Syyrialaisturvapaikanhakija epäiltynä saksalaismiljonäärin murhasta

"Ihmelapsi" ja "esimerkkipakolainen"

Ulkomaat to 15.11.2018 23:46
"ihmelapsi" kurkkaa murhatun auttajansa takaa

"Täysin kotoutuneen" syyrialaispakolaisen epäillään murhanneen miehen, joka auttoi häntä muun muassa antamalla hänelle kodin Baden-Württembergissä Saksassa.

Murhasta uutisoi muun muassa Bild sekä Voice of Europe.

Saksalainen miljonääri Michael Riecher oli aina ollut huolissaan pakolaisongelmasta ja halunnut auttaa.

Vuonna 2015 Michael Riecher tapasi syyrialaispakolaisen Mohammed Omran Albakrin, jota hän usein auttoi ja jopa salli muuttaa taloonsa.

Mohammedia pidettiin hyvin kotoutuneena pakolaisena. Hänen saksalainen opettajansa kertoi, että hän oli hyvin sinnikäs ja mukautui nopeasti saksalaiseen yhteiskuntaan.

Opettaja kutsui häntä jopa "ihmelapseksi" ja "esimerkkipakolaiseksi", sillä hän oppi saksan kielen kuudessa kuukaudessa. Syyrialaispakolainen työskenteli myös pakolaiskahviloissa ja vaatekaupoissa.

Kun Mohammed halusi mennä naimisiin syyrialaisen naisen kanssa, hänen ystävänsä Michael tarjosi hänelle uutta taloaan.

"Maksaakseen takaisin" Michaelille Mohammed ilmaisi halukkuutensa sisustaa uuden kotinsa, ettei Michael joutuisi maksamaan työntekijöille.

Mohammad järjesti häät pian muutettuaan uuteen kotiinsa, ja häiden melun kerrottiin olleen niin voimakasta, että se pelästytti naapurit.

Ei ole vielä täysin selvää, mitä seuraavaksi tapahtui, mutta 3. marraskuuta Michael löydettiin kuolleena. Poliisin mukaan Mohammed on pääepäilty ja hänet on pidätetty.

Syyrialainen kieltää rikoksen, mutta asian selvittäminen jatkuu.

Yhä enemmän uusia johtolankoja ilmenee mitä tulee Michael Riecherin murhaan.

Searchlight Germany -sivustolla arvellaan Mohammed Omran Albakrin murhanneen Michael Riecherin, koska hän sai kuulla Riecherin olleen juutalainen ja rahoittaneen synagoogan kunnostusta ja entisöintiä.

Henkirikosta tutkivat ovat nyt ilmeisen varmoja, että syyrialainen turvapaikanhakija murhasi Riecherin: miehen, joka oli majoittanut hänet. Syyrialaisen turvapaikanhakijan ja Michael Riecherin alun perin väitettyyn "hyvään suhteeseen" oli tullut yhtäkkiä "hankaluuksia".

Saiko murhasta syytetty turvapaikanhakija Mohammed Omran Albakr tietää siitä, että Michael Riecher oli mukana Horbin synagoogan kunnostamisessa ja restauroinnissa?

"Schwarzwälder-Bote" -sanomalehti kertoi lokakuussa vuonna 2014 Riecherin sitoutumisesta synagoogaan:

"Horbin asukkaita ​​pyydetään nyt tekemään lahjoituksia: huhtikuuhun 2015 saakka he voivat tukea pysyvää näyttelyä juutalaisessa Prayer Hall -museossa. Michael Riecher kaksinkertaisti jokaisen vastaanotetun euron."

Joten kyseessä oli muslimin tekemä murha, jolla oli antisemitistisiä pyrkimyksiä?

Jihad Watchin johtaja Robert Spencer toteaa, että joka tapauksessa tämä on jälleen yksi osoitus maahanmuuttajien kiitollisuudesta ja varoitusmerkki niistä vaaroista, kun maahan tulee suuri joukko ulkomaalaisia, joiden pyhä kirja kehottaa "tappaamaan heidät aina, kun sinä löydät heidät".


 

Tytti Salenius to 15.11. 23:46

Pääuutiset

blogit

Vieraskynä

Maahanmuuttoahdistus koskettaa monia suomalaisia

Klo 01:36.

Arto Luukkanen

Suomen maanviljely EU:ssa: kurjulaa ja petosta

Klo 00:43.

Professorin Ajatuksia

Suomalaisten metsien talouskäyttö on ilmastoteko

Klo 00:42.

Matti Viren

Ei tarvitse leikata

ke 22.05. 00:03

Tapio Puolimatka

Setan kunniarotta-antipalkinto ja itävaltalainen rottaruno

ti 21.05. 23:38

videot