Heikkous lähettää väärän viestin palestiinalaisnatseille

Videot ti 10.10.2023 13:23

Natsilippu on nykyään palestiinan lippu ja sirppi ja vasara ovat vaihtuneet sateenkaarilippuun. Australiassa todelliset tämän päivän uusnatsit - muslimit yhdessä paikallisen vasemmistosiipensä kanssa - huutavat "Gas the Jews", "Death to Jews", "Shame on Israel", "Shame on Australia" ... 

Paikallinen imaami huutaa "aloha snackbar" huutojen säestyksellä kuinka hän iloitsee tästä rohkeuden ja voiton päivästä tarkoittaen Hamasin eläimellisiä terroritekoja Israelissa. 

Toimittaja kuvailee kuinka hän voi fyysisesti pahoin nähdessään ja kuullessaan näiden nykypäivän uusnatsien - palestiinalippujensa kanssa - riehuvan ja huutavan Sydneyn ja Melbournen kaduilla.

On hienoa heijastaa Israelin värit ja lippu paikallisten maamerkkien kuten Sydneyn oopperatalon pinnalle, mutta on vielä tärkeämpää osoittaa rohkeutta ja lujuutta siinä vaiheessa kun paikalliset nykypäivän uusnatsit palestiinalaislippuineen vyöryvät kaduille. Nyt poliisit ja viranomaiset käskivät juutalaisten pysyä kodeissaan ja poissa kaduilta. Israelin lippujen kanssa paikalle tulleet häädettiin paikallisen poliisin toimesta. Poliisi ja viranomaiset sen sijaan suojelivat paikalla olleita tuhansia nykypäivän uusnatseja. Kyllä Australian on syytä hävetä, mutta päinvastaisesta syystä kuin mellakoijat kadulla sitä huutavat.

 

Jukka Rahkonen ti 10.10. 13:23

blogit

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51