Bidenin vasemmistohallinto vastuussa Afganistanin kaaoksesta

Videot pe 20.08.2021 00:21

Biden vasemmistohallintonsa kanssa on vastuussa miljoonien ihmisten kärsimyksistä Afganistanissa. Vain totaalisen kykenemätön ja itsekäs hallinto voi jättää omat liittolaisensa ja kansalaisensa yksin islamilaisen terroristijärjestön armoille. 

Bidenin organisoima raukkamainen pako on koitumassa hänen rikollisen vasemmistohallintonsa kohtaloksi. Amerikkalaiset ovat kauhuissaan seuranneet miten kukaan voi tyriä mitään operaatiota näin massiivisesti kuin Biden - ja he haluavat Bidenin eroavan virastaan ennenkuin tapahtuu lisää samanlaisia katastrofeja.

Kun on koko uransa ollut läpensä korruptoitunut rikollinen ja täysin kykenemätön johtaja, niin tällaisia katastrofeja on lähes mahdotonta välttää. Yhdysvaltojen talous on romahtanut seitsemän ensimmäisen kuukauden aikana, rikollisuus on ennätyslukemissa etenkin vasemmistojohtoisissa osavaltioissa, Yhdysvallat on menettänyt omavaraisuutensa energian suhteen, inflaatio on räjähtänyt käsiin, Meksikon rajalla on totaalinen kaaos ja humanitaarinen kriisi ja nyt vielä Afganistanin operaation totaalinen epäonnistuminen. Onko mikään hallinto koskaan Yhdysvaltojen historiassa ollut näin tuhoisa ja osaamaton ja korruptoitunut? 

Trumpin hallinto ei milloinkaan olisi antanut tällaisen katastrofin tapahtua. Trump olisi vetäytynyt vasta kun talibaanit olisi ensin pommitettu niin huolella poteroihinsa, että kaikki yhdysvaltojen kansalaiset, sotilaat, kalusto sekä tärkeimmät yhteistyökumppanit olisi saatu järjestyksessä evakuoitua. Lisäksi Trumpin hallinto olisi jättänyt alueelle sotilastiedustelun ja ilmatuen, jonka ylläpitoon olisi riittänyt noin 100 sotilaan tukiasema ja jolla olisi voitu pitää talibaanit poteroissaan ja erämaassa vielä seuraavatkin 20 vuotta.

Vasemmisto ei saa kuin sekasortoa ja kaaosta maailmassa aikaiseksi.

 

 

Jukka Rahkonen pe 20.08. 00:21

blogit

Mikko Paunio

Tuppurainen haluaa kivihiililauhdevoimaa ja WOKE Helsinki haluaa pistää kiinni tehokasta kivihiilellä tuotettua sähkön ja lämmön yhteistuotantoa

ti 16.08. 07:48

Olli Pusa

Venäjän toiminta

ti 09.08. 08:48

Vieraskynä

Alistamisemme menetelmät

ma 08.08. 23:48

Heikki Porkka

Pahimmat ministerit palkitaan - mistä löydämme tulevaisuudessa Marinin ja Tuppuraisen?

to 21.07. 12:58

Tapio Puolimatka

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta - globaali yhteiskunta, jossa kansalaiset ovat vain biometrisiä datapisteitä

to 07.07. 09:23