Uusi tilasto: Yksi kahdeksasta sadasta on saanut vakavia seurauksia covid pistoksista

Videot ma 02.01.2023 01:02

Dr. John Campbell on seurannut aktiivisesti covid tartunnoista ja rokotteista julkaistuja tieteellisiä tutkimuksia nyt kolmen vuoden ajan. 

Uudet tutkimukset ja varsinkin niistä johdettu toiminta ovat hämmentäviä. Joka kahdeksas sadas tutkituista on saanut vakavia sivuvaikutuksia covid injektioista ja niitä edelleen jaetaan ihmisille. 

Kun verrataan historiaan, niin aiemmin rokotteen kieltämiseen riitti jos esimerkiksi sikainfluenssan rokote aiheutti yhdelle 100 000:sta tutkitusta vakavan haitan. Rokote vedettiin välittömästi markkinoilta ja rokottamiset kiellettiin.

Rotavirusrokote vedettiin markkinoilta sen aiheutettua yhdelle tai kahdelle henkilölle 10 000 tutkitusta vakavan sivuvaikutuksen.  

John Campbell on varovainen sanoissaan Youtuben sensurointiautomatiikan vuoksi, mutta tuo selvästi esille huolensa miksi nyt ei noudateta mitään aikaisemmista rokotteisiin liittyneistä varovaisuusperiaatteista. Tämä siitä huolimatta että nyt tiedetään varmuudella, että noin joka kahdeksas sadas covid injektion saanut saa vakavan sivuvaikutuksen. 

 

Todellisuus lienee vieläkin vakavampi ja vaikutukset ovat pitkäaikaisia. Vakavimmat sivuvaikutukset ovat sydämen ja aivojen toimintaan vaikuttavia verenkiertohäiriöitä tai -tukoksia sekä nopeasti villiintyneiden aiemmin hallinnassa olleiden syöpien yleistyminen. Myös immuunijärjestelmän pysyvät vauriot vaikuttavat injektion saaneen kokonaisterveyteen koko loppuelämän ajan. 

Injektion ottamisesta ja maskien käyttämisestä tuli lähinnä uutisoinnin kontrolloinnin takia nopeasti tieteestä irrallaan oleva poliittinen kannanotto ja oikeastaan jonkinlainen sekulaarin uskon tunnustus - samaan uskonryhmään kuulumisen julkinen tunnustaminen. Syitä laumakäyttäytymiseen on varmasti useita, mutta median ja globaalin ohjauksen osuutta asiaan ei tule vähätellä.

 

Jukka Rahkonen ma 02.01. 01:02

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57