Kristitty tuomari taistelee poliittista korrektiutta vastaan Iso-Britanniassa - "tämä ei voi enää jatkua!"

"Valitamme tuomiosta niin monta kertaa, kunnes oikeudenmukaisuus toteutuu!"

Ulkomaat ti 31.10.2017 12:45
Richard Page, ITV News, Youtube

Kristitty tuomari, Richard Page on irtisanottu virastaan Englannissa ilmaistuaan näkemyksensä, että lapsen etujen mukaista on kasvaa äidin ja isän hoidossa, kertoo Christian Concern.

Richard Pagella oli lähes 20 vuoden kokemus NHS: n talousjohtajana ja hänet on pidätetty virantoimituksesta Kentin ja Medwayn NHS- ja Social Care Partnership Trustin palveluksesta maaliskuussa 2016.

Trust väitti, että hänen televisiossa ja tiedotusvälineissä esittämänsä näkemykset perhe-elämästä olivat "heikentäneet" NHS: n henkilökunnan luottamusta ja huomautti, että "ei ollut terveydenhuoltopalvelujen etujen mukaista" antaa Pagen jatkaa tehtävässään.

Kristillisen oikeuskeskuksen tukemana Page on nostanut NHS Trust Development Authoritya vastaan kanteen vuonna 2010 säädettyyn tasa-arvolakiin nojaten.

Neljän päivän kuulemisen jälkeen Croydonin työtuomioistuin on päättänyt, että Richard Pagen kanne olisi hylättävä.

Richard Page on työskennellyt useiden NHS Trusts -yritysten palveluksessa lähes 20 vuoden ajan ja hänen kokemuksensa on myötävaikuttanut merkittävästi niiden järjestöjen menestykseen, joissa hän on ollut osallisena.

Vuonna 2016 Page esiintyi useissa televisio-ohjelmissa puolustaen kantaansa, jonka mukaan lasten ihanteellinen kasvatusympäristö on äiti ja isä.

Televisiohaastattelussaan Page sanoi:

"Minusta parasta lapselle on se, mikä on luonnollista, mies ja nainen."

Kentin ja Medway Trustin johtaja Andrew Ling kirjoitti hänelle, että "viimeaikainen julkisuus heikentää entisestään erityisesti Trustin johdossa olevan lesbo-, homo- ja biseksuaali- sekä transsukupuolisen henkilökunnan luottamusta".

Myöhemmin hänet erotettiin "vakavien virkavirheiden takia" ja hänen lausahduksensa todettiin olevan "vääristyneitä ja ennakkoluuloisia".

Elokuussa vuonna 2016 hänelle kerrottiin, että NHS-paneeli, tuomarikollegio, joka koottiin harkitsemaan hänen soveltuvuuttaan palata tehtäväänsä, oli yksimielinen näkemyksessään, että "terveydenhuollon edun mukaista ei ollut antaa hänen palvella".

Paneeli uskoi, että Pagen toiminnalla "on todennäköisesti ollut kielteinen vaikutus henkilöstön, potilaiden ja kansalaisten luottamukseen häntä kohtaan paikallisena NHS: n johtajana".

Paneeli oli saanut vain yhden valituksen Richardin näkemyksistä ja hän sai tietää yli 6 500 sähköpostista, jotka tukivat häntä ja vastustivat hänen keskeyttämistä.

Kriitikot ovat sanoneet tapauksen olevan esimerkki siitä, että perinteisiä kristillisiä näkemyksiä omaavilla ihmisillä ei ole sananvapautta ja he kohtaavat vaikeuksia viroissa ja luottamustehtävissä "modernissa" Iso-Britanniassa.

Vuonna 2015 Richard Page kertoi Daily Mailille:

"On valtava paine olla hiljaa ja mennä poliittisen korrektiuden mukana. Kaikki muut näyttävät saavan puolustaa uskoaan paitsi kristityt."

Richard on ryhtynyt oikeustoimiin. Hän pitää irtisanomistaan lainvastaisena ja syrjintänä. Hän korostaa, että kristillisen näkemyksen ilmaiseminen on laillista.

Oikeudenkäynnissä Croydonin työtuomioistuimessa Pagen edustaja, Pavlen Stroilov Kristillisestä oikeuskeskuksesta perusteli, että Pagen uskolla ei ole mitään tekemistä NHS: n käytännön työtapojen kanssa.

Stroilovin mukaan "naamioitumalla tietyn ryhmän luottamuksen heikentymiseen" tai halkomalla hiuksia "uskon ja ilmaisemisen välillä" ei voida peittää asian "rumaa totuutta".

"Hänet syrjäytettiin hänen sallitun ja laillisen, vilpittömänä pitämänsä uskonsa takia, joista vastaaja on eri mieltä", Stroilov tarkensi.

Stroilov pitää tätä kaltevana pintana, joka on kaukana demokraattisesta moniarvoisuudesta - kohti ideologista diktatuuria.

Richard Pagea tukeva Christian Concernin ja Kristillisen oikeuskeskuksen toiminnanjohtaja Andrea Williams kommentoi:

"Tuomioistuin väittää, että Pagea ei erotettu lähtökohtaisesti hänen näkemystensä vuoksi, vaan julkisessa tilassa ilmaistujen näkemysten tähden."

Williamsin mukaan kysymyksessä on kieroutunut yritys vaientaa kristillinen usko.

"Joka kerta kun joku osallistuu televisiokeskusteluun tai haastatteluun, ilmaistaan ​​henkilökohtaisia ​​uskomuksia. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan menetä työpaikkaansa sen takia", hän huomautti.

Williamsin mielestä NHS: n johtajat ja vasemmistolaiset tuomarit eivät ilmeisesti suvaitse kristillisten moraalinäkemysten ilmaisemista - etenkään seksuaalimoraalista.

Andrea Williams jatkoi:

"Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mukaan uskonnonvapauteen liittyvä oikeus on sidottu oikeuteen ilmoittaa uskosta muille. Tähän oikeuteen sitoudutaan riippumatta siitä, missä ​​usko ilmaistaan. Ilman oikeutta tiedottaa uskostaan, henkilö ei voi nauttia täydellistä uskonnonvapauden suojaa."

Williams pitää huolestuttavana, jos tuomioistuin voi määrittää paikkoja, joissa yksittäisellä henkilöllä ei ole perusoikeutta uskonnollisen ilmaisun vapauteen:

"Sillä voi olla pelottava vaikutus uskon- ja ilmaisunvapauteen."

Richard Page kertoi olevansa erittäin pettynyt lopputulokseen ja on päättänyt valittaa.

"Kyse on siitä, kuinka tavalliset ihmiset - kuten minäkin - ovat yhä pelokkaampia puhumaan homoseksuaalista agendaa vastaan. He kiusaavat, vaientavat, pelottelevat ja pakottavat sinut pois työstäsi. On aika lopettaa tällainen!" hän julisti.

Andrea Williams lisäsi:

"Tämä tuomio tekee ajatuksen-ja sananvapaudesta sekä oikeusvaltioperiaatteesta pilkkaa. Tällaiset tuomiot vahingoittavat valtavasti kansalaisten luottamusta oikeudenhoitoon."

Williams vakuuttaa, että he valittavat tuomiosta niin monta kertaa, kunnes oikeudenmukaisuus toteutuu:

"Se selvästi rikkoo Pagen ihmisoikeuksia."

 

Tytti Salenius ti 31.10. 12:45

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot