Blogi: Mikko Paunio, la 21.04.2018 09:48

"Vain mamut synnyttävät" ja siinä on suurin turvallisuuspoliittinen uhkamme

Suomalaisen valtamedian piirissä käydyssä keskustelussa en ole nähnyt puheenvuoroja, joissa oltaisiin huolestuttu siitä, että suomalainen yhteiskunta on suurimman väestöllisen muutoksen edessä koskaan ja että siihen liittyy hyvin suuria turvallisuuspoliittisia haasteita. Rupesin taas tätä miettimään, koska ystäväni Tero Paloheimo oli parisen viikkoa sitten ensimmäistä kertaa pariin vuoteen Lähi-Itäkeskuksessa ja oli näkemästään tyrmistynyt. Suomalaiset olivat kaikonneet. Itse tätä en niin ollut huomannut, koska visiteeraan tätä basaaria lähes päivittäin.

Toki minuakin on alkanut hieman - tai suoraan sanoen hieman enemmän - mietityttämään, kun tässä basaarissa kuulee vierustoverin älypuhelimellaan kuuntelevaan suureen ääneen koraanin tekstejä tai kun istuu metrossa ja vieressä on usein mustaan kaapuun verhottu nainen, joka robottomaisesti lukee älypuhelimesta koraania tai kun seuraan Puhokselta basaarin Express Coffee House'iin suuntautuvaa edestakaista liikehdintää; Puhoksella  rekrytoidaan tulevia pahantekijöitä ja myydään huumeita aivan avoimesti.    

En voisi väittää, että tunnen oloni kotoisaksi.

Mielialaa ei myöskään kohenna, että Lähi-Itäskeskuksessa vastaan tulee säännönmukaisesti sankoin joukoin hyvin nuoria elegantisti puettuja somaliäitejä ja nyt viime aikoina ilmeisesti pakolaisaallon mukana tulleita nuoria äitejä huiveineen ja he kuljettavat emmaljungissaan tai jopa Stokke-merkkisissä vaunuissa pienokaisiaan, vaikka tilastojen mukaan heillä ei juuri lainkaan ole tuloja.

Paljon harvemmin tulee vastaan vaatimattomammissa vaunuissaan suomalaislapsia työntäviä äitejä, vaikka me suomalaiset olemme Itä-Helsingissä edelleen selvä enemmistö. "Vain mamut synnyttävät" on nyt toistuva kommentti somessa. Vain aniharvalla suomalaisella perheellä on varaa Stokke-vaunuihin, mutta ennen kaikkea lapsiin.

Dramaattisinta tässä on nyt se, että suomalaiset joutuvat laskemaan pennilleen, onko varaa lapsiin, mutta tänne muuttava muslimiväestö on ottanut strategiakseen rinnakkaisyhteiskunnan luomisen ja lapsenteon työnteon ja yhteisen hyvän sijaan. Meidän järjestelmä on tämän kaiken sallinut ja lastenteosta on näille maahanmuuttajaryhmille tullut keskeinen osa heidän ansaintalogiikkaansa, jota maksimoidaan mm. säännönmukaisesti tekaistuilla avioeroilla. Tämän on jopa HS kainosti myöntänyt. 

Mikäs tänne on ollut tullessa, kun asunnot tarjotaan tuosta vain (nyt viimeisessä rytäkässä ohi suomalaisten jonottajien ja piikki on auki yksityisiltä vuokramarkkinoilta, koska kaupungin asuntoja ei ole), vielä toistaiseksi korkeatasoinen opetuskin on tarjolla kaikille (tosin se ei ole kovin kiinnostavaa), neuvolapalvelut ja synnytyspalvelut ovat maailman huippuluokkaa ja kalliit erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon palvelut esimerkiksi vaikeasti vammaisille ilmaiset (toistaiseksi).

Tämä viimeeksi mainittu on kaikkein eniten ruvennut minua mietyttämään oman lihassairaan poikamme vuoksi ja sanottakoon sekin ruma sana ääneen, että palvelupisteissä, joissa käymme on selvä yliedustus uilkomaalaisia. Tämä tietenkin johtuu siitä, että tänne saapuu paljon perheitä erityislasten kanssa, koska he tietävät täällä saatavan palveluita, joita ei omissa maissa saisi. Tämä koskee erikoissairaanhoitoa laajemmin ja on yksi kipeistä SOTE-kysymyksistä nyt, vaikka tästäkään ei puhuta tai saa näiustä puhua tai saa puhua silloin, kun puolustellaan laittomien oikeutta terveyspalveluihin.

Tehokasta lääkettä emme pojallemme saa, koska yhteiskunnassa mm. turvapaikkaturismi nielee miljardeja.

Nyt olisi suomalaisten melkein viimeinen hetki miettiä näitä kysymyksiä etenkin, kun tiedetään ja päivitellään suomalaisten ennätyksellisen alhaista syntyvyyttä ja samalla vaietaan siitä, että tänne tulijoiden syntyvyys on hyvin korkeaa.

Väestökehityksen liittyvät kysymykset ovat nyt turvallisuuspoliittinen kuuma peruna, josta on vaiettu. 

Maansa normalisoimista takapajuisuudesta aloitteleva Saudi-Arabian kruununprinssi on yhdysvaltalaisen Time lehden haastattelussa tässä kuussa antanut hyytävän varoituksen Euroopalle. Varoituksesta ei tietenkään ole valtamediassa mainittu. Tässä sen hyytävin osa.

"Ja tiedättekö, mikä on se suurin vaara? Ääriainekset eivät ole Lähi-Idässä, koska ääriainekset tietävät, että Lähi-Itä (Saudi-Arabia, Egypti, UAE, Jordan ja moni muu maa) on luonut heitä vastaan tehokkaan strategian. Heidän tärkein tähtäimensä on radikalisoida muslimiyhteisöt Euroopassa. He toivovat, että Eurooppa muuttuu 30 vuodessa Muslimiveljeskunnan maanosaksi ja he haluavat kontrolloida muslimeja Euroopassa Muslimiveljeskunnan avulla. Tämä tulee olemaan paljon vaarallisempi ilmiö kuin Kylmä Sota, ISIS tai Al Qaeda tai mikä tahansa minkä olemme nähneet viimeisen sadan vuoden  ajan historiassa." http://time.com/5228006/mohammed-bin-salman-interview-transcript-full/

Muistettakoon, että tämä ei siis ole minkään "persuhörhön" mielenhäiriö, vaikka moni ns. suvaitsevainen varmaan kovin toivoisi.

Nykyisellä maahanmuuttoipolitiikalla - virallisesta perusteluista huolimatta - ei ole mitään tekemistä sen enempää huoltosuhteen kuin kestävyysvajeenkaan korjaamisen kanssa - vaan päinvastoin. Tältä ja maahanmuuttopolitiikkaan liittyviltä turvallisuuspoliittisilta haasteilta virallinen Suomi ummistaa nyt silmänsä.  

On aika lopettaa sinisilmäinen hölmöläisyys ja reivattava maahanmuutto - ja integraatiopolitiikaa Tanskan, Itävallan ja monien muiden maiden mallin mukaan. On käynnistettävä maahanmuuttokeskustelu uudelta realistiselta pohjalta.

Eräs toinen "persuhörhö" eli Ranskan presidentti Emmanuel Macron vajaa viikko sitten kertoi Eurooppaan tulevan kymmeniä ellei satoja miljoonia ilmastopakolaisia Afriokasta http://www.cnewsmatin.fr/france/2018-04-16/emmanuel-macron-reconcilier-et-unir-le-pays-778763. Väite ilmastopakolaisuudesta on mieletöntä vaarallista propagandaa tältä suurelta Jyrki Kataisen ihailemalta eurooppalaiselta johtajalta niin afrikkalaisten kuin meidänkin kannalta, mutta kuvastaa tilanteen vakavuutta myös Suomen kannalta. Se ei johdu ilmastonmuutoksesta vaan valtavasta elintasokuilusta maanosien välillä ja Afrikan korkeasta absoluuttisesta syntyvyydestä.

Asuessamme USA:ssa kymmenen vuotta sitten israelilaisen naapuriperheen isä totesi, että "arabit luulivat heidän korkean syntyvyyden luhistavan Israelin valtion, mutta Neuvostoliiton romahduksen myötä miljoonien juutalaisten muutto Israeliin muutti kaiken". Istuimme naapurin perheen ja Israelin murhatun pääministerin Yitzak Rabinin pojan Yuval Rabinin http://www.globes.co.il/en/article-after-22-years-im-still-recognized-as-yitzhak-rabins-son-1001185940 perheen kanssa illallisella pariinkin otteeseen, kun he olivat muuttamassa takaisin Israeliin. Tuolloin puhuimme näistäkin asioista, olihan Israelin sota Hizbollahia vastaan juuri päättynyt. Myöhemmin olen monasti miettinyt näitä sanoja. 

Olemme vain pieni 5,5 miljoonan lastu yli seitsemän miljardin ihmisen meressä.  

Mikko Paunio la 21.04. 09:48

Mikko Paunio

Kirjoittaja on helsinkiläinen terveydenhuollon erikoislääkäri ja Helsingin yliopiston epidemiologian dosentti. Hän oli SDP:n jäsen vuodesta 1977, kunnes liittyi Perussuomalaisiin 2021. Hänen työnantajiaan on vuosien varrella olleet mm. Helsingin yliopisto, Euroopan Unionin komissio ja Maailmanpankki.

tuoreimmat

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Valtamedia joutuu nyt myöntämään, että USA:lla on muistisairas presidentti

la 10.02. 14:04

Maailman johtavan suurvallan rajasota syvenee - Texasilla on oma armeija, joka nyt rekrytoi sotilaita ympäri USA:ta rajavalvontaan

su 28.01. 09:46

USA:han kohdistettu tarkoituksellinen ihmisinvaasio pidetty suomalaisilta piilossa - FBI:n entiset korkeat vastavakoiluviranomaiset nyt kauhuissaan

la 27.01. 13:59

The ghost gang of Davos envisions eternal world power

ti 23.01. 07:36

Oula Silvennoinen EI ole Helsingin yliopiston penaalin terävin kynä

su 21.01. 15:04

Davosin haamujengi tähtää ikuiseen maailmanvaltaan

la 20.01. 10:31

Maahanmuutosta aiheutuvat Helsingin SOTE-kustannukset ovat tähtitieteelliset

to 11.01. 16:52

YK yrittää tuhota kansallisvaltiot GCM-pakolaissopimuksella - USA räjähdyspisteessä laittoman maahanmuuton vuoksi

to 04.01. 18:32

Somalien sisällissota Ruotsissa - Helsingin Sanomat vaikeni kirja-arvostelussaan sodan etnisestä taustasta

la 30.12. 14:42

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03.2024 12:06

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44