Tuore tutkimus vahvistaa: nuorison hyväksyntä LGBTQ-agendalle "hälyyttävässä" laskussa

Nuoria pidetään suvaitsevaisimpana sukupolvena. Siksi tämän LGBTQ-kyselyn tulokset ovat "hälyttäviä"

Ulkomaat su 21.07.2019 13:32
kuva: pixabay

Ympäri Yhdysvaltoja on nähty, miten tarmokkaasti LGBTQ-agendaa on pyritty normalisoimaan nostamalla sitä otsikoihin jo vuosien ajan.

Oikea Media on uutisoinut Suomessa, miten aggressiivisesti - ja jopa valheilla - luonnottomuuden ja erilaisten perversioiden äänitorvena toimiva valtamedia markkinoi nyt transhullutusta ja sukupuolen vaihtamista.

Se on taipunut seksuaalisten vääristymien normalisointia ajavan, seksuaalivähemmistöjen lobbausjärjestön, SETA:n ideologis-poliittisten tavoitteiden painostuksen alle ja sen asenteelliset ja gender-ideologiaa ihannoivat tarinat sukupuoltaan "korjanneista" henkilöistä kaikessa järjettömyydessään ja harhaanjohtavuudessaan tähtäävät lasten ja nuorten mielten myrkyttämiseen - peruuttamattomiin vahinkoihin, kun lapset silvotaan loppuiäkseen ja perheet tuhoutuvat.

Monet saattavat hämmästyä kuullessaan, että kaikesta tästä lapsiin ja nuoriin kohdistetusta gender-ideologisesta aivopesusta huolimatta nuorista aikuisista on itse asiassa kasvamassa konservatiivisempia sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä koskevissa asioissa.

Tämä selviää uudesta kyselystä, joka paljastaa, että 1980-luvun alun ja 1990-luvun puolivälin välillä syntynyt sukupolvi (millenniaalit) näyttää ajattelevan ennemminkin perinteisesti.

Muun muassa amerikkalaiset konservatiiviset uutissivustot Western Journal, CBN News ja Christian Headlines uutisoivat "Accelerating Acceptance 2019" -kyselystä, jossa selvitetään vuosittain amerikkalaisten hyväksyntää ja suhtautumista LGBTQ- yhteisöön kuuluviin amerikkalaisiin.

Kysely on Harris Pollin suorittama tutkimus Gay & Lesbian Alliance Against Defamationille (GLAAD) ja sen tulokset julkaistiin Pride 2019:n aikana ja Stonewall-mellakoiden 50-vuotispäivänä.

Tämän vuoden raportissa - jota kutsutaan "Amerikan hyväksymisindeksiksi" - todettiin, että niiden 18–34-vuotiaiden amerikkalaisten määrä laski jyrkästi, joita raportissa kutsutaan LGBTQ-henkilöiden ”liittolaisiksi” heidän osoittamansa yleisen hyväksynnän perusteella.

Vain 45 prosenttia kaikista kyselyyn osallistuneista 18–34-vuotiaista "ei-LGBTQ -henkilöistä" luokiteltiin "liittolaisiksi". Tämä tarkoittaa jo toistamiseen laskua kahden vuoden aikana. Vuoden 2016 mielipidemittauksessa "liittolaisia" oli 63 prosenttia ja vuonna 2017 heidän määränsä laski jo 53 prosenttiin.

Naisten keskuudessa "liittolaisten" osuus hupeni vuoden 2016 65 prosentista ensin 64 prosenttiin vuonna 2017, ja sitten pitkällä harppauksella putosi 52 prosenttiin vuonna 2018.

Miesvastaajissa "liittolaisuus" väheni vieläkin enemmän. Vuoden 2016 kyselyssä "liittolaisia" oli 62 prosenttia vastaajista, mutta se mureni peräti 40 prosenttiin vuonna 2017 ja laski edelleen 35 prosenttiin vuonna 2018.

”Luotamme siihen kerrontaan, että nuoret ovat edistyksellisempiä ja suvaitsevaisempia”, Harris Pollin toimitusjohtaja John Gerzema totesi USA TODAY:lle.

”Nämä luvut ovat hyvin huolestuttavia ja merkki uhkaavasta yhteiskunnallisesta kriisistä syrjinnässä."

Gerzema syytti myös tämänhetkistä yhteiskunnallista ja poliittista ilmapiiriä tuesta, joka on heikentynyt LGBTQ-henkilöitä kohtaan.

”Myrkyllinen kulttuurimme sulkee nuoret. Se juurruttaa pelkoa, syrjäytymistä, mutta myös sallittavuutta”, Gerzema väitti ja sanoi vaikuttavan sen siihen, mitä hän nimittää "vaikutuksille alttiiksi” nuoren mieleksi.

”Tässä myrkyllisessä iässä suvaitsevaisuus - jopa nuorten keskuudessa - näyttää nyt tuhoutuvan. Mitään nykyään ei saa pitää itsestäänselvyytenä", hän tilitti.

Raportissa kysyttiin vastaajilta heidän reaktioitaan useissa tilanteissa.

Yksi kysymyksistä oli, olisiko vastaajista epämiellyttävää tietää, että perheenjäsen on LGBTQ. Vuonna 2016 vastaajista ilmoitti myöntävästi 24 prosenttia. Määrä kohosi 29 prosenttiin vuonna 2017 ja 36 prosenttiin vuonna 2018.

Vastaavasti 33 prosenttia 18–34-vuotiaista amerikkalaisista kokisi epämiellyttäväksi, jos heidän lapsellaan olisi LGBTQ-opettaja. Heidänkin lukumääränsä on kasvanut tasaisesti, vuonna 2017 näin ajattelevia oli 29 prosenttia ja vuonna 2016 25 prosenttia.

Sama suuntaus näyttää pätevän myös lääkäriin, jonka kuulisi olevan LGBTQ. Epämiellyttäväksi sen koki 24 prosenttia vuonna 2016, 27 prosenttia vuonna 2017, mutta jo 34 prosenttia vuonna 2018.

Suurinta epämukavuutta aiheuttava tilanne olisi kuulla, että lapselle annetaan koulussa opetusta LGBTQ:n historiasta. Vuonna 2016 vastaajista 27 prosenttia ei hyväksynyt sitä. Vuonna 2017 vastustajia oli 30 prosenttia ja vuonna 2018 jo 39 prosenttia.

GLAADin toimitusjohtaja Sarah Kate Ellis arvioi, että kyselyssä esiin tulleet luvut heijastavat sitä tosi asiaa, että nuoremmat amerikkalaiset ovat vuorovaikutuksessa useampien LGBT-henkilöiden ja monimuotoisempien LGBT-yhteisöjen kanssa, joissa ei yksinkertaisesti identifioiduta vain lesboiksi ja homoiksi.

Nuoremmalla sukupolvella on kuitenkin vaikeuksia ymmärtää heitä.

”Tämä heidän kokemansa uutuus voi johtaa tähän heikkenemiseen. Vie aikaa, että ihmiset ymmärtävät. Meidän tehtävämme on sivistää sopeutumattomuudesta”, Sarah Kate Ellis sanoo ja vakuuttaa, että GLAAD tulee satsaamaan entisestään pyrkimyksiinsä.

"Tämän vuoden tulokset todistavat, että GLAADin on kiireesti tavoitettava nuoremmat amerikkalaiset tarinoilla ja kampanjoilla, jotka vahvistavat hyväksyntää", hän uhoaa.

Focus on the Familyn johtaja ja "Kuolevan kirkon myytti: Miten kristinusko on todellisuudessa kasvamassa Amerikassa ja maailmassa" -kirjan kirjoittaja Glenn T. Stanton ei usko Sarah Kate Ellisin vakuuttelujen toimivan.

Christian Headlinesin haastattelussa Glenn T. Stanton huomauttaa, että tiedot saattavat olla seuraus vastareaktiosta.

"Tämän vuoden luvut itse asiassa osoittavat, että kehityssuunta voi jatkua.

Mielestäni kyse on siitä, että homoliike edelleen yliarvioi asemaansa, ja näin on varmasti myös jatkossa. Sen sijaan, että kerta kaikkiaan 'elettäisiin ja annettaisiin elää', he pakottavat amerikkalaiset omaksumaan politiikkansa ja usein myös musertavalla voimalla tuhoavat ihmisten elämän julkisilla syytöksillä 'ahdasmielisyydestä' ja 'vihamielisyydestä', jos he uskaltavat olla eri mieltä."

Amerikkalainen, "aktivistiäitinä" tunnettu Elizabeth Johnston on raivoissaan kasvavasta paineesta normalisoida identiteettihäiriöt ja hän vastustaa sitä.

"'Sukupuolten mielettömyys' on keksimäni termi, jonka uskon hyvin sopivan kuvaamaan tätä vallankumouksellista ja kapinallista liikettä, joka pyrkii normalisoimaan sukupuolten sekaannusta, seksuaalisia vääristymiä, poistamaan sukupuolierot ja todella kiusaamaan kristittyjä ja vapaa-ajattelijoita, jotka eivät ole halukkaita noudattamaan tätä uutta sukupuoliajatusmallia”, Johnston korosti CBN Newsille.

Johnston kannustaa kristittyjä pelkäämättä puhumaan äänekkäästi sen puolesta, minkä uskovat olevan oikein:

"Älä anna kenenkään vaientaa ja määrätä sinua!"


 

Tytti Salenius su 21.07. 13:32

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot