Vanhat puolueet paniikissa - yrittävät poistaa Niikon mainoksen Kehä III:lta

Virkamiehen mukaan kaikkia koskee sama linjaus, mutta Mika Niikon mainos on vaarallinen

Kotimaa su 07.04.2019 23:03
Mika Niikko (ps)

Destiasta soitti mies Mika Niikon (ps) avustajalle ja vaati, että ELYn mukaan jättibanderolli Kehä III Kupen auton vieressä pitäisi poistaa, koska etäisyys on alle 50 metriä tiestä,  kertoo Mika Niikko facebook sivullaan.

Virkamiehelle vastattiin, että Niikolla on yksityisen maanomistajan lupa. Virkamiehelle vastaus ei kelvannut ja hän väitti, että he poistavat mainoksia kehäteiden varresta tältä etäisyydeltä, "vaikka kuinka olisi maanomistajan lupa".

Mika Niikko soitti virkamiehen esimiehelle ja kysyi, että koskeeko tämä 50 metrin etäisyyden linjaus kaikkia valtion teitä ja vaalimainoksia? Kuulemma koskee.

"Kysyin, että mitenkäs sitten esimerkiksi vieressä oleva led-taulu jossa on enimmäkseen Kokoomuksen ja Kepun ehdokkaiden mainoksia? Entä kaikki muut mainostaulut ja banderollit joita on kymmeniä joka paikassa, myös kauppakeskusten seinillä?", Niikko kirjoittaa.

"Virkamiehen mukaan kaikkia koskee sama linjaus, mutta minun mainokseni on vaarallinen, ja muidenkin, mutta minun he poistavat ellen sitä siirrä."

Vanhat puolueet alkavat epätoivoisista keinoistaan päätellen olla paniikissa. Persujen kova nousu juuri ennen vaaleja on noteerattu ja pelolle on annettu valtaa.

Vaalipäivä on kohta - muista äänestää!

 

Jukka Rahkonen su 07.04. 23:03

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

Suomi sanojen vankina - manipulointia Ylen tapaan

Klo 13:04.

Tapio Puolimatka

Pedoseksuaalisten fantasioiden varaan rakentuva seksuaalikasvatus

ke 20.03. 08:51

Petteri Hiienkoski

Puhkeaako globalismin kupla Ukrainaan?

pe 15.03. 23:04

Mikko Paunio

USA:sta johdettu sensuuriteollinen kompleksi ulotettiin Suomeen vuonna 2015 - Tucker Carlson haastatteli USA:n ulkoministeriön entistä kyberjohtajaa Mike Benziä

la 24.02. 12:33

Juha Ahvio

Onko historialla merkitystä?

su 18.02. 17:41

videot