Australiassa kansalaiset ovat päättäneet että nyt sulkutoimien on aika loppua

Videot su 22.08.2021 10:06

Australiassa hallitus on jo pitkään käyttänyt järkyttävän kovia otteita tavallisia lainkuuliaisia kansalaisia ja veronmaksajiaan kohtaan. Nyt kansalaisille alkaa hallinnon järjetön tyrannia riittää. Tuhannet ihmiset ovat tulleet Melbournen kaduille nauttimaan vapaudesta, josta jokaisen ihmisen tulee saada nauttia. Australiassa ei ole pandemiaa, niinkuin ei muuallakaan. Kyse on pelkästä fasismin noususta ja ihmisten mielivaltaisesta käskyttämisestä - jota vastaan vapautta arvostavien kansalaisten on aika nyt nousta. 

Viranomaisten ja heidän itse valitsemiensa "asiantuntijoidensa" arviot tilanteesta ovat pettäneet kerta toisensa jälkeen ja petos ei enää mene läpi. Muistatteko vielä "flatten the curve"-vakuuttelut?

Hallituksen kouluttamat ja fasismia tukevat poliisit käyttävät nyt pamppuja, kumiluoteja ja kyynelkaasua - omaa kansaansa vastaan. Kaduilla olevat kansalaiset eivät tulleet paikalle mellakoimaan, rikkomaan tai ryöstämään paikkoja. He kokoontuivat vain kadulle osoittamaan että ovat vapaita kävelemään Melbournen kaduilla ja että hallituksen sulkutoimet ovat pelkkää tyranniaa, jolla ei ole mitään tekemistä terveyden tai suojelun kanssa.

Tämän takia Yhdysvalloissa ihmiset pitävät kiinni oikeudestaan omistaa ja kantaa aseita. Joskus nimittäin tulee päivä, jolloin omat poliisivoimat nousevat fasistisen hallinnon määräyksestä omaa kansaansa ja sen vapautta vastaan. Se on toistunut historiassa kerta toisensa jälkeen ja Yhdysvaltojen perustuslain toinen lisäys on luotu juuri sellaisen tilanteen estämiseksi. 

Kommunismi, natsismi, fasismi ja islamilainen oikeaoppisuus eivät ole koskaan nousseet totaaliseen valtaan Yhdysvalloissa. Ne ovat historiassa nousseet totaaliseen valtaan Euroopassa ja muissa maanosissa, joissa vapaus ei ole koskaan ollut todellinen arvo vaan valtion kontrolli ja kollektiivinen 'turva', joka aina kelpaa auktoriteetille uskolliselle lammaskansalle vapauden sijaan.

Australiassa poliisin on videolla näytetty hakkaavan ja kyynelkaasuttavan jopa 12 vuotiaita lapsia vain sen vuoksi, että näillä ei ole ollut hyödytöntä maskia ulkona naamallaan. Voi olla että tällainen törkeä tyrannia ei pääty hyvin.

 

Jukka Rahkonen su 22.08. 10:06

blogit

Laura Huhtasaari

AUKUS yllätti EU:n

ti 21.09. 14:41

Timo Vihavainen

Kohti pinnan katkeamista

to 16.09. 23:47

Vieraskynä

Koronakriittinen lähdekritiikki ei horju

ma 13.09. 22:43

Mikko Paunio

Valeisradio hämärtää tarkoituksellisesti (?) uutisoinnillaan Interceptin uuden WUHAnin laboratorioraportin poliittisen merkityksen

pe 10.09. 11:09

Tapio Puolimatka

Rokotepassien avulla kohti digitaalista diktatuuria?

to 09.09. 21:09