Tucker Carlson lähtee Fox Newsilta, Don Lemon sai kenkää CNN:ltä

Videot ma 24.04.2023 21:42

Massiivisia uutisia jenkkilän Cable News kanavilta: maailman johtava Fake News CNN on juuri antanut kenkää Don Lemonille, jonka kimpussa vasemmiston feministit olivat viime päivinä ikääntymiseen liittyvän kommentin takia. Don Lemonin ura päättyi todennäköisesti siihen.

Mutta Fox News menettää parhaan vetonaulansa Tucker Carlsonin ja se tarkoittaa Tuckerin uralle nousua. Tucker on arvioiden mukaan tienannut noin 35 miljoonaa dollaria vuodessa Fox Newsin ohjelmista ja noin 15 miljoonaa muista tulolähteistä. Tuckerin arvo on arvioiden mukaan paljon enemmän ja hän tulee saamaan seuraavasta positiostaan globaalilla mediakentällä ehkä tuplasti sen mitä Fox Newsillä. 

Spekulointia Tuckerin lähdön syistä riittää: Dominion vaalikoneiden toimintavarmuuden epäilyyn liittynyt oikeudenkäynti, jonka Fox News sopi n. 800 miljoonan dollarin hinnasta, presidenttipeliin osallistuminen tai AOC:n (Alexandria Ocasio-Cortez) mediahyökkäys Tuckeria kohtaan ja epäsuora vaatimus Tuckerin syyttämisestä ja vangitsemisesta "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan" perusteella, joka jenkeissä siis tarkoittaa konkreettista väkivaltaan yllyttämistä toisin kuin peräsuomessa. Samanlainen "vihapuhe"-jahti kuitenkin kyseessä tässäkin eli vääristä mielipiteistä joutuu poliittisen "oikeamielisen" eliitin hampaisiin ja mitä tehokkaampi, vaikuttavampi ja toimeliaampi väärinajattelija, sitä kovemmat keinot otetaan käyttöön. 

Mielenkiinnolla odotamme mikä on Tuckerin seuraava siirto.

Fox Newsin osakekurssi on juuri pudonnut 4%. Fox News joutuu kohta kampailemaan olemassaolostaan muiden kaapelikanavien kanssa ja ehkä hyvä niin. Fox News on tarjonnut vaihtoehdon vasemmiston dominoiman vanhanmedian joukossa, mutta yleisö olisi usein kaivannut vieläkin rohkeampaa "väärinajattelua".  

 

Muita videoita aiheesta:

Steve Turley: https://youtu.be/YijzJ3TiaJs

Dave Rubin:  https://youtu.be/vQTiyBNReSw

TheQuartering:  https://youtu.be/snZGqFCYWjI

 

 

 

Jukka Rahkonen ma 24.04. 21:42

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04