Geert Wilders: "Islam ei ole uskonto" - islam tulee kieltää

"Totalitaarinen, vaarallinen ja väkivaltainen ideologia - naamioitu uskonnoksi"

Ulkomaat ma 18.09.2017 15:40

Hollannin Vapauspuolueen johtaja Geert Wilders varoittaa Hollannin De Telegraaf -sanomalehdessä kulttuurimme tuhoutumisesta ja on syvästi huolissaan muslimien integraatiosta.

Englanninkielinen teksti löytyy niin Wildersin Facebook-sivulta kuin myös Gatestone -instituutin "In My Opinion, Islam Is Not a Religion" -artikkelina.

Geert Wilders ei ole yllättynyt päivälehti De Telegraafin julkaisemasta mielipidekyselystä, joissa vain 13 prosenttia Alankomaiden väestöstä olettaa integraation ongelman ratkeavan helposti.

Hänen mukaansa se on vaaran merkki. Lisäksi vain 11 prosenttia hollantilaisista näkee islamin rikastavan maansa kulttuuria ja se todistaa hänen mielestä sen, mitä hän on peräänkuuluttanut jo vuosia.

"Jos olisin sanonut saman kolme vuotta sitten, minua olisi vastustettu kymmenillä tuhansilla rikosilmoituksilla, mutta nyt ihmiset ovat täysin kyllästyneitä tähän."

Wilders perustelee kyselyssä ilmi tulleita lukuja vuosikymmeniä sitten islamilaisista maista tulleella muutamalla tuhannella ihmisellä, joiden piti oleskella tilapäisesti maassa. "Tilapäisesti" osoittautuikin "pysyväksi" ja nyt "noista tuhansista vierastyöläisistä" tuli satoja tuhansia ja tähän mennessä Euroopassa miljoonia ihmisiä. Tuolloin heitä vaadittiin kotoutumaan ja omaksumaan maan tavat, mutta sanana "islam" jo kertoo pyrkimyksistä hallita.

"Ei kauaakaan sitten, kun professori Koopmann totesi jopa 70 prosenttia muslimeista pitävän islamilaisia sääntöjä tärkeämpinä kuin maallisia lakeja. Euroopassa melkein viikoittain viattomia ihmisiä teurastetaan ylpeänä Allahin ja islamin nimessä. Meidät on julistettu sotaan ja me kieltäydymme puolustautumasta."

Wilders pitää "kaikkein suurimpana syypäänä" tähän länsimaalaisia eurooppalaisia poliitikkoja, jotka ovat sallineet tämän tapahtua.

"Viime viikolla kristillisdemokraattisen puolueen (CDA) Sybrand Buma kritisoi yllättäen islamia. Kuin pankkirosvo, joka kahdenkymmenen vuoden ryöstelyn jälkeen on käyttänyt kaikki rahat ja pyytää anteeksi tehtyään niin. CDA on ollut vallassa Alankomaissa 50 vuotta", Wilders ihmettelee.

Wildersistä ei ole lainkaan suorasukaista sanoa, että muslimit eivät integroidu. Hän huomauttaa tutkimuksesta, jossa todetaan 11 prosentin Alankomaiden muslimeista olevan valmiita käyttämään väkivaltaa uskontonsa puolesta.

"Se on 110 000 ihmistä, mikä on kaksi kertaa suurempi kuin Alankomaiden armeijan koko!"

Wilders ei usko rauhanomaisiin muslimeihin, joita integraatiosta vastuussa oleva varapääministeri oli viime viikolla Telegraafissa puolustanut sanoen, että he eivät ole vastuussa terrori-iskuista.

Wilders sanoo, että ministeri Asscher ja pääministeri Rutte ovat saman kolikon kaksi puolta. Kesäkuun toisen hyökkäyksen jälkeen Rutte oli sanonut muslimien olevan kaksinkertaisia uhreja, koska he eivät ole ainoastaan hyökkäysten uhreja, vaan myös syytettynä siitä ryhmänä.

Se muistuttaa Wildersiä siitä, mitä tapahtui Theo van Goghin murhan jälkeen.

Jotkut ihmiset, jopa kuningassuvun jäsenet, menivät ensimmäisenä "kyynelsilmin" moskeijaan.

"Täydellistä pelkuruutta. Tuhoudumme, jos jatkamme näin. Mehän tässä uhreja olemme", Wilders

Theo von Gogh murhattiin mielipiteidensä vuoksi. Hän oli hollantilainen elokuvaohjaaja ja hänet tunnettiin Alankomaissa niin sukunimestään kuin myös kaikkien uskontojen ja poliittisten suuntausten rääväsuisesta pilkasta.

Theo van Gogh ohjasi kesällä 2004 11-minuuttisen lyhytelokuvan Submission, joka kuvasi musliminaisten asemaa. Somalialaissyntyisen poliitikon Ayaan Hirsi Alin käsikirjoittama dokumentti arvosteli naisten asemaa islamilaisessa kulttuurissa ja uskonnon käyttämistä sukupuolisorron verukkeena. Elokuva herätti suuttumusta muslimipiireissä, joten marokkolaistaustainen muslimi Mohammed Bouyeri murhasi van Goghin 2. marraskuuta 2004 ampumalla tämän kadulle Amsterdamissa van Goghin ollessa pyöräilemässä töihin. Hän kiinnitti veitsellä ruumiiseen uhkauskirjeen Ayaan Hirsi Alille.

Wilders ei väitä, että kaikki muslimit hurraisivat iskuille. Mutta hän hädin tuskin pystyy kuuntelemaan terrori-iskun muistotilaisuuksia parlamentissa, joita hän kertoo tänä vuonna olleen jo kymmenestä kahteentoista. Hän osallistuu sukulaisten ja uhrien kunnioitukseen ja aikoo toki jatkossakin tehdä niin. Hän kuitenkin jatkaa:

"Mutta joka kerta Rutte lukee samaa A4 -kokoista paperia, jossa vain hyökkäyskaupungin ja -maan nimi muuttuu. Mies ei näytä toimivan ollenkaan."

Wilders muistuttaa, että vapaus on upea asia ja että islamissa ei ole mitään vastaavaa. Hän pitää todellisena huolenaiheena sitä, mitä julkisessa tilassa tapahtuu ja miten hänen maalleen on käymässä.

Vaikka perustuslain mukaan maassa syntyneitä muslimeja pidetään hollantilaisena ja muslimeilla on yhtäläiset oikeudet ilmaisunvapauteen, islam ei kuulu Wildersin mukaan vapaaseen maahan.

"Islam ei ole uskonto, vaan totalitaarinen, vaarallinen ja väkivaltainen ideologia, naamioitu uskonnoksi. Ihmiset saavat ajatella mitä haluavat, mutta myös minulla on oikeus sanoa, että islamia ei pitäisi sisällyttää perustuslaillisiin vapauksiin", Wilders julistaa.

Wilders ei myöskään lämpene ajatukselle, että islam voisi olla maltillinen:

"Koraanin mukaan se ei ole mahdollista. Henkilökohtaisesti uskon, että on olemassa ääriliikkeen ihmisiä ja maltillisia ​​ihmisiä, mutta en usko kahdenlaiseen islamiin. On vain yksi islam, jota on mahdotonta uudistaa. Ja vaikka se olisikin mahdollista, meillä ei ole varaa odottaa 150 tai 300 vuotta. Sitä ei koskaan tapahdu. Saat pääsi putoamaan, jos toivotkin tulkitsevasi islamia muutoin."

Wilders haluaa, että islam ongelmana tunnistettaisiin ja uskallettaisiin myöntää sen mahdottomuus integroitua. Määriteltäisiin islam väkivaltaisena, totalitaarisena ja epädemokraattisena "uskontona" ja pysäytettäisiin maahanmuutto islamilaisista maista.

Rutten toisen hallituksen aikana Hollantiin on tullut 100 000 muslimia lisää.

"Se on 100 000 kertaa enemmän islamia Alankomaihin."

Wilders ihmettelee maahanmuuton perusteluja sotiin ja kotien menetyksiin vetoamalla.

"Jos he olisivat pakolaisia, he olisivat pysähtyneet ensimmäisessä turvallisessa maassa Syyrian jälkeen."

Hän näkee sen myös osana ratkaisua:

"Kaikkien syyrialaisten on palattava! Huomenna! Miksi ei? Se maa on turvallinen. Tämä on meidän maamme. Miksi Syyriaan on mahdollisuus palata pakolaisleireiltä Jordaniasta tai Libanonista, mutta ei täältä pakolaiskeskuksesta?"

Perustuslaki suojelee uskonnonvapautta, mutta Wilders kertoo ettei ole nähnyt sanaa "islam" yhdessäkään perustuslaissa - oikeuskäytännössä islamia kuitenkin hänen mukaansa pidetään uskontona.

Hänen "poliittinen toiveensa" onkin selvittää, kuinka käytännössä ja laillisesti määriteltäisiin, että islam ei ole uskonto.

Hän ei sulje pois sitäkään vaihtoehtoa, että islam kiellettäisiin, sillä se jopa "saattaa olla pitkällä aikavälillä välttämätöntä".

"Meidän on tarkasteltava oikeudellisia mahdollisuuksia. Voiko sen tehdä, miten se voidaan tehdä ja millä keinoilla se voidaan tehdä. Sitä kannattaa ehdottomasti harkita ja selvittää."

Hän myöntää kuitenkin, että siihen liittyy ilmaisun vapaus.

"Et voi kieltää aatetta, se on mahdotonta, et voi myöskään kieltää kommunismia."

Wilder on "liputtanut" näitä teemoja jo kymmenen vuoden ajan ja hän mainitsee äskettäin jihadisteja varten laaditusta hallinnollisesta pidätysoikeudesta.

Hän ymmärtää, että kaikki ongelmat eivät ole ratkaistavissa "sulkemalla moskeijat huomenna", mutta islamin harjoittaminen maassa ei saa olla houkuttelevaa.

"Islamilaisista maista Hollantiin haluavien ihmisten pitäisi ajatella, että tämä ei ole paikka, johon haluamme mennä. Emmekä tee tätä muslimien kiusaamiseksi, vaan pitääksemme tulevaisuuden Alankomaat vapaana", Wilders kiteyttää lopuksi.

Tytti Salenius ma 18.09. 15:40

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot