Blogi: Heikki Porkka, to 25.07.2019 11:55

Arvoton [Länsi-] Eurooppa

 

Läntisessä Euroopassa ja sen myötä myös Suomessa on puhuttu arvoista, joita esimerkiksi Unkari väitteiden mukaan rikkoo toistuvasti.

Hassua. Pienestä pitäen olen luullut, että ”valtion sisällään pitämät arvot” tarkoittavat sitä, että valtio pitää ensisijaisesti huolen omista kansalaisistaan.

Huolen pitäminen tarkoittaa ensinnäkin sitä, että valtion sisälle pyritään luomaan niin turvalliset olosuhteet kuin mahdollista. Ulkoa saapuvan uhan torppaamisen pitäisi näin ollen olla itsestään selvä asia samoin kuin sisäisestä turvallisuudesta huolehtimisen.

Ikävä kyllä, Suomessa ja kaikkialla läntisessä Euroopassa on toimittu juuri päinvastoin. On otettu avosylin vastaan vihamielisestä kulttuurista saapuvaa väkeä, joka ei ole sopeutunut yhteenkään läntiseen sivistysvaltioon Euroopassa. Poliittisen eliitin vieraalle väelle osoittama hyvyys on kostautunut kauhistuttavalla tavalla kaikkialla Länsi-Euroopassa, myös Suomessa.

Lisäksi huolen pitäminen tarkoittaa, että omille kansalaisille pyritään takaamaan olosuhteet, joissa säällinen elämä on mahdollista. Se tarkoittaa, että ketään ei jätetä ilman yösijaa ja riittävää ravintoa, jos noudattaa yhteisesti sovittuja sääntöjä ja maan lakia sekä pyrkii itse toimimaan siten, että kykenee hankkimaan elantonsa.

Sairaat, vanhukset, vammaiset ja lapset ovat tietysti eri asia, sivistysvaltion tehtäviin kuuluu huolehtia niistä omista kansalaisista, joilla ei ole iän, vammaisuuden tai sairauden vuoksi mahdollisuutta kantaa vastuuta toimeentulostaan.

Poliittinen eliitti on osoittanut tässäkin suhteessa – oman kansan elinolosuhteista huolehtimisessa – välinpitämättömyyttä, jollaista en muista koskaan aiemmin nähneeni. Sen sijaan eliitti on kantanut suurta huolta vihamielisen kulttuurin edustajien hyvinvoinnista sekä siitä, että Euroopan unionin komissio on tyytyväinen suomalaispoliitikkojen toimintaan.

Poliitikkojen maahanmuuttoon liittyvä valehtelu on ollut sitä röyhkeämpää, mitä selkeämmin kansalaiset ovat kritisoineet noudatettua politiikkaa. Suomalaisille on valehdeltu vuosien ajan, että mikään ei ole keneltäkään pois ja toisaalta on kerrottu, että maahan saapuneet Afrikan ja itämaiden ”kultamunat” kuoriutuvat tuota pikaa yhteiskunnalle paljon hyvää tuottaviksi yksilöiksi.

Jokainen järjissään oleva tietää, että lähi-itäläinen / afrikkalainen maahanmuutto on laajassa kuvassa yhteiskunnan turvallisuutta radikaalisti heikentävää sekä talouden kannalta pääsääntöisesti erittäin tappiollista. Puhutaan useista miljardeista vuositasolla. Yksi miljardi on tuhat miljoonaa – 1 000 000 000 euroa.

Suomalaisten miehittämät leipäjonot kasvavat, mutta mikään ei ole keneltäkään pois??!!

Juuri ne arvot, joiden oletin nuorempana olevan normaali ja itsestään selvä asia, ovat heittäneet häränpyllyä viimeisten vuosikymmenten aikana. Suomen eduskuntaan ja presidentin tehtäviin on nostettu henkilöitä, jotka ovat olleet enemmän huolissaan muista kuin suomalaisista, vaikka kansanedustajat ja presidentti ovat nimenomaan äänioikeutettujen suomalaisten tehtäviinsä valitsemia henkilöitä, joiden pitäisi kantaa vastuu suomalaisten, palkkansa maksajien turvallisuudesta ja mahdollisuudesta elää inhimillistä elämää.

Viimeisten vuosien aikana poliitikkojen toiminta on ollut suorastaan järkyttävää, kun sitä ajattelee suomalaisten edun ja turvallisuuden näkökulmasta. Vuosi vuodelta on ajauduttu yhä lähemmäs tilaa, jollaisessa naapurimaa Ruotsi on ollut jo pidemmän aikaa.

Monikulttuurinen Ruotsi on Euroopan kärkivaltio raiskausten, koulupalojen, ampumistapausten, autopalojen ja kranaatti-iskujen listauksessa. Monikulttuurinen Britannia taitaa olla puukotusten ja happoiskujen eurooppalainen kärkimaa. Terrori-iskujen suhteen kärkisijaa pitänee Ranska ainakin ihmishenkien menetysten ja vakavien vammautumisten osalta.

Mikä yhdistää Ruotsia, Britanniaa ja Ranskaa? Haitallinen maahanmuutto ja poliittisen eliitin sairaalloinen himo rakentaa yhteiskunnistaan monikulttuurisia.

Edellä mainittujen maiden lisäksi monissa muissakin länsieurooppalaisissa valtioissa, esimerkiksi Saksassa ja Belgiassa, kärsitään vakavista haitoista, jotka ovat seurausta haitallisesta maahanmuutosta.

Vastapainoksi sopii kysyä missä mitassa median ja poliittisen eliitin vihaamassa Unkarissa kärsitään haitallisen maahanmuuton ja monikulttuurisuuden mukanaan tuomista vakavista ongelmista?

Kansalaisen näkökulmasta vaikuttaa siltä, että Unkarin poliittisella johdolla on erilainen arvopohja, sellainen, jonka voimalla omaa kansaa suojellaan ja varjellaan, kuten valtionjohdolle kuuluu.

Kuinka monta kertaa muistatte kuulleenne Suomen eduskunnan puhujapöntöstä asiallisen ja faktoja sisällään pitävän katsauksen siitä, mitä kaikkea haitallinen maahanmuutto ja monikulttuurisuuden tavoittelu ovat tuottaneet Ruotsiin, Britanniaan ja Ranskaan, jotka ovat poliitikkojen puheiden perusteella arvostettuja ja erityisen tärkeitä kumppaneita Suomelle Saksan lisäksi? Estääkö poliittinen korrektius tosiasioiden kirjaimellisen esittelyn eduskunnan suuressa salissa, josta tieto leviäisi hyvin kaiken kansan keskuuteen?

Eduskunnassa vaikuttavien poliitikkojen valtaosan lisäksi suomalaisen massamedian toiminta on ollut viimeiset vuodet ala-arvoista. Sen sijaan, että mediassa olisi oikeasti pohdittu mitä ”länsimaisten arvojen” pitäisi tarkoittaa sivistysvaltion kansalaisten elinolosuhteiden ja turvallisuuden näkökulmasta, on toistettu kuorossa fraaseja, joita haittamaahanmuuttoa ja monikultturismia edistänyt poliittinen eliitti on markkinoinut totuutena lammasmaiselle ja joukkosieluiselle mediaväelle.

Koska kansalaisilla ja poliitikoilla on nykyisin hervottoman huono muisti, oheistan loppuun englanninkielisen tekstin, jonka on kirjoittanut minulle tuntematon ulkomaalainen henkilö vuonna 2016. En julkaise kirjoittajan nimeä, koska en tiedä toivooko hän sitä. Alla oleva teksti oli kirjattu julkiselle palstalle, joten se on ”vapaata riistaa”.

"Well, looks like a Syrian "refugee" just blew himself up at a cafe in Germany.

Which was a couple hours after another Syrian "refugee" killed a pregnant German woman with a machete.

Which was two days after an Iranian Muslim shouted "Allahu Akbar" during his shooting spree in a German mall.

Which was one week after a "refugee child" from Afghanistan yelled "Allahu Akbar" while hacking Germans to death with a hatchet on a German train.

Which of course came after the investigation concluded that nearly 2,000 German women were raped and sexually assaulted by Muslim "refugees" during this year's New Year celebrations.

Which came after the announcement that so many girls were sexually assaulted by Muslim "refugees" during a Swedish music festival this year that US bands like Mumford and Sons refused to return until they get a handle on the situation.

Which was a couple of days after a Muslim from Morocco stabbed a French mother and her three young daughters at a French resort for wearing shorts and refusing to cover up.

Which came after US backed "moderate Muslims" beheaded a 12yr old Syrian boy on TV.

Which came two weeks after another Islamic attack in France where the terrorist killed 80+ people, running over men, women, and little children with a truck, crushing and dragging them to their deaths.

Which was right after Muslims blew themselves up at a Belgian airport.

Which came after Islamic extremist "refugees" attacked Paris, slaughtering concert goers and Parisians out to dinner.....even going so far as to record themselves torturing and mutilating the men and women on camera before killing them.

Which of course came right after the Charlie Hebdo massacre in France.

Shall I continue or have you liberal multiculturalists had enough? No, all cultures are not equal. Western culture is far SUPERIOR to middle eastern culture. Last time I checked, these Muslim "refugees" need Europe, but Europe does not need Muslim "refugees". Why do you think few other middle eastern countries were willing to take them in? Because they come bearing the seeds of violent sectarian Islam with them.

Europe didn't have these problems before allowing mass immigration from Muslim Theocracies. Yet you called everyone opposed to letting hoards of unvetted Muslims into Europe racists and bigots because we knew what they were capable of and we know that Islam is not a religion - it's a violent political and social ideology that seeks to displace all others. We were RIGHT and you were WRONG. The sooner you admit that, the sooner we can go about fixing this problem together.

That is unless you and your "Western-Guilt" complex wants this to become the new normal and thinks this is just the price of multiculturalism associated with non-assimilation. And if that's the case, then I sincerely hope it's you, your wife, your daughter, or your girlfriend gang raped next. I hope it's your child laying dead in the road next time, dragged down the street and eventually crushed to death by a truck driven by a Muslim fundamentalist. At least then those who supported this cultural suicide would bear the consequences of their own actions and leave the rest of us out of it."

Heikki Porkka to 25.07. 11:55

Heikki Porkka

Ulkosuomalainen, jonka mukaan realismi ja tosiasioiden tunnustaminen ovat ainoat oikeat lähtökohdat yhteiskunnallisista asioista päätettäessä.

tuoreimmat

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Putinin puolueet eduskunnassa

ma 18.03. 12:06

Presidentinvaalin toinen kierros - äänestin pitkin hampain

to 08.02. 11:36

Haavisto ja Stubb, järkevää maahanmuuttopolitiikkaa kannattavan painajaiset

ti 30.01. 16:46

Alexander Stubb ja Elina Valtosen pipo

ke 17.01. 15:08

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Pois alta, täältä tulee pakkovalta - poltetaanko kirjoja, tuomitaanko edesmenneitä?

to 03.08. 15:45

Tiitisen listan salailu - pitäisikö Suojelupoliisi vihdoin remontoida länsimaiseksi organisaatioksi?

ke 02.08. 10:38

Harkitsen vakavasti Seiskan tilaamista

ma 31.07. 20:42

Onko nyt niin, että anteeksipyynnöt eivät enää riitä?

su 23.07. 18:17

blogit

Vieraskynä

Teemu Keskisarja: Miksi ajan Halla-ahoa presidentiksi?

ke 20.12.2023 22:32

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02.2024 17:41

Professorin Ajatuksia

Yle teki diasarjan, mutta miksi niin moni seikka unohtui?

to 13.05.2021 20:23

Marko Hamilo

Ydinvoimaa, talouskasvua ja teollisia työpaikkoja

ti 28.03.2023 20:22

Jukka Hankamäki

Sähköistävä klikinvastainen uutinen

su 07.01.2024 18:08

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03.2024 23:04

Tapio Holopainen

Mistä on pienet getot tehty?

ma 27.08.2018 23:18

Laura Huhtasaari

Jolla on korvat, se kuulkoon

ke 23.08.2023 20:50

Petri Kaivanto

Vallankaappaus

ke 14.06.2017 09:13

Henna Kajava

Valtuustoaloitteeni mamujen 43 äidinkielen opetuksen lopettamiseksi verovaroilla Espoossa

su 15.01.2023 14:49

Piia Kattelus

Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

ke 17.01.2018 08:44

Henry Laasanen

Kirja-arvio: Seksuaaliutopia - Feministien sota sivistystä vastaan

ke 29.05.2019 09:00

Arto Luukkanen

Punavihreä hallitus komentaa! Maakuoppaan mars!

la 25.02.2023 13:58

Mika Niikko

Suvaitsevaisuuden kirjavat käsitteet

su 13.09.2020 23:07

Musta Orkidea

Vieraskynä: Kirje eräältä äidiltä

pe 08.02.2019 13:23

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02.2024 12:33

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

to 28.03.2024 13:04

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03.2024 08:51

Olli Pusa

YLEN häveliästä

pe 02.02.2024 14:01

Alan Salehzadeh

Ei shariaa länteen, vaan länsimaiden tasa-arvoinen lainsäädäntö muslimimaihin

ti 12.06.2018 11:53

Janne Suuronen

Rikkaat rikastuvat ja köyhät kituuttavat

ti 18.08.2020 10:15

Reijo Tossavainen

Auta avun tarpeessa

to 19.03.2020 07:33

Pauli Vahtera

Olisinko yrittäjä, enkä palkansaaja

su 25.10.2020 22:57

Timo Vihavainen

Häpeänsä kullakin

ke 19.07.2023 21:26

Matti Viren

Odotellaan vuotta 2023

la 14.08.2021 23:44