Uutinen Bidenin kannettavasta ja korruptiosta olisi estänyt sodan

Videot su 27.03.2022 12:12

Mikäli vanha vasemmistomedia olisi raportoinut rehellisesti todisteet Hunter Bidenin ja koko Bidenin mafian korruptiosta, nyt ei olisi Ukrainan sotaa eikä tällaista inflaatiokierteen aiheuttamaa talouskriisiä. 

New York Times on nyt 17 kuukautta tapahtumien jälkeen vihdoin myöntänyt totuuden, että New York Postin uutinen Hunter Bidenin löydetystä kannettavasta raskauttavine todisteineen Bideneiden korruptiosta on totta, eikä Venäjän propagandaoperaatio, niinkuin silloin vaalipäivän alla kaikki vasemmistomediat ja Big Tech kuorossa väittivät.  

Kaikki jotka tätä New York Postin massiivista uutista 2020 syksyllä yrittivät tuoda julki, leimattiin putinisteiksi, venäjän trolleiksi ja vaarallisiksi  salaliittoteoreetikoiksi ja väärän tiedon levittäjiksi. 

Jos kaikki todisteet olisi silloin tuotu julki, eikä sensuroitu koko vasemistomedian ja Big Tech yhtiöiden taholta maksimaalisella voimalla, vaalien tulos olisi kyselytutkimusten mukaan kääntynyt selvästi Trumpin eduksi. Se puolestaan olisi asiantuntijoiden mukaan estänyt Ukrainan sodan syttymisen. Trumpin hallinto oli toimintakykyinen ja riittävä uhka pitämään Putinin armeijoineen "satamassa".

Bidenin hallinnon totaalinen toimintakyvyttömyys, joka tuli todistetuksi katastrofaalisen epäonnistuneessa vetäytymisessä Afganistanista sekä Bidenin hallinnon punavihreä politiikka, joka vahvisti Venäjän taloutta yli vuoden ennen hyökkäyssodan aloittamista Ukrainaan, olivat kiistatta tärkeimmät mahdollistavat tekijät Ukrainan sodan aloittamiselle.

 

 

Jukka Rahkonen su 27.03. 12:12

blogit

Juha Ahvio

Voiko liberaali demokratia johtaa totalitarismiin?

pe 17.06. 14:45

Heikki Porkka

Kenen tai keiden valtaan suostut antamaan itsesi?

to 16.06. 12:28

Henna Kajava

PS torppasi maksullisen pysäköinnin laajentamisen Espoossa

la 11.06. 20:37

Tapio Puolimatka

Jay Bhattacharaya: Sulkutoimien laillinen, eettinen ja poliittinen merkitys. Keskustelu lordi Sumptionin kanssa

pe 10.06. 05:34

Olli Pusa

Suomen Nato-jäsenyydestä

ke 08.06. 13:12