Vasemmistomedia panikoi ja jatkaa valehtelua "kapinasta"

Videot to 06.01.2022 21:32

Nyt on kulunut tasan vuosi siitä kun Yhdysvaltojen senaatin ulkopuolella oli iso joukko Washingtoniin kokoontuneita Trumpin kannattajia ja isänmaallisia kansalaisia. 

Osa heistä ohjattiin kohti senaatin sisäänkäyntejä ja kaikki esteet poistettiin ja paikalla olleet hyvin vähäiset poliisivoimat suorastaan viittoivat joukkoja kohti senaatin rakennusta. 

FBI tutki lähes koko vuoden 2021 "kapinaksi" nimettyä tapahtumaa, mutta pitkien ja perusteellisten tutkimusten tulos oli, että mitään kapinaa ei ollut. Puheet kapinasta olivat vasemmistomedian propagandaa alusta saakka. Se oli täysin samanlainen harhautus ja propaganda operaatio kuin Venäjä-vehkeilyhuhut, joita samat vasemmistomediat pyörittivät yli kolme vuotta Trumpin presidenttikaudesta.

Vasemmistomedian "journalistit" katsovat oikeudekseen valehdella kunhan valehtelulla pyritään heidän mielestään hyvään tarkoitukseen.

Mafioso Bidenin kannatus on jo niin pohjalukemissa, että enemmistö kansalaisista kannattaa jo "kapinaa" enemmän kuin Bidenin hallinnon jatkamista virassaan.

 

 

 

Jukka Rahkonen to 06.01. 21:32

blogit

Juha Ahvio

Voiko liberaali demokratia johtaa totalitarismiin?

pe 17.06. 14:45

Heikki Porkka

Kenen tai keiden valtaan suostut antamaan itsesi?

to 16.06. 12:28

Henna Kajava

PS torppasi maksullisen pysäköinnin laajentamisen Espoossa

la 11.06. 20:37

Tapio Puolimatka

Jay Bhattacharaya: Sulkutoimien laillinen, eettinen ja poliittinen merkitys. Keskustelu lordi Sumptionin kanssa

pe 10.06. 05:34

Olli Pusa

Suomen Nato-jäsenyydestä

ke 08.06. 13:12