Todistusaineistoa systemaattisen vaalipetoksen puolesta alkaa olla kasassa

Videot ke 11.11.2020 13:09

New York Cityn entinen pormestari, Rudy Giuliani, joka tuli tunnetuksi ilmiömäisestä ja onnistuneesta taistelustaan New Yorkissa rehottanutta rikollisuutta vastaan, raottaa nyt verhoa ja kertoo miten todistusaineistoa ollaan kokoamassa ja miten taistelua oikeusistuimissa tullan käymään. 

Yksi selvä tavoite on Pennsylvanian laittomien äänten hylkääminen kokonaisuudessaan, koska on mahdotonta jälkikäteen selvittää olivatko ne valideja vaiko eivät. Puolueettomia tai republikaanien vaalitarkkailjoita ei päästetty tekemään työtään silloin kun näitä kello kahdeksan jälkeen rekkalasteittain tuotuja ääniä laskettiin. Se on mahdollistanut ennennäkemättömän törkeän ja systemaattisen vaalipetoksen. Pennsylvanian lain mukaan kaikki kello kahdeksan jälkeen tulleet äänet on hylättävä. Pennsylvanian oma korkein oikeus ei voi määräyksillään muuttaa lakia. 

Täsmälleen samanlaista menettelyä käytettiin näissä vaaleissa juuri niissä kaikissa vaa'ankieliosavaltioissa ja niissäkin vain tietyissä keskuksissa ja samanaikaisesti, joka viittaa koordinoituun vaalipetokseen niissä paikoissa, joilla vasemisto arveli saavansa tällä tavoin varastettua tuloksen niukasti itselleen.

Ensin pysäytettiin laskenta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja lähetettiin kaikki vapaaehtoistyöntekijät kotiin lepäämään. Sen jälkeen paikalla oli vain palkattua Bidenin kampanjan henkilökuntaa ja aikaa laskea kuinka monta ääntä kussakin osavaltiossa ja niiden tietyissä keskuksissa tarvitaan, jotta tulos saadaan käännettyä. Tämän jälkeen alkoi "laskenta" verhojen takana ja ketään tarkkailijoita ei päästetty paikalle.

Vasemmistomedia yrittää tukahduttaa kaiken keskustelun ja tiedonvälityksen tilanteen kehittymisestä. Lisää todistusaineistoa ja tietoa käynnistyvistä oikeudenkäynneistä tulee kuitenkin jatkuvasti pienempien mediatalojen ja julkaisujen kautta.

 

Jukka Rahkonen ke 11.11. 13:09

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41