Mike Pompeo: Iran rahoitti Hamasin iskut

Videot ti 10.10.2023 16:57

Trumpin hallinnon ulkoministeri Mike Pompeo on suora sanoissaan: Iran on tämän terrorismin takana. Vaikka suora syyllinen on Hamas ja muut palestiinalaisterroristit, koko eläimellisen terrorismin mahdollistaja ja rahoittaja on aina ollut ja on edelleen Iran. 

Bidenin hallinnon heikkous Afganistanin vetäytymiskatastrofista saakka on vahvistanut maailman terroristeja. Ukrainan sota alkoi kaksi päivää sen jälkeen kun Biden puheessaan änkytti Putinille, että tämä voi "hyökätä kyllä vähän". Hamasin hyökkäyksen valmistelut alkoivat sen jälkeen kun Bidenin hallinto lopetti 6 miljardin dollarin varojen jäädytyksen Iranilta ja varat ovat edelleen Qatarilaisessa pankissa Iranin käytettävissä. Bidenin hallinto antoi jo Heinäkuussa 10 miljardin tukierän Iranille "humanitaariseen" tarpeeseen. Iranin hallinto itse virne naamalla totesi, ettei kukaan voi määrätä mihin rahat käytetään. 

Mike Pompeo tuomitsi myös Bidenin hallinnon ulkoministeri Blinkenin ensimmäiset reaktiot Hamasin hyökkäyksen jälkeen, jossa tämä vetosi "molempiin osapuoliin" ja vaati "väkivaltaisuuksista pidättäytymistä ja tulitaukoa". 

Pompeo sanoo suoraan, että Israelin on nyt armotta pyyhittävä joka ikinen Hamasin jäsen pois maailman kartalta. Ja Netanjahu on selvästi niin päättänyt tehdä. Onneksi on vielä länsimaissa joitakin Netanjahun ja Pompeon kaltaisia suoraselkäisiä miehiä, jotka eivät ole menettäneet toimintakykyään ja järkeään. 

Viesti on selvä: Lännen on yhteistuumin heikennettävä Iranin hallintoa välittömästi ja Öljyn ostaminen Iranista on lopetettava heti ja koko maa saatettava uudelleen kestävään taloussaartoon. Rahallinen tuki kaikille palestiinalaisjärjestöille on lopetettava täysin.  

 

Jukka Rahkonen ti 10.10. 16:57

blogit

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04