Kristillinen trilleri "Sound of Freedom" kansainvälisen pedofiiliringin kintereillä

Erittäin outoa ja halveksittavaa on, että valtamediat siirtyivät pedofiilirinkien puolelle yhtenä rintamana - Suomessakin

Ulkomaat la 22.07.2023 23:45

Yksi aihe, joka ei ole Suomessa ylittänyt juurikaan uutiskynnystä ja mistä kukaan ei tunnu tietävän mitään, on 4. heinäkuuta 2023 Amerikassa ja Kanadassa ensi-iltaan tullut elokuva Sound of Freedom

Se on yksi Amerikan tämän hetken katsotuimmista elokuvista ja heti ensiesityspäivänään, Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä, ansaitsi oikeutetusti kärkipaikan Amerikan ykköselokuvana.

Uraauurtava, tositapahtumiin perustuva "Sound of Freedom" -toimintatrilleri perustuu Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusviraston  (Department of Homeland Security, DHS) entisen erikoisagentin Tim Ballardin elämään ja hänen kutsumukseensa kitkeä ihmiskauppa kaikkialla maailmassa.

Elokuvassa nähdään Jeesuksen Kristuksen roolista Mel Gibsonin elokuvassa Passion of the Christ tunnettu Jim Caviezel Tim Ballardina, joka jätti työnsä kymmenen vuotta sitten perustaakseen lapsikaupan vastaisen järjestön, voittoa tavoittelemattoman "Operation Underground Railroad" -hyväntekeväisyysjärjestön vuonna 2013 suojellakseen lapsia seksikauppiailta ja pelastaakseen viattomia lapsia, jotka ovat loukussa kauhistuttavaan alamaailmaan, jossa jopa kaksi miljoonaa lasta ympäri maailmaa ostetaan ja myydään seksiä varten turmeltuneille aikuisille.

Haastattelussaan LifeSiteNewsin kanssa Sound of Freedom -elokuvan ensi-illassa Washington D.C:ssä Museum of the Bible -museossa Tim Ballard sanoi, ettei hän olisi ryhtynyt tuohon työhön, jos hän ei olisi uskonut, että Jumala välittää syvästi tästä asiasta ja lapsista.

Tim Ballard kertoi vaikuttavan koskettavasti, että hän pitää kiinni Raamatun paikasta, jossa Jeesus sanoo: 

"Mutta joka viettelee yhdenkin näistä pienistä, jotka uskovat Minuun, sille olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen."

Sound of Freedom perustuu tositarinaan Ballardin vaarallisimmasta salaisesta operaatiosta Cartagenassa, Kolumbiassa, kun hän yrittää pelastaa lapsia kansainvälisen lapsikauppapedofiiliringin käsistä.

Kokenut tutkiva journalisti ja kirjailija Leo Hohmann pitää tätä elokuvaa "voimallisimpana väärinkäytösten paljastuselokuvana, joka on julkaistu vuosikymmeniin".

Leo Hohmann sanoo, että Sound of Freedom -elokuvan näkeminen antoi "paljon enemmän kuin odotin". 

"Olen nyt asioista perillä. Se sai minut raivoihini, liikutuin kyyneliin, inspiroiduin. Kannustan vahvasti jokaista katsomaan sen.

Kaikessa on nyt enemmän järkeä sen suhteen, miksi Bidenin hallinto on avannut Yhdysvaltojen ja Meksikon rajan ja kutsunut maailman tulemaan sinne. 

Hän tekee yhteistyötä ihmiskauppakartellien kanssa, jotka ansaitsevat enemmän rahaa kuin koskaan, ja he ovat tehneet tätä pitkään", Hohmann huomauttaa ja muistuttaa, että Yhdysvallat on suurin lapsipornon tuottaja ja lapsiseksiorjateollisuuden suurin kuluttaja. 

"Tämä on sekä häpeällistä että tuomittavaa." 

Donald Trumpin entisen neuvonantajan, Steve Bannonin haastattelussa toukokuussa 2023 kristitty näyttelijä, elokuvassa pääosaa esittävä, Jim Caviezel otti esille maailmanlaajuisen virkakoneiston (Deep State) ja sen salaisen yhteistyön valtamedian kanssa, jolla on tarkoitus pimittää lapsiin kohdistuva ihmiskauppa. 

Caviezel huomautti varovaisen salaperäisesti: "Epsteinin saari ei ole ainoa saari, jossa heillä on... lapsia."

 "Aloin vain huomata, että aina kun tuli juttu ihmiskaupasta – mikä tahansa – se oli kadonnut seuraavana päivänä", Jim Caviezel pohti.

Viime vuosien monien julkisten esiintymistensä aikana Caviezel ei ole koskaan väistellyt arkoja aiheita ja pelännyt paljastaa poliittista ja kulttuurista korruptiota. Tästä johtuen valtamediat ovatkin yksissä tuumin leimanneet hänet "oikeistolaiseksi salaliittoteoreetikoksi".  

Kristillistä sanomaa levittäviin elokuviin sekä sarjoihin erikoistuneen Angel Studiosin 4. heinäkuuta 2023 julkaisema ja Alejandro Monteverden ohjaama elokuva paljastaa hirvittävän, nopeasti kasvavan lapsikaupan maailmanlaajuisen rikollisuuden – ja sen tärkeän työn, jota Tim Ballardin kaltaiset sankarit tekevät päivittäin.

Lipputulohitiksi ja kassamagneetiksi noussut Sound of Freedom on monin tavoin poikkeuksellinen elokuva. 

Se on suurten studioiden ulkopuolista tuotantoa ja tehty amerikkalaiseksi teatterielokuvaksi pienellä budjetilla, 14,5 miljoonalla dollarilla (noin 13 miljoonaa euroa). 

Elokuvan levitys ja julkaisu kohtasi eriskummallista vastatuulta. Elokuvan saaminen valkokankaalle oli kaiken kaikkiaan vaikea prosessi.

Elokuva valmistui jo vuonna 2018, mutta roikkui sen jälkeen vuosia julkaisemattomana.

Tuottajien oli ylitettävä lukemattomia esteitä, mukaan lukien elokuvien rahoittajat, levittäjät ja elokuvien mainostajat.  Ainakin yksi suuri studio suostui rahoittamaan elokuvan, mutta sitten perääntyi. 

Kaikesta vastustuksesta huolimatta se on viime viikkoina valloittanut Yhdysvaltain elokuvamarkkinat ja päihittänyt kovassa kilpailussa yleisön suosikkeja, kuten Harrison Fordin tähdittämän uuden Indiana Jones and the Dial of Destiny -elokuvan, vaikka valtavirtamediat ovat tehneet kaikkensa estääkseen yleisöä näkemästä tätä elokuvaa.

Medioissa on esitetty perusteettomia syytöksiä, joissa elokuvaa on pyritty linkittämään kuuluisiin QAnon-salaliittoteorioihin.

Esimerkiksi sekä The Guardian että The Washington Post yrittivät mustamaalata elokuvan vihjailemalla sen yhteyksistä QAnon-liikkeeseen sekä syyttämällä sitä vainoharhaiseksi.

Samoin CNN alkoi levittää QAnoniin perustuvaa kertomusta elokuvasta toivomalla epätoivoisesti, etteivät ihmiset lähtisi elokuvateatteriin ja näin pääsisivät jäljille tämän kauhistuttavan lapsiseksikaupan taustoista.

Myös muut samaa mantraa toistavat valtamediat ovat yrittäneet vaimentaa ja tahrata koko elokuvan vain joksikin QAnon salaliittohörhöilyksi, vaikka koko elokuva perustuu tositapahtumiin, jonka tekijä on elossa ja haastatteluja elokuvan tekijöistä löytyy pilvin pimein ympäri nettiä. 

Myös elokuvateattereissa tapahtuneista "tahallisista" ja käsittämättömistä häiriöistä, joita on "yllättäen" sattunut kyseisen elokuvan näytöksen aikana, on jaettu runsaasti videomateriaalia sosiaalisessa mediassa.

Valtavirran uutiskanavien pyrkimykset vähätellä elokuvaa ovat olleet tehottomia, että ne olisivat tepsineet ja pidätelleet tavallisia kansalaisia kiinnostumasta sankoin joukoin tästä elokuvasta yhteisöissään eri puolilla Yhdysvaltoja.

"Sound of Freedom on lähtenyt omille raiteilleen. Saamme viestejä kaikkialta maasta, joissa kerrotaan täyteen ahdetuista teattereista, loppuunmyydyistä teattereista ja spontaaneista suosionosoituksista elokuvalle lukuisissa paikoissa. 

Tämän elokuvan näkemisestä on tullut välttämättömyys, kun sana leviää uskomattoman nopeasti, puskaradion kautta ja viidakkorumpu pauhaa", iloitsee Angel Studiosin teatterilevityksestä vastaava johtaja Brandon Purdie.

Erittäin outoa ja halveksittavaa on, että valtamediat siirtyivät kertaheitolla pedofiilirinkien ja pedofiilien puolelle yhtenä rintamana - Suomessakin. 

Esimerkkinä torstain 20. heinäkuuta 2023 Ylen Aamun Jälkinäytös-raati, joka ruoti ja haukkui Sound of Freedom -elokuvan "äärioikeiston agendaa ajavaksi toimintajännäriksi", joka "on kiinnostanut varsinkin äärioikeistoon ja salaliittoteorioihin kallellaan olevaa yleisöä".

Raati nimitti sitä uudeksi "elokuva-alan ilmiöksi" ja "äärioikeiston välineeksi".

Kulttuurialan viestintäyrittäjä Suna Vuori näki elokuvan selkeänä poliittisen propagandan levittämisenä ja totesi:

"Pelottavaa ja samaan aikaan kiinnostavaa, mitä vielä on tulossa."

Pohjanoteeraus ja käsittämätön lapsus Suna Vuorelta oli lausua, että "äärioikeiston agendalle ei kuulu mikään positiivinen utopia":

"Ainoastaan vastustaminen, uhriutuminen, kostaminen ja erilaiset todella sakeat salaliittoteoriat", Vuori kiteytti ja kummasteli happamasti: "Viisi vuotta vanha leffa, joka on nyt ikään kuin valjastettu tämmöiseen propagandakäyttöön."

Jälkinäytös-raadissa mukana ollut muusikko Mikko Kosonen väitti, että "tämmöinen leffa tietenkin pönkittää QAnoneita tai äärioikeistoporukkaa".

"Se pumppaa lisää ilmaa sinne harhaisuuteen ja sillä ei ole oikeestaan melkein edes väliä,mikä se sisältö sit' on", Mikko Kosonen tokaisi.

Raadissa rehvakkaasti esiintynyt muusikko Karri Miettinen alias "Paleface" puolestaan piti elokuvaa ongelmallisena siinä, että "oikeat lapsikaupan vastaista työtä tekevät tahot ovat tietenkin närkästyneet tästä, kun tää taas sekoittaa pakkaa...". 

"Se (elokuva) on aivan irrallaan todellisuudesta, mitkä ne realiteetit oikeasti siinä työssä on, mitä ihmiset joutuvat tekemään... monta ikävää piirrettä tossa", Paleface tyrmäsi kiivaasti suoralta kädeltä elokuvan.

Helsingin Sanomissa taasen Sound of Freedom arvioitiin "pikkufilmiksi", josta "on tullut osa Yhdysvaltoja jakavaa kulttuurisotaa".

"Hitti Yhdysvaltain äärioikeiston, konservatiivien ja Qanon-tyylisiin salaliittoteorioihin uskovan väen keskuudessa. Eli niiden ihmisten, jotka muun ohessa vihaavat isojen Hollywood-studioiden elokuvia, koska ne ajavat heidän mielestään liberaalia 'woke-agendaa'", Hesari paheksui.

Hesaria näytti myös nyppivän se, että Sound of Freedomia peukuttaviin kuuluu republikaanien presidenttiehdokkaaksi jälleen pyrkivä Donald Trump. 

Trump järjesti elokuvasta yksityisnäytöksen golfklubillaan Bedminsterissä, New Jerseyssä, jossa hän ylisti sitä "suurena elokuvana" ja "uskomattoman innoittavana".

Vieraaksi oli kutsuttu muun muassa elokuvan pääosanesittäjä Jim Caviezel, sekä ohjaaja Alejandro Gómez Monteverde ja elokuvan tosielämän inspiraatio Tim Ballard.

Luova voima The Passion of the Christ -elokuvan takana eli Mel Gibson, ja Elon Musk ovat hekin kehottaneet ihmisiä menemään katsomaan Sound of Freedomin.

Elon Musk suositteli kesäkuussa Jim Caviezelin lapsikauppaa käsittelevän elokuvan suoratoistoa Twitterissä.

Niin ikään Dana White, yhdysvaltalainen manageri ja liikemies, joka tunnetaan parhaiten työstään vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championshipin (UFC) presidenttinä, on antanut vahvat suosituksensa hänkin tälle menestyselokuvalle.

UFC:n presidentti sanoi antavansa työntekijöille ilmaisia lippuja elokuvan katsomiseen ja kehotti muita johtajia tekemään samoin.

Syntyperäinen meksikolainen, Eduardo Verástegui, Sound of Freedomin tuottaja ja yksi sen tähdistä, kertoi äskettäin LifeSiteNewsille, että elokuva on "joukko-opetuksen ja inspiraation ase", joka lisää painetta hallituksille toimia haavoittuvien lasten moraalitonta hyväksikäyttöä vastaan samalla kutsuen tavallisia kansalaisia ympäri maailmaa tekemään kaikkensa lapsiseksiorjuuden lopettamiseksi.

"Ihmisten on erittäin tärkeää nähdä tämä elokuva, jotta he voivat ymmärtää, että tämä ei ole kaukana heistä", elokuvan tuottanut ihmisoikeusaktivisti Eduardo Verástegui kertoi LifeSiteNewsille yksinoikeudella haastattelussa.

"Tätä tapahtuu naapurissa, talosi takana, kaikkialla", hän jatkoi.

"Herätkää nyt", hän kehotti. "Miljoonat lapset ympäri maailmaa kärsivät tästä painajaisesta [ja] ovat tuskissaan. Aivan varmasti monet heistä rukoilevat Jumalaa lähettämään armeijan pelastamaan heidät."

"Ja Jumala vastaa noihin rukouksiin lähettämällä Tim Ballardin ja  Jim Caviezelin kaltaisia ihmisiä ja monia muita sotureita ympäri maailmaa lopettamaan tämän kauhean todellisuuden."

Konservatiivinen, elämää puolustava, kristitty elokuvatähti Eduardo Verástegui on kertonut laittaneensa elämänsä "tauolle" auttaakseen lopettamaan lapsikaupan ja harkitsee vakavasti jopa ehdokkuutta Meksikon presidentiksi.

Meksikon kansalaiset valitsevat presidenttinsä kuuden vuoden välein ja seuraavat on määrä järjestää sunnuntaina 2. kesäkuuta 2024.

"Rukoilkaa puolestani. Haluan vain tehdä Jumalan tahdon. Rakastan maatani, rakastan Jumalaa", Sound of Freedom -elokuvan tuottaja, yli kahden vuosikymmenen ajan elämää edistävän liikkeen sankarina Meksikossa ja Yhdysvalloissa toiminut Eduardo Verástegui vetosi.

Hänen aiemmat elokuvansa osoittavat hänen sitoutumisensa suojella syntymättömän oikeutta elämään (Bella, 2006), uskonnonvapautta (For Greater Glory, 2012) ja edistää uskoa ja perhearvoja (Little Boy, 2015).

Tutkivalle journalistille, Leo Hohmannille Sound of Freedom -elokuva on "mestariteos" ja hän iloitsee, että se on nyt vihdoin markkinoilla ja teattereissa: 

"Jos tarpeeksi moni näkee sen, voin nähdä suuren muutoksen mahdollisuudet Amerikassa. Rukoilkaamme, että niin käy."

Ei sovi unohtaa, mitä Tim Ballardia esittävä Jim Caviezel ajattelee ja sanoo.

Hän kutsuu lapsiin kohdistuvaa seksikauppaa "suurimmaksi ihmiskunnan tuntemaksi pahaksi", ja "sitä tapahtuu juuri nyt".

Ja USA:n hallinto peittelee tätä, samoin kuin korruptoitunut valtavirtamedia ja sen palkkaamat "faktantarkistajat", täydentää kokenut tutkiva journalisti Leo Hohmann.

Hän on sitä mieltä, että poliitikkona tai jonakin, jolla on vaikutusvaltaa poliitikkoon, ajattelisi, että kaikki muut asiat kalpenisivat tämän rinnalla. 

"Silti he ovat hiljaa", Hohmann äimistelee ja kritisoi uuskonservatiiveja, jotka ovat niin kiinni juonien punomisessa ja asettumassa sotaan Venäjää vastaan, mutta heillä ei ole halua puhua tästä häpeäpilkusta Amerikan moraalisessa tilassa muun maailman silmissä.

Hohmann tietää tasan tarkkaan, että tästä vaietaan, koska lasten myyminen rahasta on iso bisnes Amerikassa. 

Se on 152 miljardin dollarin liiketoimintaa vuosittain. Se on ohittanut laittoman asekaupan ja edellä on vain laiton huumausainekauppa.

Jim Caviezel puhuu myös lapsiseksikaupan yhteydestä Yhdysvaltain biolaboratorioihin Ukrainassa ja muissa maissa.

Caviezel sanoo, että Yhdysvaltain hallinnon "kolmikirjaimiset virastot" ovat tähän osallisia ja lisää: "Minun mielestäni tämä on asia, jota he eivät halua ratkaista."

Jim Caviezel "ei pelkää vähääkään" puhuakseen totuuden Yhdysvaltain hallinnon osallistumisesta ihmiskauppaan.

"Sallikaa minun tarkentaa kaikille teille maailmassa, jotka ajattelette, että olen pieni tyttö ja että pelkään teitä. En pelkää vähimmässäkään määrin", Caviezel vakuuttaa.

Hän on valmis antamaan henkensä Jumalan käsiin, "varsinkin" jos se koskee ihmiskauppiaiden käsissä kärsiviä lapsia.

"Jumala johdatti minut Hollywoodiin näyttelijäksi. Hän rakasti minua niin paljon, että antoi tarkoituksen elämälleni. Koska olin tuolloin todellista pohjasakkaa", Caviezel kertoo.

"Ja uhraisin mielelläni elämäni pelastaakseni nämä pienet. Koska kuulemani huuto oli niin kauhistuttavaa, en saa unta öisin. Kolmelta aamulla, jostain syystä, voin kuulla sen", hän jatkaa viitaten ihmiskaupan uhreiksi joutuneisiin lapsiin.

Hän kehottaa kristittyjä olemaan rohkeita ja vailla pelkoa.

"Tämän on loputtava", alleviivaa Leo Hohmann. 

Paljonpuhuvat ovat sanat elokuvan lopussa: "Jumalan lapset eivät ole myytävänä."



 

Tytti Salenius la 22.07. 23:45

Pääuutiset

blogit

Tapio Puolimatka

Miksi lähdin ehdolle europarlamenttivaaleihin?

ti 23.04. 22:16

Mikko Paunio

Koronapandemialla pieni vaikutus kuolleisuuteen huolimatta mediahypetyksestä

su 21.04. 15:30

Juha Ahvio

Frank Herbertin Dyyni ja tekoälyuhka

la 13.04. 00:17

Olli Pusa

Eläkeindeksin leikkaaminen

ti 09.04. 13:56

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03. 13:04

videot