Media jatkaa törkeää valehteluaan Rittenhousesta ja Kenoshan tapahtumista

Videot ma 22.11.2021 01:11

Vasemmistolla ja heidän valemediaklusterillaan (CNN, MSNBC, ABC News, ...) ei ole pienintäkään halua raportoida tapahtumista tosiasioita vaan yksinkertaisesti ajaa häikäilemättä omaa poliittista agendaansa. 

Vaikka oikeus on istunut useita pitkiä päiviä ja kaikki todistajat kuultu, todisteena käytetyt videot katsottu moneen kertaan ruutu kerrallaan ja kaikki kivet ja kannot tapahtumien kulussa käännetty ja jonka jälkeen oikeus on yksimielisesti päätynyt täysin selvään johtopäätökseen: kyse oli itsepuolustuksesta. piste - silti samat mediat, jotka ovat alusta lähtien valehdelleet tapahtumista, yhä edelleenkin jatkavat samojen valheiden levittämistä kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Kenoshan tapahtumat ja niitä seurannut oikeudenkäynti ovat mitä parhain todiste siitä, että vasemmiston valemediaklusteri ei yksinkertaisesti pysty kertomaan mistään asista totuudenmukaisesti, vaan he ovat täysin ennalta sitoutuneita omaan poliittiseen narratiiviinsa ja faktoilla ei ole heille pienintäkään merkitystä. Eikä näköjään heidän lukijakunnallensakaan.

Vasemmistolle on kestämättömän kova paikka huomata, että Yhdysvalloissa on yhä oikeus puolustaa itseään ja läheisiään väkivaltaisia vasemmistomellakoijia vastaan. Ja toisaalta heille lienee myös jostakin merkillisestä syystä erityisen tuskallista, että yksi surmansa saaneista hyökkääjistä sattui olemaan useasti tuomittu pedofiili lastenraiskaaja.  

 

Jukka Rahkonen ma 22.11. 01:11

blogit

Heikki Porkka

Li Andersson ja Petteri Orpo - notkeaselkärankaiset

ma 16.05. 19:32

Mikko Paunio

WEF:n Klaus Schwabin ja Yuval Hararin humpuukiajattelu esti terveysviranomaisia saavuttamasta korkeaa koronarokotuskattavuutta ympäri maailmaa

su 15.05. 13:00

Laura Huhtasaari

Riittävän ajoissa pois EU:sta

pe 13.05. 12:27

Olli Pusa

Putin Hitlerin saappaissa

ti 10.05. 11:12

Tapio Puolimatka

Michael Rectenwald: Mitä on Suuri uudelleenkäynnistys (the Great Reset)?

ma 09.05. 09:05