Miksi Intian koronatilanne on hyvä vaikka rokotekattavuus on heikko?

Videot ke 24.11.2021 23:07

Intiassa valittiin toinen linja kuin lännessä ja meillä olisi sieltä oppimista. Intian menestys koronatilanteensa hallinnassa on kysymys, jonka syitä täytyy tutkia. Selvää ainakin on, että se menestys ei perustu rokotuksiin.

Mutta jo ennenkuin syy on selvitetty, kannattaisi ottaa mallia niistä ratkaisuista, joita Intiassa on tehty eritavalla, koska mitä ilmeisimmin ne toimivat paremmin kuin länsimaiden ratkaisut. 

Yksi merkittävä ero on, että Intiassa on jaettu erittäin halvalla (2,63 dollaria) covid-kittejä koteihin ja niissä on ollut mm. veren happipitoisuusmittari, kuumemittari, D3-vitamiinia, C-vitamiinia, sinkkitabletteja ja Ivermektiiniä.

Miksi Suomesta ei vieläkään saa halvalla ja ilman reseptiä oikein annosteltuja Ivermektiini-paketteja hyvillä ohjeilla varustettuna? Se säästäisi Intian tilastojen valossa noin 90% covid tartunnan saaneista sairaalareissulta ja säästäisi niitä paljon uutisoituja hoitoresursseja. Jos viranomaisiamme ja poliitikkojamme oikeasti kiinnostaisi hoitopaikkojen riittävyys, he ilmanmuuta järjestäisivät tämän asian heti. 

 

 

Jukka Rahkonen ke 24.11. 23:07

blogit

Heikki Porkka

Li Andersson ja Petteri Orpo - notkeaselkärankaiset

ma 16.05. 19:32

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00

Laura Huhtasaari

Riittävän ajoissa pois EU:sta

pe 13.05. 12:27

Olli Pusa

Putin Hitlerin saappaissa

ti 10.05. 11:12

Tapio Puolimatka

Michael Rectenwald: Mitä on Suuri uudelleenkäynnistys (the Great Reset)?

ma 09.05. 09:05