Tavio: Afrikka nähdään Suomen naapurimaana ja kehitysapua tahdotaan lisätä 700 miljoonaa euroa vuodessa

"Rinteen vihervasemmistohallitus on helpottamassa entisestään perheenyhdistämistä sekä nostamassa pakolaiskiintiötä. Laittomasta maahanmuutosta pyritään tekemään laillista."

Kotimaa ma 03.06.2019 22:31
Ville Tavio (ps). Kuva: youtube

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio ei hyväksy hallituksen aikeita kasvattaa veronmaksajien taakkaa haittamaahanmuuton ja kehitysavun lisäämisellä.

"Rinteen vihervasemmistohallitus on helpottamassa entisestään perheenyhdistämistä sekä nostamassa pakolaiskiintiötä. Laittomasta maahanmuutosta pyritään tekemään laillista."

"Afrikka nähdään Suomen naapurimaana ja kehitysapua tahdotaan lisätä 700 miljoonaa euroa vuodessa. Mistä rahat?", Tavio kysyy Facebookissa.

Valtio joutuu ottamaan lisää velkaa

Tavio huomauttaa, että ainakin tavallisten kansalaisten veroja nostetaan.

"Tuskin tosin niilläkään saadaan kehitysapua ja haittamaahanmuuttoa kustannettua, vaan valtio joutuu ottamaan lisää velkaa."

"Edellinen Sipilän halltus muuten lupasi laskea polttoaineveroa (mitä se ei tehnyt) ja nyt keskusta on sdp:n kanssa nostamassa polttoaineveroa", Tavio ihmettelee.

 

Suomen uutiset 3.6.2019

 

Jukka Rahkonen ma 03.06. 22:31

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot