"Minä olen Jazz" -sarjan transteinityttö sukupuolenvaihdosleikkaukseen

Pojaksi syntyneelle "transtytölle" leikkaus kesäkuun 26. päivänä, joka on sama päivä, kun kolme vuotta sitten Amerikassa samaa sukupuolta olevat parit saivat avioliitto-oikeuden

Ulkomaat to 28.06.2018 13:58

Nuorten naisten suosikkikanavana tunnetulla TLC:llä pyörineen "Minä olen Jazz" -sarjan tähdittämän amerikkalaisen "transteinitytön", Jazzin on tarkoitus poistattaa hänen miespuoliset sukupuolielimensä ja korvata ne "vaginalla", joka tehdään osittain hänen vatsakudoksestaan.

Leikkaus tapahtuu 26. kesäkuuta, joka on - kuinka ollakaan - "Obergefell vastaan Hodgesin" vuosipäivä eli päivä, jolloin Yhdysvaltain korkein oikeus vuonna 2015 antoi päätöksen, jonka mukaan samaa sukupuolta olevat parit saivat oikeuden mennä naimisiin niukalla äänienemmistöllä 5–4.

Jazzin sukupuolenvaihdosleikkauksen ajankohdasta kertoo Life Site News.

"Minä olen Jazz" -sarjassa seurattiin yhdysvaltalaisen transsukupuolisen "transteinin", Jazz Jenningsin elämää. Sarjan keskiössä oleva amerikkalaisteini syntyi pojaksi, mutta väitti pienestä pitäen olevansa väärässä kehossa. Siksi ristimänimi Jaron vaihtui Jazziksi.

Iltalehti ylisti jo kaksi vuotta sitten amerikkalaisen reality-sarjan tähteä "ainutlaatuiseksi teinitytöksi" - 14-vuotiaaksi "naisenaluksi, joka tiesi jo kaksivuotiaana olevansa todellisuudessa tyttö".

Hänestä on nyt tekemällä tehty transsukupuolisten nuorten esikuva ja edelläkävijä.

"Ilmiön ja trendin tueksi" tehdyssä lastenkirjassa "Minä olen Jazz" lapsia kannustetaan hyväksymään se, että "on ok olla erilainen" ja siinä kerrotaan, kuinka jo 2-vuotiaana Jazz väitti tunteneensa, että hänellä oli tytön aivot pojan kehossa.

Oikea Media kertoi viime elokuussa, kuinka Kalifornian päiväkodissa oli juhlittu 5-vuotiaan transseksuaalisuutta lukemalla oppitunnilla muun muassa juuri tätä "Minä olen Jazz" -lastenkirjaa. Tarkoituksena oli ollut opettaa transseksuaalisuutta 4-8 -vuotiaille lapsille.

Opettaja ei kuitenkaan vain lukenut kirjaa, vaan myös pisti tämän käytäntöön.

Rocklinin Academy -esikoulun lastentarhanopettaja oli järjestänyt luokassa 5-vuotiaalle pojalle transsukupuolisen "siirtymäseremonian" ilmoittamatta siitä vanhemmille etukäteen.

Lastentarhanopettaja oli pitänyt transsukupuolisuudesta "oppitunnin" ja esitellyt luokassa "tytöksi muuttumassa" olevan pojan.

Opettaja esitteli 5-vuotiaan oppilaan luokalle poikana, sitten poika meni vessaan ja tuli pukeutuneena tytöksi. Sen jälkeen opettaja esitteli lapsen uudelleen selittäen, että hän oli nyt "tyttö", hänellä on tytön nimi ja häntä pitää kutsua tästä eteenpäin tytöksi.

Tämän jälkeen useat lapset olivat todella kiusaantuneita ja traumatisoituneita. Kaikki tämä tapahtui täysin vanhempien tietämättä, sillä vanhemmat saivat selville tapahtuneesta vasta lapsiltaan.

Endokrinologiaan, diabetekseen ja aineenvaihduntaan erikoistunut lääkäri Michael K. Laidlaw Kalifornian Rocklinista päätti perehtyä useimpien vanhempien pyynnöstä perusteellisesti "Minä olen Jazz" -lastenkirjaan ja tarkasteli kirjan suhdetta lapsuuden sukupuolidysforiaan ja sen vaikutuksiin nuoruusikään ja aikuisuuteen.

Hän tutki myös TLC-kanavalla esitettyä "Minä olen Jazz" -sarjaa.

"Minä olen Jazz sisältää vääriä tietoja ja erittäin huolestuttavia laiminlyöntejä. Näistä syistä katson, että kirja ei ole sopivaa luettavaa minkään ikäisille lapsille. Tämä kirja todennäköisesti turmelee niin sukupuolidysforiasta kärsiviä lapsia, kuin myös normaaleja lapsia", lääkäri Michael K. Laidlaw huomauttaa.

Jazz Jenningsin ja Jessica Herthelin kirjoittama Minä olen Jazz -kirja sisältää lääkärin mukaan lukuisia tosiseikkoja koskevia epätarkkuuksia ja erittäin merkittäviä puutteita. Lisäksi hänen mukaansa kirja itse asiassa vastustaa sukupuolidysforian opettamista lapsille:

"Olen hyvin huolestunut siitä, että näitä kirjoja lukevat lapset tai jopa aikuiset saavat vääriä ajatuksia transseksuaalisuudesta."

Lääkärin mielestä vahinko on jo tapahtunut Rocklin Academyn päiväkodeissa, jossa kirjaa luettiin. Useat luokan lapset ovat jo henkisesti traumatisoituneet.

Lääkäri Laidlaw kertoo, että noin neljäs osa Minä olen Jazz -kirjasta on täynnä kirjoittajan hokemaa: "Minulla on tytön aivot pojan kehossa."

Myöhemmin mennessään lääkäriin Jazz sanoo: "Jälkeen päin lääkäri puhui vanhempieni kanssa ja kuulin sanan transsukupuoli ensimmäistä kertaa."

Laidlawin mukaan kirja on kirjoitettu siten, että sinut saadaan uskomaan Jazzin saaneen transsukupuoli-diagnoosin.

"Tämä ei ole diagnoosi. Lääketieteellinen diagnoosi on sukupuolidysforia. Biologisen miehen tunne ja usko siihen, että on tyttö ja se ahdistus, joka seuraa näitä tunteita ja uskomuksia, on esimerkki sukupuolidysforiasta (aiemmin nimeltään sukupuoli-identiteetin häiriö). Sukupuolidysforiaa ei koskaan mainita kirjassa", Michael K. Laidlaw huomauttaa.

Kun Jazz meni nuorempana tapaamaan tätä lääkäriä, hänellä oli tosiasiallisesti sukupuolidysforia. Hän ei ollut transseksuaali siinä vaiheessa. Itse asiassa useimmat sukupuolidysforiasta kärsivät lapset eivät enää koe niin tullessaan aikuisiksi. Noin 90 prosenttia biologisesti miespuolisista lapsista, jotka uskovat pikkulapsina olleensa naispuolisia, käytyään läpi normaalin murrosiän ja tullessaan aikuisiksi miehiksi, identifioituvat biologisiksi miehiksi.

Jopa vuoden 2017 endokriinisten kliinisten käytäntöjen suuntaviivat sukupuolenvaihdokselle toteavat ehdottomasti:

"Nykyisen tietämyksen mukaan emme voi ennustaa kenenkään tietyn lapsen psykoseksuaalista lopputulosta (identifioituuko henkilö lopulta transseksuaaliksi)."

Jazz on nyt jo 17-vuotias ja hän on elänyt suurimman osan elämästään median parrasvaloissa "tyttönä". Jazzille on annettu hormonien estäjiä pysäyttämään hänen normaali tavanomainen puberteettikehityksensä pojasta mieheksi. Toisin sanoen Jazz on teini-ikäinen, joka ei ole koskaan käynyt läpi pojan murrosikää hormoniblokkereiden takia.

Blokkerit estävät murrosiän tuomat normaalit ”sukupuolta leimaavat” muutokset, joten Jazzilla on hormonihoitojen takia pienen lapsen kokoinen penis. Hänellä ei ole tarpeeksi ihoa, josta muodostaa tekovagina.

Yhdessä TLC:n jaksossa Jazzille tarjotaan itse asiassa kaksi erilaista leikkausta: yksi leikkaus tekovaginan luomiseksi ja toinen leikkaus kahden kuukauden kuluttua, jossa yritetään muodostaa häpyhuulet. Kahden vaarallisen leikkauksen tarve yhden sijasta on suoraan yhteydessä puberteettia estävien aineiden vaikutuksiin.

Lääkäri Laidlaw muistuttaa, että kun leikkauksessa hänen kiveksensä poistetaan, Jazz on ikuisesti hedelmätön eikä hänen ole mahdollista saada biologisia jälkeläisiä.

"Onko tällaisen päätöksen tekemiseen kypsyyttä ja ymmärrystä millä tahansa nuorella lapsella? En usko niin. Tämä on toinen syy, miksi murrosikää estävien aineiden käyttö kasvuikäisillä on erittäin epäeettistä", Laidlaw alleviivaa.

TLC-kanavalla toistuvissa "Minä olen Jazz" -sarjan mainoksissa Jazz hoki lääkärille, että hän haluaa "huippuvaginan". Tietysti Jazz haluaa mahdollisimman hyvin tehdyn vaginan, mutta Jenningsin sukuelinleikkaus on kokeiluluontoinen.

Hän itse kertoo, että vatsakudos auttaa luomaan enemmän "syvyyttä" uudessa "sukupuolielimessä". Hormoniblokkerit ovat estäneet kuitenkin hänen kehoaan kehittymästä kunnolla ja aiheuttaneet pysyviä vaurioita. Jazzilla on siis paljon vähemmän "sukupuolielinkudosta", jonka kanssa lääkäreiden on työskenneltävä.

"Koska aloitin puberteetinestäjät niin varhain, en koskaan ole käynyt läpi murrosikää", hän selittää You Tube -videollaan tulevasta leikkauksestaan.

"Siksi olen voinut olla niin naisellinen, mutta se lakkautti kasvun kyseisellä alueella."

Lääkäri Laidlaw kertoo lastentauteihin perehtyneen endokrinologin todenneen, että Jazzilla on aikuisen naisen estrogeenitasot. Tämä ei kuitenkaan ole antanut Jazzille "mitään seksuaalista tunnetta". Laidlawin mukaan tämä onkin "järkevää fysiologisesti", koska miesten sukupuolielimet odottavat kehittyäkseen testosteronia eikä estrogeenia.

Tämän takia samassa tilanteessa olevilla, puberteettia estäviä aineita saavilla nuorilla miehillä ​​kuten Jazzilla, lääkäri näkee olevan vähän tai ei lainkaan seksuaalista toimintaa. He eivät saavuta edes vastaavaa seksuaalista toimintaa, kuin esimerkiksi aikuinen mies, joka on käynyt läpi hormonihoidon ja sukupuolenvaihdosleikkaukseen aikuisena.

Lisäksi lääkäri Laidlaw muistuttaa, että Jazzilla on miehen sukupuolielimet. Koska verenkierto kuljettaa testosteronia koko kehossa - mukaan lukien lantion alueelle ja aivoihin - tiedämme, että Jazzin aivot olivat myös täynnä testosteronia kehittyäkseen raskauden monimutkaisen prosessin aikana.

"Tämä on lisätodiste siitä, että Jazzilla ei todellisuudessa ole tytön aivoja. Hänellä on pojan aivot. Se on hänen mielensä, joka syöttää hänelle ongelmia. Tämä on psykologinen tila eikä biologinen", Laidlaw tähdentää.

TLC-jaksossa elokuussa vuonna 2017 Jazz Jennings matkusti vanhempiensa kanssa Philadelphiaan neuvottelemaan sukupuolenvaihdosleikkauksesta.

"En ole kokenut mitään seksuaalista tunnetta... en edes tiedä, mistä hän (lääkäri) puhuu", Jennings sanoi sen jälkeen, kun kirurgi oli jututtanut häntä ja hänen vanhempiaan asiasta.

"On mahdollista, että hormonien vaimennus on vaikuttanut sukupuoliviettiini. Minulla ei ole samoja signaaleja minun sukuelimistäni aivoihin, eikä minulla ole niitä hormoneja, jotka saavat minut liikkeelle", Jazz pohti.

Samassa jaksossa lääkäri varoittaa "leikkauksen jälkeisen masennuksen olevan hyvin yleistä", mutta väittää, että se "ei tarkoita, että kadut".

Vähintään 70 prosenttia sukupuolidysforiasta kärsivistä kärsii mielisairauksista tällä hetkellä tai elinaikanaan. Yleisimpiä samaan aikaan esiintyviä psyykkisiä sairauksia ovat masennus, ahdistuneisuus, kaksisuuntainen mielialahäiriö ja dissosiaatiohäiriö.

Myös Jazzilla oli masennus, kuten hän on myöntänyt TLC:n ohjelmassa Minä olen Jazz, vaikka sitä ei kirjassa mainittukaan.

Lääkäri Laidlaw pitää surullisena sitä, että monet transsukupuolisiksi identifioituneet ihmiset eivät koskaan saa selville - ennen kuin on liian myöhäistä - että heidän sukupuolidysforiansa on todellakin sidoksissa mielenterveyden tilaan.

Monet sukupuolenvaihdosleikkauksen läpikäyneet ja sitä katuneet olisivat varmasti eri mieltä tuosta "katumisesta". Juuri tällaisten katujien tarinoita on nimittäin dokumentoitu runsaasti sexchangeregret.com - sivustolle ja sivustolta löytyy paljon tukevaa tutkimustietoa muun muassa siitä, että kirurginen leikkaus ei todellakaan korjaa harhaisia psykologisia ongelmia.

Samantyyppisiä katumistarinoita kerrotaan myös viime vuonna 15. kesäkuuta julkaistussa "Tranzformed: Finding peace with your God-given gender" -dokumenttielokuvassa, jossa viisitoista entistä transseksuaalia kertoo kamppailustaan sukupuolidysforian kanssa ja siitä, kuinka he katuivat ja päätyivät lopulta hyväksymään biologisen sukupuolensa.

Oikea Media kertoi viime lokakuussa amerikkalaisesta miehestä, joka yritti elää naisena. Sukupuolenvaihdos aiheutti kuitenkin enemmän ongelmia, kuin mitä se ratkaisi ja mies kertoi, miten äärimmäisen harhaanjohdetut ihmiset olivat hoputtaneet häntä vaihtamaan sukupuolta.

Oikean Median blogisti, transsukupuolinen mies, Musta Orkidea on kirjoittanut useita valaisevia ja vakavia artikkeleita transseksuaalisuudesta ja sukupuolenvaihdoksen "peruuttamisesta" eli takaisin syntymäsukupuoleen vaihtamisesta.

"Transihmiset, jotka vaihtoivat takaisin syntymäsukupuoleensa (detransition)"

"Sukupuolenvaihdoksen peruuttaneet ihmiset, osa 2"

"Kun sukupuolenkorjaus ei korjaa mitään"

Lääkäri Laidlaw luettelee lukuisia vakavia terveysriskejä, jotka liittyvät vastakkaisen sukupuolen hormonien ottamiseen. Lisäksi hän mainitsee transsukupuolisten henkilöiden itsemurhien määrän olevan hälyttävän korkea.

Laidlawin mukaan Yhdysvaltain yleisö on johdateltu uskomaan, että transsukupuolisten itsemurhaan johtava ensisijainen syy on yhteiskunnan kiusaaminen ja huono kohtelu. Tosiasiat ovat täysin erilaisia.

Tutkimus seksuaalisesti liberaalissa Ruotsissa osoitti, että itsensä transsukupuolisiksi identifioivilla on noin kahdeksankertainen itsemurhayrityksen riski kuin yleisellä väestöllä. Heidän riskinsä kuolla itsemurhaan on yhdeksäntoista kertaa suurempi. Eikä riski vähene leikkauksen ja hormonihoidon jälkeen.

Laidlawista näyttää siltä, ​​että monet sukupuolidysforiaa sairastavat saavat kirurgista ja hormonaalista hoitoa heidän psykologiseen tilaansa.

"Minä olen Jazz" -tapausta tutkineen lääkärin mukaan olisi mahdollista, että asianmukaisella terapialla lapsen sukupuolidysforiaa voitaisiin lievittää.

"Hänellä olisi sen jälkeen mahdollisuus saada takaisin miesmäinen identiteettinsä eikä siksi kärsiä transseksuaalisuuden erittäin ahdistavasta elämästä ja kaikista sen riskeistä, että kuolleisuus, itsemurhat, mielisairaudet, päihteiden väärinkäyttö, hedelmättömyys ja muut edellä kuvatut vakavat terveydentilat lisääntyvät."

Lääkäri näkee, että radikaalit poliittiset aktivistit eivät ilmeisesti halua julkisuuteen totuutta transsukupuolisten itsemurhien yhteydestä mielenterveyteen.

"Jos välitämme ihmisistä, jotka identifioivat itsensä transsukupuoliseksi, meidän on tuotava nämä tosiasiat esille", Laidlaw vetoaa.

Monet lääkärit ja terapeutit eri poliittisista taustoista kritisoivat sitä, että lasten transseksuaalisuutta vahvistetaan ja murrosikää estäviä hormoneja käytetään.

Tällaisia järjestöjä ovat esimerkiksi "vasemmistolainen, ennakkoluuloton ja homoseksuaalien oikeuksia ajava" -ryhmä youthtranscriticalprofessionals.org ja "oikeistolainen" American College of Pediatricians.


 


 

Tytti Salenius to 28.06. 13:58

Pääuutiset

blogit

Petteri Hiienkoski

Miksi ohjusiskujen aloittaminen ylitti kriittisen rajan?

Klo 01:28.

Juha Ahvio

Donald Trump murskavoitolla jälleen USA:n presidentiksi

pe 08.11. 15:49

Mikko Paunio

The Implementation of the Brutal Theosophy - not Science - based Great Reset

ma 28.10. 17:15

Vieraskynä

Tp-Utva historian polttopisteessä

to 03.10. 15:30

Heikki Porkka

Kultamunat ovat kuoriutuneet - Pisa-tutkimus paljastaa

ti 01.10. 14:12

videot