalaisia vastaan puhumaan heidät ympäri ja vaikuttamaan tulevaan "vaalikauteen".

"Juuri tämän Transition Integrity Project (TIP) -raportin julkaiseminen ja siitä sen jälkeen raportoivat mediat itse ovat psykologisen sodankäynnin osia laajemmassa informaatiosotakampanjassa, jonka tarkoituksena on levittää täydellistä hämminkiä aiheuttavia huhuja Trumpin kannattajille.

Tavoitteena on murtaa ja heikentää kannatus ennen vaalipäiviä, vaalien aikana ja niiden jälkeen."

TIP-raportti on Farrellin mukaan huolellinen siinä, ettei se lietso kapinamielialaa.

"He ovat aavistuksen päässä väkivallan puolustamisesta - mutta nämä ovat erittäin teräviä poliittisia toimijoita, joten he käyttävät koodikieltä."

Farrell esittää joitakin esimerkkejä päätelläksemme itse rivien välistä sen, että he puhuvat sääntöjen mukaan:

"Kriisitilanteessa tapahtumat etenevät nopeasti, ja uneliaita johtajia pyydetään tekemään tärkeitä päätöksiä ripeästi. Vaihtoehtojen miettiminen auttaa varmistamaan parempia ratkaisuja."

"Suunnittelijoiden on otettava vakavasti ajatus siitä, että tämä voi hyvinkin olla katutaistelu, ei oikeustaistelu; teknokraattiset ratkaisut, tuomioistuimet ja luottamus normeja noudattavaan eliittiin eivät ole vastaus tähän."

"Ryhmien, koalitioiden ja verkostojen tulisi nyt valmistautua luomaan tarvittava yhteydenpito ja järjestämään infrastruktuuri joukkojen liikekannallepanon tukemiseksi."

"Sotilasjohdon ja lainvalvontaviranomaisten johtajien on erityisesti sopeuduttava mahdollisuuteen, että puolueelliset toimijat yrittävät manipuloida tai käyttää pakkokeinojaan väärin sopimattomien poliittisten päämäärien saavuttamiseksi."

Chris Farrellin mielestä mikään yksittäinen lausuma tai tietty kehotus ei ole "täysin pöyristyttävä", paitsi se, että raportin yhteydessä he kannattavat ja vahvistavat arveluttavia olettamuksia.

Niitä Farrellin mukaan ovat esimerkiksi se, että "vasemmistolaiset mielenosoittajat eivät ole väkivaltaisia, kun taas Trumpin kannattajat ovat provokaattoreita":

"Trump käyttää hyväkseen asevoimia ja lainvalvontaviranomaisia ​​pysyäkseen vallassa; yleisessä postiäänestyksessä ei ole minkäänlaista petoksen vaaraa; uusien äänestyslippujen löytäminen viikkoja vaalien jälkeen on täysin normaalia; Bideniä kritisoivat uutiset ovat väärien tietojen levittämistä; Trumpin voitto on todiste ulkovaltojen puuttumisesta", Farrell luettelee kyseenalaisia otaksumia, joita raportissa alleviivaten liioitellaan.

Hän kiinnittää huomiota myös äänestäjien psykologiseen ehdollistamiskampanjaan, joka ei tule olemaan uutismedian tai sosiaalisen median tarkastelun kohteena ja siten vaientamisesta ja kostotoimista tulee itsensä toteuttava profetia.

"Niitä, jotka nostavat esiin väkivallan ja kostotoimenpiteiden uhkan, kutsutaan salaliittoteoreetikoiksi, heidät syrjäytetään ja erotetaan.

Jälleen kerran, kuka haluaa tulla kutsutuksi rasistiksi, vihaajaksi tai yhdistettäväksi joihinkin muihin marginaaliryhmiin?" Farrell muistuttaa.

TIP-raportin julkistamisen avulla Yhdysvaltain vasemmisto on Farrellin mukaan "asemoinut itsensä ja epärehellisen tarinansa vuoden 2020 presidentinvaalien viralliseksi kerronnaksi":

"He ovat varoittaneet liikkeensä militanttia siipeä yrittääkseen saada hallintaansa niin vaaleja edeltävät päivät, itse vaalipäivän - aina virkaanastumispäivään asti."

Chris Farrell haluaa jokaisen ymmärtävän, kuinka vasemmisto aikoo häiritä ja varastaa vuoden 2020 presidentinvaalit:

"Käsitä tällä hetkellä käytettävät psykologisen sodankäynnin tekniikat, joilla sinut saadaan uskomaan valheellisesti, että olet alakynnessä ja heikko.

Sinua on varoitettu. Kysymys sinulle ja muille TIP-projektia vastustaville on: Mitä aiotte tehdä?"


 

Tytti Salenius su 27.09. 22:18

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot